Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android

Image for Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Telegram; Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό για να ελέγξετε το ιστορικό σύνδεσης του λογαριασμού σας στη δημοφιλή εφαρμογή.

Το Telegram προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την ενίσχυση της ασφάλειας του λογαριασμού σας. Μεταξύ άλλων, όπως και άλλες εφαρμογές του είδους, σας επιτρέπει να βλέπετε σε ποιες συσκευές είστε συνδεδεμένοι  με τον λογαριασμό σας.

Αν θέλετε κι εσείς να διαπιστώσετε αν ο λογαριασμός σας είναι ενεργός σε άλλες συσκευές ακολουθήστε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

Έλεγχος Ιστορικού Σύνδεσης στο Telegram των Android

Ο έλεγχος του ιστορικού σύνδεσης στο Telegram γίνεται εύκολα, μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram.
 • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού.
 • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια.
 • Πατήστε Ενεργές Συνεδρίες.

Στο σημείο αυτό μπορείτε να βρείτε και να ελέγξετε όλες τις συσκευές στις οποίες ο λογαριασμός σας είναι ενεργός. Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε μερικές από αυτές τις συνεδρίες διαβάστε παρακάτω.

Απενεργοποίηση Σύνδεσης Συσκευών στο Telegram των Android

Αν συνδεθήκατε στο Telegram σε μια συσκευή κάποιου φίλου ή σε ένα δημόσιο Η/Υ, μπορείτε να διακόψετε τη συνεδρία και να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση της συσκευής με τα παρακάτω βήματα.

 • Ελέγξτε τη λίστα των Ενεργών Συνεδριών.
 • Βρείτε αυτήν που θέλετε να απενεργοποιήσετε και πατήστε πάνω της.
 • Επιλέξτε Τερματισμός Συνεδρίας.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για όλες τις συσκευές που μπορεί να σας φαίνονται ύποπτες. Αν τώρα θέλετε να τερματίσετε τις συνεδρίες σε όλες τις συσκευές, εκτός από το Android σας, πατήστε την επιλογή Τερματισμός Όλων των Συνεδριών.

Με τον τρόπο αυτόν μπορείτε να είστε σίγουροι πως προστατεύετε τόσο τον προσωπικό σας, όσο και τον επαγγελματικό σας λογαριασμό στην εφαρμογή του Telegram.

Παρακάτω θα βρείτε την ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής του Telegram που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε εντελώς δωρεάν στο Android σας.

 1. Telegram

  Telegram

  Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android
Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Telegram; Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό για να ελέγξετε το ιστορικό σύνδεσης του λογαριασμού σας στη δημοφιλή εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την ενίσχυση…

Πώς να Κάνετε Αναφορά Κάποιου Χρήστη στο Telegram
Πώς να Κάνετε Αναφορά Κάποιου Χρήστη στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram σας δίνει τη δυνατότητα να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, εικόνες και άλλο περιεχόμενο εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ομαδικές συνομιλίες και γκρουπ, που είναι αφιερ…

Πώς να Δημιουργήσετε Αντίγραφα Ασφαλείας των Συνομιλιών του Telegram στο Android σας
Πώς να Δημιουργήσετε Αντίγραφα Ασφαλείας των Συνομιλιών του Telegram στο Android σας

Θέλετε να αποθηκεύσετε τις συνομιλίες σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με τον πιο απλό τρόπο! Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει αμέτρητες λειτουργίες στους χρήστες του και δεν είναι τυχαία μία από τις καλύτερες και ασφαλέσ…

Πώς να Αναγνωρίσετε έναν Ψεύτικο Λογαριασμό στο Telegram
Πώς να Αναγνωρίσετε έναν Ψεύτικο Λογαριασμό στο Telegram

Έχετε υποψίες για κάποιον λογαριασμό στην εφαρμογή του Telegram; Υπάρχουν τρόποι να διαπιστώσετε εάν κάποιος λογαριασμός στη δημοφιλή εφαρμογή είναι ψεύτικος και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Τα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα έχουν δυστυχώς ψεύτικους λογαριασμούς ή bot, που …

Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram
Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram επιτρέπει στους χρήστες τους να δημιουργούν και να μοιράζονται ιδιωτικές ομάδες με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Οι ομάδες αυτές μπορεί να έχουν μια συγκεκριμένη θεματολογία και να είναι είτε δημόσιες, είτε ιδιωτικές. Αν γνωρίζετε πώς να γίνετε μέλος μ…