Πώς να Επιβεβαιώσετε τον Λογαριασμό σας στο Telegram

Image for Πώς να Επιβεβαιώσετε τον Λογαριασμό σας στο Telegram

Θέλετε να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας στο Telegram και να λάβετε το εικονίδιο της επαλήθευσης δίπλα στο όνομα σας; Δοκιμάστε τον απλό τρόπο που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό.

Η εφαρμογή του Telegram είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας για Android. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπει να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, εικόνες, βίντεο, αυτοκόλλητα, ηχητικές εγγραφές και άλλα.

Η δημοφιλής εφαρμογή προσφέρει ακόμη και τη δυνατότητα επιβεβαίωσης του λογαριασμού σας, μέσα από μια απλή διαδικασία. Απλά ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε παρακάτω και λάβετε και εσείς το σύμβολο της επιβεβαίωσης δίπλα στο όνομα σας στο Telegram.

Επιβεβαίωση Λογαριασμού στο Telegram των Android.

Η λειτουργία επιβεβαίωσης λογαριασμών είναι προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες, αλλά είναι λίγοι οι λογαριασμού που καταφέρουν να επιβεβαιώσουν τον λογαριασμό του. Κι αυτό γιατί η διαδικασία προϋποθέτει κάποια βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο κινητό σας.
 • Πηγαίνετε στο @VerifyBot και πατήστε Start.
 • Στείλτε το όνομα του λογαριασμού, του bot ή της ομάδας σας.
 • Πατήστε Continue για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επιβεβαίωσης.
 • Προσθέστε τον αντίστοιχο λογαριασμό σας στο Twitter, Facebook και YouTube.
 • Μόλις γίνει η επαλήθευση των στοιχείων σας θα λάβετε το σύμβολο της επιβεβαίωσης.

Να θυμάστε πως το όνομα χρήστη σας θα πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα ώστε να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων σας.

Αν τώρα δεν καταφέρετε να λάβετε επιβεβαίωση για τον λογαριασμό σας με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να αγοράσετε μια Premium συνδρομή για τον λογαριασμό σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής σας θα διαπιστώσετε πως θα έχετε πρόσβαση σε νέες επιλογές. Μεταξύ άλλων, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πακέτα πρωτότυπων emoji κι ένα από αυτά σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέστε ένα emoji επιβεβαίωσης δίπλα στο όνομα σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Telegram και κάντε δωρεάν λήψη στη συσκευή σας μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

 1. Telegram

  Telegram

  Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Αποκρύψετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας στο WhatsApp
Πώς να Αποκρύψετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας στο WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικές εγγραφές και άλλο περιεχόμενο. Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έχοντας μόνο μ…

Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Φίλτρα του Telegram
Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Φίλτρα του Telegram

Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει πολλές και διάφορες λειτουργίας ασφαλείας για την καλύτερη προστασία των χρηστών της. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι η αυτόματη ενεργοποίηση φίλτρων για την προστασία των χρηστών από την προβολή καναλιών με ακατάλληλο περιεχόμενο. Αν θέλ…

Πώς να Ανακτήσετε Διαγραμμένα Μηνύματα στο Telegram
Πώς να Ανακτήσετε Διαγραμμένα Μηνύματα στο Telegram

Διαγράψατε κατά λάθος κάποιο σημαντικό μήνυμα στην εφαρμογή του Telegram; Υπάρχουν πολλοί τρόποι ανάκτησης διαγραμμένων μηνυμάτων στη δημοφιλή εφαρμογή και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Telegram επιτρέπει στους χρήστες της να ανταλλάζουν μηνύματα με κάθε είδ…

Πώς να Κάνετε Μεταβάσεις στο TikTok
Πώς να Κάνετε Μεταβάσεις στο TikTok

Η εφαρμογή του TikTok σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε σύντομα βίντεο με το Android σας, που μπορείτε στη συνέχεια να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Αν είστε χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής, ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποια βίντεο έχουν σχεδόν επαγγελματικές μετα…

Πώς να Κερδίσετε Χρήματα στο Telegram
Πώς να Κερδίσετε Χρήματα στο Telegram

Αν χρησιμοποιείτε το Telegram για να επικοινωνείτε με τους φίλους σας ίσως να μη γνωρίζετε πως υπάρχει τρόπος να κερδίσετε χρήματα μέσα από τη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας. Η εφαρμογή του Telegram είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να μένετε σε …