Τα Καλύτερα Παιχνίδια Φάρμας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Φάρμας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια φάρμας σας μεταφέρουν σε φανταστικούς κόσμους, όπου καλείστε να δημιουργήσετε και να συντηρήσετε τη δική σας φάρμα με τα αγαθά και τα ζώα που θα επιλέξετε.

Η κατηγορία αυτή παιχνιδιών είναι μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες στο Androidlist, και τα παιχνίδια προσφέρουν έναν ψυχαγωγικό και εθιστικό τρόπο παιχνιδιού.

Αν αναζητάτε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια φάρμας για να δοκιμάσετε στο Android σας, στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους. Επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

 1. Blocky Farm

  Blocky Farm

  Μπείτε στον όμορφο κόσμο αυτού του παιχνιδιού και δημιουργήστε τη φάρμα των ονείρων σας. Θα πρέπει να φροντίσετε τα ζώα σας, να καλλιεργήσετε τα αγαθά σας, να κάνετε φιλίες με τους γείτονες σας και να δημιουργήσετε ένα όμορφο χωριό. Το παιχνίδι προσφέρει ένα φιλικό περιβάλλον με όμορφο σχεδιασμό που μπορείτε να παίζετε μέρα και νύχτα.

 2. Farming Simulator 20

  Farming Simulator 20

  Σε αυτόν τον εξαιρετικά ρεαλιστικό προσομοιωτή μεταφέρεστε σε ένα περιβάλλον φάρμας, όπου θα πρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας φάρμα και να τη συντηρήσετε για να γίνει πιο ισχυρή. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να καλλιεργήσετε τρόφιμα, να οδηγήσετε διαφορετικά γεωργικά μηχανήματα και να πουλήσετε τα αγαθά σας για να αποκτήσετε κέρδη.

 3. FarmVille 3 - Animals

  FarmVille 3 – Animals

  Η νέα έκδοση του FarmVille είναι εδώ με έναν ακόμη καλύτερο σχεδιασμό! Όπως και στα άλλα παιχνίδια της σειράς, έτσι και εδώ, θα αποδράσετε στην εξοχή με τον ήρωα σας, όπου θα πρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας φανταστική φάρμα. Επιλέξτε τα ζώα που θέλετε να έχετε, καλλιεργήστε τα προϊόντα σας και άλλα πολλά.

 4. Hay Day

  Hay Day

  Η εφαρμογή αυτή θα σας δώσει μια γεύση από τη ζωή ενός αγρότη! Όπως και στην πραγματικότητα, θα πρέπει να φροντίσετε μια φάρμα, να κάνετε διάφορες γεωργικές εργασίες και να αποκτήσετε όλο και περισσότερα ζώα. Όταν θέλετε να καλλιεργήσετε ένα συγκεκριμένο φρούτο ή λαχανικό, θα πρέπει να προμηθευτείτε τον καρπό του και να δώσετε χρόνο μέχρι να ωριμάσει.

 5. Township

  Township

  Σε αυτό το παιχνίδι δημιουργίας κόσμων, καλείστε να δημιουργήσετε όχι μία, αλλά πολλές φάρμας και σπίτια άλλων ειδών σε ένα φανταστικό και πολύχρωμο χωριό. Ενώ επεκτείνετε τον κόσμο σας, θα πρέπει επίσης να φροντίσετε και τα ζώα σας, καθώς και να καλλιεργήσετε προϊόντα και αγαθά όλων των ειδών στο κινητό σας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Φάρμας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Φάρμας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια φάρμας σας μεταφέρουν σε φανταστικούς κόσμους, όπου καλείστε να δημιουργήσετε και να συντηρήσετε τη δική σας φάρμα με τα αγαθά και τα ζώα που θα επιλέξετε. Η κατηγορία αυτή παιχνιδιών είναι μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες στο Androidlist, και τα παιχνίδια π…