Πώς να Αποκρύψετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας στο WhatsApp

Image for Image for Πώς να Αποκρύψετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας στο WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικές εγγραφές και άλλο περιεχόμενο. Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έχοντας μόνο μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Αν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για πρώτη φορά, θα διαπιστώσετε πως θα πρέπει να προσθέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Ο αριθμός αυτός επιβεβαιώνει την ταυτότητα σας και είναι απαραίτητος για τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού στο WhatsApp.

Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, ο αριθμός σας θα είναι διαθέσιμος για προβολή στους χρήστες με τους οποίους ανταλλάζετε μηνύματα, αλλά και στους χρήστες των ομάδων που ακολουθείτε.

Αν θέλετε να προστατέψετε τα προσωπικά σας στοιχεία και να αποκρύψετε τον αριθμό του κινητού σας, ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό.

Απόκρυψη Αριθμού Τηλεφώνου στο WhatsApp των Android

Η εφαρμογή του WhatsApp δεν επιτρέπει στους χρήστες της να κάνουν απόκρυψη του αριθμού τους. Κι αυτό γιατί για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό, θα πρέπει να τον συνδέσετε με έναν αριθμό τηλεφώνου για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητα σας και να αποδείξετε πως είστε πραγματικοί χρήστες και όχι bots.

Αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον προσωπικό σας αριθμό, δοκιμάστε να κατεβάσετε μια εφαρμογή VOIP ώστε να αποκτήσετε έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου. Μια από τις καλύτερες εφαρμογές είναι το Google Voice, η επίσημη εφαρμογή της Google, για την απόκτηση νέων αριθμών τηλεφώνου.

Αφού κάνετε λήψη της εφαρμογής Google Voice μέσω του Androidlist, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
  • Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό εισάγοντας τον εικονικό αριθμό τηλεφώνου από το Google Voice.
  • Πατήστε Επόμενο.
  • Το WhatsApp θα στείλει έναν κωδικό επιβεβαίωσης στο περιβάλλον του Google Voice.
  • Εισάγετε τον κωδικό και κάντε επιβεβαίωση.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να είστε σίγουροι πως ο αριθμός τηλεφώνου που θα εμφανίζεται θα είναι ο εικονικός σας αριθμός και όχι ο προσωπικός αριθμός που χρησιμοποιείτε στο Android σας.

Αν ο τρόπος αυτός σας φαίνεται πολύπλοκος, μπορείτε να δοκιμάσετε να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας στο WhatsApp με ένα σταθερό τηλέφωνο. Το τηλέφωνο αυτό θα είναι ορατό στους άλλους χρήστες, αλλά είναι ασφαλέστερο, καθώς δε θα λαμβάνετε διαφημιστικά SMS.

  1. Google Voice

    Google Voice

    Το Google Voice είναι μια χρήσιμη εφαρμογή επικοινωνίας που σας σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου για να κάνετε κλήσεις ή να ανταλλάζετε μηνύματα. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε έναν αυτόματο τηλεφωνητή και να συγχρονίζετε τον αριθμό σας στο smartphone ή το tablet σας.

Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους
Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Θέλετε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις και τα reels σας στο Instagram αποκλειστικά και μόνο με τους στενούς σας φίλους; Η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει πλέον να το κάνετε! Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, με εκα…

Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android
Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Θέλετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο smartphone Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρ…

Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android
Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android

Θέλετε να επισημάνετε ένα από το σχόλια σε κάποια από τις δημοσιεύσεις σας στην εφαρμογή του TikTok του Android σας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με πολύ απλό τρόπο! Η εφαρμογή του TikTok ακολουθεί το παράδειγμα μεγάλων εφαρμογών όπως του Instagram και του YouTube, προσφέροντας…

Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram

Θέλετε να μάθετε αν κάποιος κοινοποίησε μια δημοσίευση σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να δημοσιεύουν περιεχόμενο στο…

Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp
Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Οι κωδικοί πρόσβασης passkeys είναι ο νέος τρόπος προστασίας των λογαριασμών μας και έχουν ήδη γίνει μέρος μεγάλων εφαρμογών, όπως το WhatsApp. Και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς να τους ενεργοποιήσετε για τον λογαριασμό σας. Τα passkeys σας επιτρέπουν να κλειδώσετε και…