Πώς να Αλλάξετε Γραμματοσειρά στο Instagram

Image for Πώς να Αλλάξετε Γραμματοσειρά στο Instagram

Θέλετε να κάνετε τα κείμενα στην εφαρμογή του Instagram ακόμη πιο πρωτότυπα; Δοκιμάστε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά των κειμένων που μοιράζεστε με τη βοήθεια του σημερινού μας οδηγού.

Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει απεριόριστες εφαρμογές διαμόρφωσης του περιεχομένου που μοιράζεστε, δίνοντας σας τη δυνατότητα διαμόρφωσης και των κειμένων σας στις ιστορίες που κοινοποιείτε.

Πώς μπορείτε όμως να αλλάξετε και το κείμενο των σχολίων σας ή τις λεζάντες που μοιράζεστε με τις δημοσιεύσεις σας; Ακολουθήστε τα βήματα του σημερινού μας άρθρου και δώστε στο κείμενο του Instagram μια νέα νότα.

Αλλαγή Γραμματοσειράς στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram δεν προσφέρει τη δυνατότητα διαμόρφωσης του κειμένου στα σχόλια και τις λεζάντες των δημοσιεύσεων σας. Μπορείτε όμως πάντα να χρησιμοποιήσετε εξωτερικές ιστοσελίδες όπως το Cool Fonts.

Πολύ απλά:

 • Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα του Cool Fonts.
 • Εισάγετε το κείμενο που θέλετε.
 • Επιλέξτε μία από τις πολλές επιλογές διαμόρφωσης του κειμένου σας.
 • Μόλις βρείτε αυτήν που σας αρέσει περισσότερο πατήστε Copy.
 • Επιλέξτε μεταξύ Android ή iOS.
 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram και πηγαίνετε στο σημείο που θέλετε να προσθέσετε το κείμενο.
 • Πατήστε παρατεταμένα και επιλέξτε Paste/Επικόλληση.

Με τον εύκολο αυτόν τρόπο μπορείτε να αλλάξετε τις λεζάντες των δημοσιεύσεων σας, τα σχόλια που κάνετε σε άλλες δημοσιεύσεις, το κείμενο των ιστοριών σας, καθώς ακόμη και το bio στο προφίλ σας.

Αλλαγή Γραμματοσειράς στα Instagram Stories

Αν τώρα θέλετε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά των κειμένων σας στις ιστορίες του Instagram μπορείτε να το κάνετε εντός της εφαρμογής, χωρίς τη χρήση κάποιου εξωτερικού εργαλείου.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
 • Πατήστε το εικονίδιο + για τη δημιουργία μιας νέας ιστορίας.
 • Καταγράψτε ή ανεβάστε το περιεχόμενο που θέλετε να μοιραστείτε.
 • Πατήστε το εικονίδιο εισαγωγής κειμένου.
 • Ελέγξτε τις διαφορετικές επιλογές κειμένου στο κάτω μέρος του μενού.
 • Μόλις είστε ευχαριστημένοι με τη γραμματοσειρά του κειμένου σας πατήστε Next.
 • Μοιραστείτε την ιστορία σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram και εντυπωσιάστε τους φίλους σας με τις πρωτότυπες γραμματοσειρές που θα επιλέξετε.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Αποκρύψετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας στο WhatsApp
Πώς να Αποκρύψετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας στο WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικές εγγραφές και άλλο περιεχόμενο. Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έχοντας μόνο μ…

Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Φίλτρα του Telegram
Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Φίλτρα του Telegram

Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει πολλές και διάφορες λειτουργίας ασφαλείας για την καλύτερη προστασία των χρηστών της. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι η αυτόματη ενεργοποίηση φίλτρων για την προστασία των χρηστών από την προβολή καναλιών με ακατάλληλο περιεχόμενο. Αν θέλ…

Πώς να Ανακτήσετε Διαγραμμένα Μηνύματα στο Telegram
Πώς να Ανακτήσετε Διαγραμμένα Μηνύματα στο Telegram

Διαγράψατε κατά λάθος κάποιο σημαντικό μήνυμα στην εφαρμογή του Telegram; Υπάρχουν πολλοί τρόποι ανάκτησης διαγραμμένων μηνυμάτων στη δημοφιλή εφαρμογή και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Telegram επιτρέπει στους χρήστες της να ανταλλάζουν μηνύματα με κάθε είδ…

Πώς να Κάνετε Μεταβάσεις στο TikTok
Πώς να Κάνετε Μεταβάσεις στο TikTok

Η εφαρμογή του TikTok σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε σύντομα βίντεο με το Android σας, που μπορείτε στη συνέχεια να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Αν είστε χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής, ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποια βίντεο έχουν σχεδόν επαγγελματικές μετα…

Πώς να Κερδίσετε Χρήματα στο Telegram
Πώς να Κερδίσετε Χρήματα στο Telegram

Αν χρησιμοποιείτε το Telegram για να επικοινωνείτε με τους φίλους σας ίσως να μη γνωρίζετε πως υπάρχει τρόπος να κερδίσετε χρήματα μέσα από τη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας. Η εφαρμογή του Telegram είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να μένετε σε …