Πώς να Αλλάξετε Γραμματοσειρά στο Instagram

Image for Πώς να Αλλάξετε Γραμματοσειρά στο Instagram

Θέλετε να κάνετε τα κείμενα στην εφαρμογή του Instagram ακόμη πιο πρωτότυπα; Δοκιμάστε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά των κειμένων που μοιράζεστε με τη βοήθεια του σημερινού μας οδηγού.

Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει απεριόριστες εφαρμογές διαμόρφωσης του περιεχομένου που μοιράζεστε, δίνοντας σας τη δυνατότητα διαμόρφωσης και των κειμένων σας στις ιστορίες που κοινοποιείτε.

Πώς μπορείτε όμως να αλλάξετε και το κείμενο των σχολίων σας ή τις λεζάντες που μοιράζεστε με τις δημοσιεύσεις σας; Ακολουθήστε τα βήματα του σημερινού μας άρθρου και δώστε στο κείμενο του Instagram μια νέα νότα.

Αλλαγή Γραμματοσειράς στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram δεν προσφέρει τη δυνατότητα διαμόρφωσης του κειμένου στα σχόλια και τις λεζάντες των δημοσιεύσεων σας. Μπορείτε όμως πάντα να χρησιμοποιήσετε εξωτερικές ιστοσελίδες όπως το Cool Fonts.

Πολύ απλά:

  • Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα του Cool Fonts.
  • Εισάγετε το κείμενο που θέλετε.
  • Επιλέξτε μία από τις πολλές επιλογές διαμόρφωσης του κειμένου σας.
  • Μόλις βρείτε αυτήν που σας αρέσει περισσότερο πατήστε Copy.
  • Επιλέξτε μεταξύ Android ή iOS.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram και πηγαίνετε στο σημείο που θέλετε να προσθέσετε το κείμενο.
  • Πατήστε παρατεταμένα και επιλέξτε Paste/Επικόλληση.

Με τον εύκολο αυτόν τρόπο μπορείτε να αλλάξετε τις λεζάντες των δημοσιεύσεων σας, τα σχόλια που κάνετε σε άλλες δημοσιεύσεις, το κείμενο των ιστοριών σας, καθώς ακόμη και το bio στο προφίλ σας.

Αλλαγή Γραμματοσειράς στα Instagram Stories

Αν τώρα θέλετε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά των κειμένων σας στις ιστορίες του Instagram μπορείτε να το κάνετε εντός της εφαρμογής, χωρίς τη χρήση κάποιου εξωτερικού εργαλείου.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
  • Πατήστε το εικονίδιο + για τη δημιουργία μιας νέας ιστορίας.
  • Καταγράψτε ή ανεβάστε το περιεχόμενο που θέλετε να μοιραστείτε.
  • Πατήστε το εικονίδιο εισαγωγής κειμένου.
  • Ελέγξτε τις διαφορετικές επιλογές κειμένου στο κάτω μέρος του μενού.
  • Μόλις είστε ευχαριστημένοι με τη γραμματοσειρά του κειμένου σας πατήστε Next.
  • Μοιραστείτε την ιστορία σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram και εντυπωσιάστε τους φίλους σας με τις πρωτότυπες γραμματοσειρές που θα επιλέξετε.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…