Τα Καλύτερα Παιχνίδια Εικονικών Μυθιστορημάτων για το Android σας

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Εικονικών Μυθιστορημάτων για το Android σας

Σας αρέσουν τα παιχνίδια εικονικών μυθιστορημάτων; Αναζητάτε μια νέα ιστορία που θα σας συναρπάσει στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε στο σημερινό μας άρθρο!

Τα παιχνίδι εικονικών μυθιστορημάτων είναι παιχνίδια Android, που όπως λέει και το όνομα τους, ξεδιπλώνουν ιστορίες μυθιστορημάτων με όμορφο σχεδιασμό και μοναδικές εικόνες.

Τα περισσότερα από τα παιχνίδια του είδους έχουν συνήθως σχεδιασμό anime, αλλά στο Androidlist μπορείτε να βρείτε παιχνίδια εικονικών μυθιστορημάτων με άλλα πρωτότυπα σχέδια.

Βρείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εικονικών μυθιστορημάτων, που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε στο Android σας δωρεάν αυτό το καλοκαίρι.

 1. Amnesia: Memories

  Amnesia: Memories

  Στο υπέροχα αυτό σχεδιασμένο παιχνίδι παίζετε παρέα με ένα νεαρό αγόρι, που έχει χάσει τελείως τις μνήμες του παρελθόντος. Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, θα πρέπει να καθοδηγήσετε τον χαρακτήρα σας, ώστε να επανασυνδεθεί με διάφορα πρόσωπα και να θυμηθεί το παρελθόν του. Το παιχνίδι προσφέρει υπέροχα γραφικά και μοναδικούς anime χαρακτήρες.

 2. Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Editi

  Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Editi

  Σε αυτήν την πρωτότυπη περιπέτεια εικονικού μυθιστορήματος βρίσκετε εγκλωβισμένοι με τον Makoto Naegi και άλλους μαθητές σε μια σκοτεινή ακαδημία. Και το χειρότερο από όλα: θα πρέπει να σκοτώσετε τους υπόλοιπους χαρακτήρες για να αποδράσετε. Το παιχνίδι υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον σας με διάφορες απρόσμενες ανατροπές.

 3. Florence

  Florence

  Αν τώρα αναζητάτε μια ρομαντική ιστορία με πανέμορφα γραφικά στοιχεία, δοκιμάστε να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι στο Android σας. Σε αυτήν την όμορφη ιστορία αγάπης ακολουθείτε τη νεαρή ηρωίδα Florence στην καθημερινή της ζωή, όπου γνωρίζει και ερωτεύεται έναν μουσικό. Η ιστορία εξελίσσεται όσο προχωράτε και μαζί με την Florence μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον.

 4. Hakuoki

  Hakuoki

  Πρόκειται για ένα επίσης δημοφιλές παιχνίδι εικονικού μυθιστορήματος με καταπληκτικά γραφικά και εφέ που θα σας καθηλώσουν. Στο παιχνίδι θα βρείτε την ηρωίδα Chizuru, η οποία γίνεται μέλος της ομάδας στρατιωτών Shinsengumi. Όσο προχωράτε στο παιχνίδι, θα ξεδιπλώνετε τα μυστικά της ομάδας, αντιμετωπίζοντας μια σειρά προκλήσεων.

 5. OPUS: Rocket of Whispers

  OPUS: Rocket of Whispers

  Μεταβείτε σε έναν μετααποκαλυπτικό κόσμο και ακολουθήστε ένα ζευγάρι επιζώντων στην απόλυτη μυθιστορηματική περιπέτεια. Όσο προχωράτε στο παιχνίδι, θα πρέπει να ολοκληρώνετε διάφορες αποστολές και παζλ για να προχωρήσετε και να επιβιώσετε. Το παιχνίδι προσφέρει υπέροχα γραφικά και μια εξαιρετική πλοκή που θα σας κάνει να κολλήσετε.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Εικονικών Μυθιστορημάτων για το Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Εικονικών Μυθιστορημάτων για το Android σας

Σας αρέσουν τα παιχνίδια εικονικών μυθιστορημάτων; Αναζητάτε μια νέα ιστορία που θα σας συναρπάσει στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε στο σημερινό μας άρθρο! Τα παιχνίδι εικονικών μυθιστορημάτων είναι παιχνίδια Android, που όπως λέει κ…