Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram

Image for Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram επιτρέπει στους χρήστες τους να δημιουργούν και να μοιράζονται ιδιωτικές ομάδες με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Οι ομάδες αυτές μπορεί να έχουν μια συγκεκριμένη θεματολογία και να είναι είτε δημόσιες, είτε ιδιωτικές.

Αν γνωρίζετε πώς να γίνετε μέλος μιας δημόσιας ομάδας στο Telegram, αλλά δεν ξέρετε πως να μπείτε σε μια ιδιωτική ομάδα, στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Απλώς ακολουθήστε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και πάρτε μέρος σε συνομιλίες μέσα σε ιδιωτικές ομάδες του Telegram.

Ιδιωτικές Ομάδες στο Telegram των Android

Αν χρησιμοποιείτε ήδη τις ομάδες του Telegram, τότε θα γνωρίζετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε δημόσιες ομάδες που θα είναι ορατές σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής, αλλά και ιδιωτικές ομάδες με τα μέλη που εσείς θα επιλέξετε.

Όταν δημιουργείτε ιδιωτικές ομάδες, μπορείτε να προσκαλείτε νέα μέλη δημιουργώντας και στέλνοντας έναν υπερσύνδεσμο στους χρήστες που θέλετε να προσκαλέσετε.

Σε περίπτωση που κάποιος άλλος χρήστης δημιουργήσει μια ιδιωτική ομάδα στο Telegram, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να μπείτε κι εσείς στην ομάδα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο κινητό σας.
  • Βρείτε και πατήστε πάνω στη συνομιλία με τον διαχειριστή της ιδιωτικής ομάδας.
  • Πατήστε πάνω στον υπερσύνδεσμο που λάβατε ως μήνυμα για να γίνετε μέλος.
  • Αποδεχθείτε την πρόσκληση και ξεκινήστε να συνομιλείτε.

Να θυμάστε πως ανάλογα με τις ρυθμίσεις του διαχειριστή της ομάδας μπορεί να έχετε ή να μην έχετε πρόσβαση στην αποστολή μηνυμάτων. Αλλά παρόλα αυτά, θα μπορείτε να διαβάζετε όλο το περιεχόμενο της ιδιωτικής ομάδας στο κινητό σας.

Σε περίπτωση που βρήκατε κάποιον υπερσύνδεσμο για μια ιδιωτική ομάδα στο Διαδίκτυο, μπορείτε να δοκιμάσετε να τον ακολουθήσετε, αλλά αυτό δεν εγγυάται τη συμμετοχή σας στην ομάδα.

Κάθε φορά που ένα νέο μέλος προστίθεται σε μια ιδιωτική ομάδα, οι διαχειριστές της ενημερώνονται και μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να σας κρατήσουν ή όχι. Και φυσικά, θα έχουν τη δυνατότητα να σας μπλοκάρουν.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να πάρετε μέρος σε συνομιλίες ιδιωτικών ομάδων στο Telegram του Android σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής και κάντε λήψης στο Android σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Διαγράψετε Παλιές Εικόνες Προφίλ στο Telegram
Πώς να Διαγράψετε Παλιές Εικόνες Προφίλ στο Telegram

Θέλετε να αφαιρέσετε τις παλιές εικόνες του προφίλ σας από τον λογαριασμό σας στο Telegram; Υπάρχει ένας απλός τρόπος να το κάνετε στο Android σας και θα τον βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να αλλάζετε την εικόνα του προφίλ σας όσες φορές θέλ…

Πώς να Ελέγξετε την Ημερομηνία Δημιουργίας ενός Λογαριασμού στο Telegram των Android
Πώς να Ελέγξετε την Ημερομηνία Δημιουργίας ενός Λογαριασμού στο Telegram των Android

Αναρωτιέστε πότε δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή του Telegram; Υπάρχει τρόπος να βρείτε την ημερομηνία δημιουργίας με πολύ απλά βήματα! Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να δημιουργείτε δωρεάν λογαριασμούς για να μπορείτε να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σα…

Πώς να Διαβάσετε Μηνύματα στο Telegram Χωρίς να Στείλετε Αναφορά Ανάγνωσης
Πώς να Διαβάσετε Μηνύματα στο Telegram Χωρίς να Στείλετε Αναφορά Ανάγνωσης

Η εφαρμογή του Telegram δε σταματά να εξελίσσεται, προσφέροντας στους χρήστες της νέα, λειτουργικά χαρακτηριστικά για ακόμη καλύτερη χρήση της εφαρμογής. Μία από τις τελευταίες λειτουργίες που λάνσαρε το Telegram είναι η προεπισκόπηση μηνυμάτων. Η νέα αυτή λειτουργία έρχεται …

Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android
Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Telegram; Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό για να ελέγξετε το ιστορικό σύνδεσης του λογαριασμού σας στη δημοφιλή εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την ενίσχυση…

Πώς να Κάνετε Αναφορά Κάποιου Χρήστη στο Telegram
Πώς να Κάνετε Αναφορά Κάποιου Χρήστη στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram σας δίνει τη δυνατότητα να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, εικόνες και άλλο περιεχόμενο εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ομαδικές συνομιλίες και γκρουπ, που είναι αφιερ…