Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram

Image for Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram επιτρέπει στους χρήστες τους να δημιουργούν και να μοιράζονται ιδιωτικές ομάδες με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Οι ομάδες αυτές μπορεί να έχουν μια συγκεκριμένη θεματολογία και να είναι είτε δημόσιες, είτε ιδιωτικές.

Αν γνωρίζετε πώς να γίνετε μέλος μιας δημόσιας ομάδας στο Telegram, αλλά δεν ξέρετε πως να μπείτε σε μια ιδιωτική ομάδα, στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Απλώς ακολουθήστε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και πάρτε μέρος σε συνομιλίες μέσα σε ιδιωτικές ομάδες του Telegram.

Ιδιωτικές Ομάδες στο Telegram των Android

Αν χρησιμοποιείτε ήδη τις ομάδες του Telegram, τότε θα γνωρίζετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε δημόσιες ομάδες που θα είναι ορατές σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής, αλλά και ιδιωτικές ομάδες με τα μέλη που εσείς θα επιλέξετε.

Όταν δημιουργείτε ιδιωτικές ομάδες, μπορείτε να προσκαλείτε νέα μέλη δημιουργώντας και στέλνοντας έναν υπερσύνδεσμο στους χρήστες που θέλετε να προσκαλέσετε.

Σε περίπτωση που κάποιος άλλος χρήστης δημιουργήσει μια ιδιωτική ομάδα στο Telegram, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να μπείτε κι εσείς στην ομάδα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο κινητό σας.
  • Βρείτε και πατήστε πάνω στη συνομιλία με τον διαχειριστή της ιδιωτικής ομάδας.
  • Πατήστε πάνω στον υπερσύνδεσμο που λάβατε ως μήνυμα για να γίνετε μέλος.
  • Αποδεχθείτε την πρόσκληση και ξεκινήστε να συνομιλείτε.

Να θυμάστε πως ανάλογα με τις ρυθμίσεις του διαχειριστή της ομάδας μπορεί να έχετε ή να μην έχετε πρόσβαση στην αποστολή μηνυμάτων. Αλλά παρόλα αυτά, θα μπορείτε να διαβάζετε όλο το περιεχόμενο της ιδιωτικής ομάδας στο κινητό σας.

Σε περίπτωση που βρήκατε κάποιον υπερσύνδεσμο για μια ιδιωτική ομάδα στο Διαδίκτυο, μπορείτε να δοκιμάσετε να τον ακολουθήσετε, αλλά αυτό δεν εγγυάται τη συμμετοχή σας στην ομάδα.

Κάθε φορά που ένα νέο μέλος προστίθεται σε μια ιδιωτική ομάδα, οι διαχειριστές της ενημερώνονται και μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να σας κρατήσουν ή όχι. Και φυσικά, θα έχουν τη δυνατότητα να σας μπλοκάρουν.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να πάρετε μέρος σε συνομιλίες ιδιωτικών ομάδων στο Telegram του Android σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής και κάντε λήψης στο Android σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache στο Telegram των Android
Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache στο Telegram των Android

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Telegram για να ανταλλάζετε μηνύματα και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη μνήμη του Android σας, δοκιμάστε να κάνετε εκκαθάριση της μνήμης cache στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας. Το Telegram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, ηχητικές εγγ…

Τι Είναι Οι Μυστικές Συνομιλίες του Telegram και πώς να τις Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι Οι Μυστικές Συνομιλίες του Telegram και πώς να τις Χρησιμοποιήσετε

Θέλετε να κάνετε τις συνομιλίες στην εφαρμογή του Telegram ακόμη πιο ασφαλείς; Δοκιμάστε να ανταλλάξετε μηνύματα στο περιβάλλον των μυστικών συνομιλιών που σας προσφέρει η εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει ήδη πολλές επιλογές ασφαλείας στους χρήστες του, αλλά διαφέρει από την ε…

Πώς να Διαγράψετε Παλιές Εικόνες Προφίλ στο Telegram
Πώς να Διαγράψετε Παλιές Εικόνες Προφίλ στο Telegram

Θέλετε να αφαιρέσετε τις παλιές εικόνες του προφίλ σας από τον λογαριασμό σας στο Telegram; Υπάρχει ένας απλός τρόπος να το κάνετε στο Android σας και θα τον βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να αλλάζετε την εικόνα του προφίλ σας όσες φορές θέλ…