Πώς να Μοιραστείτε την Οθόνη σας στο WhatsApp

Image for Πώς να Μοιραστείτε την Οθόνη σας στο WhatsApp

Θέλετε να μοιραστείτε την οθόνη σας με κάποιον άλλο χρήστη στην εφαρμογή του WhatsApp; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε.

Το WhatsApp αποκτά καθημερινά όλο και περισσότερους χρήστες και είναι πλέον ίσως η δημοφιλέστερη εφαρμογή επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων. Μεταξύ άλλων χρήσιμων λειτουργιών, η εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει και να μοιράζεστε την οθόνη σας με άλλους χρήστες της εφαρμογής όταν κάνετε βιντεοκλήσεις.

Η χρήσιμη αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο στους χρήστες του WhatsApp σε κινητά και Η/Υ, όσο και στους χρήστες της έκδοσης WhatsApp Business για επιχειρήσεις.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν τη νέα και δωρεάν λειτουργία, ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

Πώς να Μοιραστείτε την Οθόνη σας στο WhatsApp των Android

Η λειτουργία κοινοποίησης της οθόνης σας διαθέσιμη δωρεάν στο WhatsApp των Android και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν μόνο όταν βρίσκεστε σε βιντεοκλήση με κάποιον άλλον χρήστη της εφαρμογής.

Για να μοιραστείτε την οθόνη σας κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης, κάντε τις παρακάτω ενέργειες.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
 • Ξεκινήστε μια βιντεοκλήση με τον συνομιλητή που θέλετε.
 • Πηγαίνετε στο μενού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.
 • Πατήστε το εικονίδιο κοινοποίησης οθόνης με το βελάκι.
 • Στο αναδυόμενο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιβεβαιώστε πως θέλετε να μοιραστείτε την οθόνης σας.
 • Πατήστε Έναρξη τώρα.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα θα διαπιστώσετε πως ο συνομιλητής σας θα έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο του Android που θα παρουσιάζετε. Δε θα μπορεί όμως να εκτελέσει ενέργειες, παρά μόνο να βλέπει ότι θέλετε εσείς να δείξετε.

Να θυμάστε πως οποιαδήποτε πληροφορία είναι ορατή στην οθόνη σας θα είναι ορατή και στην οθόνη του συνομιλητή σας. Για αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μη δώσετε πρόσβαση κατά λάθος σε κωδικούς πρόσβασης ή άλλο σημαντικό περιεχόμενο.

Αν τώρα θέλετε να σταματήσετε να μοιράζεστε την οθόνη σας με τον συνομιλητή της βιντεοκλήσης σας στο WhatsApp, πατήστε Τέλος (Stop sharing) στο κέντρο της οθόνης σας.

Βρείτε παρακάτω την ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής του WhatsApp και κάντε κλικ για λήψη και εγκατάσταση στο κινητό σας.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp
Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του WhatsApp για την επικοινωνίας σας, ίσως να γνωρίζετε πως η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε άμεσα μηνύματα βίντεο με τους συνομιλητές σας. Τι γίνεται όμως αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τ…

Πώς να Επαναφέρετε τον Αλγόριθμο του TikTok για να Λαμβάνετε Νέες Προτάσεις
Πώς να Επαναφέρετε τον Αλγόριθμο του TikTok για να Λαμβάνετε Νέες Προτάσεις

Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει μια ποικιλία βίντεο που μπορείτε να παρακολουθείτε για αμέτρητες ώρες. Πώς μπορείτε όμως να λαμβάνετε νέο περιεχόμενο όταν οι προτάσεις της εφαρμογής είναι επαναλαμβανόμενες; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερι…

Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας
Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας

Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα δημιουργίας και κοινοποίησης δημοσιεύσεων μεταξύ δύο λογαριασμών. Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε κι εσείς να μοιραστείτε μια δημοσίευση με κάποιον άλλον χρήστη της εφαρμογής, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα. Το Inst…

Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android
Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Telegram; Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό για να ελέγξετε το ιστορικό σύνδεσης του λογαριασμού σας στη δημοφιλή εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την ενίσχυση…

Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα
Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα

Θέλετε να δείτε κάποια δημοσίευση του Instagram αλλά δεν έχετε λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο; Δοκιμάστε τους εύκολους τρόπους που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται δημοσιεύσεις πολλών ειδ…