Πώς να Βρείτε και να Ακολουθήσετε Κανάλια του WhatsApp

Image for Πώς να Βρείτε και να Ακολουθήσετε Κανάλια του WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp μας επιτρέπει να μένουμε σε επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα και άλλο περιεχόμενο. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως μέσω του WhatsApp μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δημοφιλή κανάλια επικοινωνίας για τα αγαπημένα σας θέματα.

Το δημοφιλές εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν εύκολα δημόσια κανάλια για την επιχείρηση ή τις υπηρεσίες τους. Επιπλέον, διεθνείς μάρκες, οργανισμοί, ομάδες, αλλά και μεγάλες εταιρίες δημιουργούν κανάλια στη δημοφιλή εφαρμογή για να μοιράζονται νέα με το κοινό τους.

Αν θέλετε να βρείτε και να ακολουθήσετε κι εσείς κανάλια με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, στον σημερινό μας οδηγό θα μάθετε τα εύκολα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε.

Εύρεση και Συμμετοχή σε Κανάλια του WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να βρίσκετε εύκολα τα κανάλια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, ώστε να αποφασίσετε αν θέλετε να τα ακολουθήσετε.

Αν θέλετε να ελέγξετε τις επιλογές καναλιών στη δημοφιλή εφαρμογή ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
  • Πηγαίνετε στην καρτέλα Ενημερώσεις (Updates).
  • Πατήστε Προβολή Όλων.
  • Επιλέξτε Εύρεση Καναλιών.
  • Εκεί θα βρείτε μια λίστα με κανάλια του WhatsApp που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Στο σημείο αυτό μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα που παρουσιάζει τα πιο δημοφιλή κανάλια, έχοντας διάφορες επιλογές ταξινόμησης. Αν δε βρείτε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, δοκιμάστε να κάνετε αναζήτηση με λέξεις κλειδιά ώστε να βρείτε τα ανάλογα κανάλια.

Μόλις βρείτε το κανάλι που σας ενδιαφέρει, μπορείτε εύκολα να το ακολουθήσετε πατώντας το εικονίδιο + δίπλα στο όνομα του καναλιού. Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία για όλα τα κανάλια του WhatsApp που θέλετε να ακολουθήσετε.

Αν τώρα κάποιο κανάλι γίνει ενοχλητικό ή δε σας ενδιαφέρει πια, μπορείτε πάντα να σταματήσετε να το ακολουθείτε με εύκολο τρόπο. Απλά πηγαίνετε στην καρτέλα των Ενημερώσεων, επιλέξτε το κανάλι που θέλετε να σταματήσετε να ακολουθείτε και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες για να βρείτε την επιλογή Unfollow.

Για να δοκιμάσετε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας και να γίνετε μέλος νέων καναλιών, μπορείτε να κάνετε δωρεάν λήψη στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp
Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του WhatsApp για την επικοινωνίας σας, ίσως να γνωρίζετε πως η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε άμεσα μηνύματα βίντεο με τους συνομιλητές σας. Τι γίνεται όμως αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τ…

Πώς να Μοιραστείτε την Οθόνη σας στο WhatsApp
Πώς να Μοιραστείτε την Οθόνη σας στο WhatsApp

Θέλετε να μοιραστείτε την οθόνη σας με κάποιον άλλο χρήστη στην εφαρμογή του WhatsApp; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Το WhatsApp αποκτά καθημερινά όλο και περισσότερους χρήστες και είναι πλέον ίσως η δημοφιλέστερη εφαρμογή επικ…

Πώς να Βρείτε και να Ακολουθήσετε Κανάλια του WhatsApp
Πώς να Βρείτε και να Ακολουθήσετε Κανάλια του WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp μας επιτρέπει να μένουμε σε επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα και άλλο περιεχόμενο. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως μέσω του WhatsApp μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δημοφιλή κανάλια επικοινωνίας για τα αγαπημ…

Πώς να Αποκλείσετε και να Αναφέρετε Ανεπιθύμητα Μηνύματα στο WhatsApp
Πώς να Αποκλείσετε και να Αναφέρετε Ανεπιθύμητα Μηνύματα στο WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα λειτουργικό εργαλείο επικοινωνίας για να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνείτε με εταιρίες και επιχειρήσεις σε περίπτωση που έχετε απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες τους. Τι γίνεται όμως όταν λαμβάνετ…

Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Φωνητική Πληκτρολόγηση του WhatsApp στο Android σας
Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Φωνητική Πληκτρολόγηση του WhatsApp στο Android σας

Θέλετε να στείλετε μια μεγάλη απάντηση σε κάποια συνομιλία σας στο WhatsApp αλλά βαριέστε να γράψετε; Δοκιμάστε τη λειτουργία φωνητικής πληκτρολόγησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολύ απλά και χωρίς επιπλέον κόστος. Τα Android προσφέρουν στους χρήστες τους απεριόριστες επ…