Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών που σας μετατρέπουν σε μαφιόζους; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι μαφίας στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο.

Τα παιχνίδια μαφίας σας μεταφέρουν σε φανταστικές πόλεις όπου κυριαρχεί το έγκλημα και στις οποίες θα πρέπει να γίνετε γκάνγκστερ για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας και να επιβιώσετε ως αρχιμαφιόζοι.

Αν δεν ξέρετε ποιο παιχνίδι μαφίας να κατεβάσετε στο Android σας, μπορείτε να δοκιμάσετε μία από τις δωρεάν εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω. Επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας, κάντε δωρεάν λήψη και εγκατάσταση μέσα από το Androidlist και αποδείξτε τις ικανότητες σας ως μαφιόζοι του υποκόσμου.

 1. City of Crime: Gang Wars

  City of Crime: Gang Wars

  Μεταφερθείτε σε μια πόλη όπου κυριαρχεί το έγκλημα και δημιουργήστε συμμορίες με τους φίλους σας για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας. Θα πρέπει να εξοπλιστείτε με τα καλύτερα όπλα και αυτοκίνητα, αλλά και να εντυπωσιάσετε γυναίκες σε έναν ρεαλιστικό προσομοιωτή. Το παιχνίδι προσφέρει αγώνες σε πραγματικό χρόνο με παίκτες από όλο τον κόσμο.

 2. Miami Rope Hero Crime City: Vegas Gangster

  Miami Rope Hero Crime City: Vegas Gangster

  Αν τώρα θέλετε να έχετε τον ρόλο του ήρωα σε μια πόλη γεμάτη μαφιόζους, το παιχνίδι αυτό είναι για εσάς. Η εφαρμογή αυτή σας μεταφέρει στην πόλη του Μαϊάμι, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και να νικήσετε εγκληματίες όλων των ειδών για να γίνετε οι απόλυτοι ήρωες και να βάλετε την πόλη στην τάξη, Το παιχνίδι προφέρει μια ανοιχτή πλατφόρμα με απεριόριστη δράση.

 3. The Godfather

  The Godfather

  Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει η επίσημη εφαρμογή της δημοφιλούς ταινίας Ο Νονός με πρωταγωνιστή τον μαφιόζο Don Vito Corleone. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής όπου θα πρέπει να ολοκληρώσετε αποστολές όλων των ειδών για να προχωρήσετε. Σε κάθε αποστολή σας, θα πρέπει να ακολουθείτε τις διαταγές του αφεντικού σας και να κερδίζετε όλο και περισσότερα χρήματα.

 4. Grand Gangsters 3D

  Grand Gangsters 3D

  Σε αυτό το φοβερό παιχνίδι 3D γίνεστε φοβεροί εγκληματίες και θα πρέπει να ακολουθήσετε τις διαταγές των αφεντικών σας για να ολοκληρώσετε διάφορες αποστολές. Περιηγηθείτε σε μια σκοτεινή πόλη και διαλέξτε τις αποστολές που θέλετε να ολοκληρώσετε, οδηγώντας κλεμμένα αυτοκίνητα και αποφεύγοντας τα περιπολικά και τους αστυνομικούς που συναντάτε.

 5. Grand Theft Auto: Vice City

  Grand Theft Auto: Vice City

  Όταν μιλάμε για παιχνίδια μαφίας και εγκλήματος, η σειρά παιχνιδιών και εφαρμογών Grand Theft Auto έχει την πρώτη θέση. Στην έκδοση GTA Vice City μπαίνετε στον απόλυτο κόσμο του εγκλήματος, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίζετε συνεχώς τις συμμορίες των εχθρών σας, με στόχο σας να κερδίζετε όλο και περισσότερα χρήματα. Το παιχνίδι περιέχει πολλά στοιχεία της ταινίας και θα σας διασκεδάσει.

Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε έναν πραγματικό αστυνομικό στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αστυνομικά παιχνίδια που θα βρείτε στη σημερινή μας λίστα. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αστυνομίας, στο Androidlist θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών για να…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών που σας μετατρέπουν σε μαφιόζους; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι μαφίας στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Τα παιχνίδια μαφίας σας μεταφέρουν σε φανταστικές πόλεις όπου κυρι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας χαριτωμένο κατοικίδιο ζώο στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάσετε να κατεβάσετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Τα κατοικίδια ζώα είναι πολλές φορές οι καλύτεροι μας φίλοι και με τα σημερινά μας παιχνίδια μπο…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια cross-platform όλων των εποχών; Η σημερινή μας λίστα περιλαμβάνει τα καλύτερα παιχνίδια του είδους που αξίζει να κατεβάσετε στο Android σας! Τα παιχνίδια cross-platform είναι δωρεάν παιχνίδια πλατφόρμας για Android, που σα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντετέκτιβ για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντετέκτιβ για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια ντετέκτιβ; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι που θα σας μεταμορφώσει σε Ηρακλή Πουαρό; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές Android που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια ντετέκτιβ είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών παζλ, που σας καλού…