Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια stealth; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για να δοκιμάσετε στο Android σας στις καλοκαιρινές σας διακοπές; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από το Androidlist!

Τα παιχνίδια stealth είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών στην πλατφόρμα μας, καθώς συνδυάσουν στοιχεία περιπέτειας, παζλ, αλλά και σκοποβολής. Στα δημοφιλή αυτά παιχνίδια ο στόχος σας είναι απλός: θα πρέπει να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να αποφύγετε τους εχθρούς σας εφαρμόζοντας πάντα την καλύτερη στρατηγική.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τα καλύτερα παιχνίδια stealth για Android που μπορείτε να κατεβάσετε και να ξεκινήσετε να παίζετε εντελώς δωρεάν στο Android smartphone σας.

  1. Assassin's Creed Rebellion

    Assassin’s Creed Rebellion

    Στη συναρπαστική αυτή έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού Assassin’s Creed θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα για να αντιμετωπίσετε τους Templars στην Ισπανία κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα. Το παιχνίδι προσφέρει RPG αποστολές, και θα πρέπει να κλέψετε διάφορα αντικείμενα για να τα χρησιμοποιήσετε ώστε να εξοντώσετε όλους σας τους εχθρούς.

  2. Card Thief

    Card Thief

    Στο δημοφιλές αυτό παιχνίδι μπαίνετε σε ένα σκοτεινό περιβάλλον και θα πρέπει να βοηθήσετε έναν κλέφτη ώστε να ξεφύγει από τον τόπο του εγκλήματος. Θα πρέπει να οργανώσετε κάθε σας έγκλημα με στρατηγική, για να κάνετε τις ληστείες σας χωρίς να σας πιάσει η αστυνομία. Ακόμη, θα πρέπει να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τις παγίδες που συναντάτε στον δρόμο σας για να κερδίσετε.

  3. Hello Neighbor

    Hello Neighbor

    Πρόκειται για ίσως ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια Android όλων των εποχών. Στο Hello Neighbor θα πρέπει να ξεγελάσετε τον γείτονα σας χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Θα πρέπει να μπείτε κρυφά στο σπίτι του για να βρείτε όλα τα μυστικά που κρύβει, αποφεύγοντας τις παγίδες, τα εμπόδια, αλλά και τον ίδιο τον κακό γείτονα που παραμονεύει σε κάθε σας κίνηση.

  4. Robbery Bob

    Robbery Bob

    Το παιχνίδι αυτό σας μεταμορφώνει στον συμπαθητικό κακοποιό Bob τον οποίο θα πρέπει να βοηθήσετε ώστε να ολοκληρώσει με επιτυχία τις ληστείες και τις διάφορες αποστολές του. Μεταφερθείτε σε διάφορες γειτονιές της πόλης και σκηνικά και αναζητήστε ό,τι ψάχνετε, αποφεύγοντας τους φρουρούς και όλα τα εμπόδια που θα συναντήσετε στον δρόμο σας.

  5. Space Marshals 2

    Space Marshals 2

    Μπείτε σε φουτουριστικούς γαλαξίες και αγωνιστείτε ώστε να πιάσετε τους διάφορους φοβερούς εγκληματίες. Όσο προχωράτε θα κερδίζετε ανταμοιβές, ενώ θα πρέπει ακόμη να χρησιμοποιήσετε διάφορα όπλα και αντικείμενα ώστε να πιάσετε τους εγκληματίες. Με τους πόντους που συγκεντρώνετε, μπορείτε να επενδύσετε σε νέο εξοπλισμό, χάρτες και άλλα στοιχεία.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια stealth; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για να δοκιμάσετε στο Android σας στις καλοκαιρινές σας διακοπές; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από το Androidlist! Τα παιχνίδια st…