Τα Καλύτερα Παιχνίδια Pixel Art για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Pixel Art για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια pixel art είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών και στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών του είδους για να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας.

Η κλασική αυτή κατηγορία περιλαμβάνει μερικά από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια όλων των εποχών, καθώς και επιλογές πιο indie παιχνιδιών που θα σας συναρπάσουν. Στα παιχνίδια pixel art τα γραφικά στοιχεία είναι ιδιαίτερα απλά και δίνεται περισσότερη βαρύτητα στην πλοκή του παιχνιδιού.

Και τα καλά νέα είναι πως τα παιχνίδια pixel art λειτουργούν καλά ακόμη και σε παλιότερες συσκευές Android, καθώς δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο και καταναλώνουν λιγότερους πόρους της συσκευής σας.

Παρακάτω θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών pixel art που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν στο κινητό σας, μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

  1. Dead Cells

    Dead Cells

    To Dead Cells είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια Android με εκατομμύρια ενεργούς παίκτες σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή προσφέρει καταπληκτικά pixel art γραφικά που κάνουν το παιχνίδι να ξεχωρίζει. Το παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία περιπέτειας, εξερεύνησης, αλλά και στρατηγικές που θυμίζουν τα δημοφική παιχνίδια RPG.

  2. OCTOPATH TRAVELER: CotC

    OCTOPATH TRAVELER: CotC

    Σε αυτό το μοναδικό παιχνίδι JRPG με τα υπέροχα pixel art γραφικά, μπαίνετε σε έναν κόσμο φαντασίας όπου θα πρέπει να επιλέξετε σωστά μια ομάδα με τους καλύτερους ήρωες, ώστε να αντιμετωπίσετε τους διάφορους κακούς του παιχνιδιού. Το παιχνίδι προσφέρει ένα μοντέρνο περιβάλλον, με μοναδικά ρετρό στοιχεία pixel art που θα σας ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο.

  3. Papers, Please

    Papers, Please

    Πρόκειται για ένα πρωτότυπο παιχνίδι pixel art που σας μεταφέρει στη φανταστική χώρα Arstotzka. Στη χώρα αυτή, καλείστε να ελέγξετε τα έγγραφα εκατοντάδων προσφύγων στον συνοριακό έλεγχο. Μεταξύ άλλων θα πρέπει να ελέγξετε τα στοιχεία τους, ώστε να καταλάβετε αν είναι αληθή και να αποφασίσετε αν θα τους αφήσετε να μπουν στη χώρα σας.

  4. Terraria

    Terraria

    Το Terraria είναι ένα παιχνίδι που θυμίζει άλλα παιχνίδια δημιουργίας κόσμων όπως το Minecraft. Εδώ καλείστε να εξερευνήσετε κόσμους, να δημιουργήσετε τα δικά σας όπλα, αλλά και να ολοκληρώσετε διάφορες αποστολές. Ακόμη, θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να αντιμετωπίσετε πανούργα τέρατα αλλά και να δημιουργήσετε νέα καταφύγια.

  5. Vampire Survivors

    Vampire Survivors

    Αν σας αρέσουν τα πιο σκοτεινά παιχνίδια, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς! Εδώ θα βρείτε βρικόλακες και άλλα σκοτεινά πλάσματα, που πρέπει να ξεπεράσετε καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, καθώς αν συγκρουστείτε μαζί τους θα χάσετε και θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή. Το παιχνίδι προσφέρει μια γκόθικ ατμόσφαιρα που υπόσχεται να σας συναρπάσει!

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Pixel Art για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Pixel Art για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια pixel art είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών και στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών του είδους για να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας. Η κλασική αυτή κατηγορία περιλαμβάνει μερικά από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια όλων των εποχών, καθ…