Πώς να Επιβεβαιώσετε τον Λογαριασμό σας στο Telegram

Image for Πώς να Επιβεβαιώσετε τον Λογαριασμό σας στο Telegram

Θέλετε να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας στο Telegram και να λάβετε το εικονίδιο της επαλήθευσης δίπλα στο όνομα σας; Δοκιμάστε τον απλό τρόπο που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό.

Η εφαρμογή του Telegram είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας για Android. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπει να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, εικόνες, βίντεο, αυτοκόλλητα, ηχητικές εγγραφές και άλλα.

Η δημοφιλής εφαρμογή προσφέρει ακόμη και τη δυνατότητα επιβεβαίωσης του λογαριασμού σας, μέσα από μια απλή διαδικασία. Απλά ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε παρακάτω και λάβετε και εσείς το σύμβολο της επιβεβαίωσης δίπλα στο όνομα σας στο Telegram.

Επιβεβαίωση Λογαριασμού στο Telegram των Android.

Η λειτουργία επιβεβαίωσης λογαριασμών είναι προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες, αλλά είναι λίγοι οι λογαριασμού που καταφέρουν να επιβεβαιώσουν τον λογαριασμό του. Κι αυτό γιατί η διαδικασία προϋποθέτει κάποια βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο κινητό σας.
 • Πηγαίνετε στο @VerifyBot και πατήστε Start.
 • Στείλτε το όνομα του λογαριασμού, του bot ή της ομάδας σας.
 • Πατήστε Continue για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επιβεβαίωσης.
 • Προσθέστε τον αντίστοιχο λογαριασμό σας στο Twitter, Facebook και YouTube.
 • Μόλις γίνει η επαλήθευση των στοιχείων σας θα λάβετε το σύμβολο της επιβεβαίωσης.

Να θυμάστε πως το όνομα χρήστη σας θα πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα ώστε να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων σας.

Αν τώρα δεν καταφέρετε να λάβετε επιβεβαίωση για τον λογαριασμό σας με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να αγοράσετε μια Premium συνδρομή για τον λογαριασμό σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής σας θα διαπιστώσετε πως θα έχετε πρόσβαση σε νέες επιλογές. Μεταξύ άλλων, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πακέτα πρωτότυπων emoji κι ένα από αυτά σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέστε ένα emoji επιβεβαίωσης δίπλα στο όνομα σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Telegram και κάντε δωρεάν λήψη στη συσκευή σας μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

 1. Telegram

  Telegram

  Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας
Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Θέλετε να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά να συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός παρουσιάζει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποκρύψετε αποτελεσματικά τον λογαριασμό σας. Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύ…

Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok
Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λο…

Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp
Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp

Θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μία συγκεκριμένη συνομιλία του WhatsApp και να την αποκρύψετε από τη λίστα σας; Δοκιμάστε να την κλειδώσετε με τα βήματα του σημερινού μας οδηγού. Το WhatsApp σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχοντας…

Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp
Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp

Θέλετε να ελέγξετε ή να επαναφέρετε το ιστορικό των κλήσεων σας στο WhatsApp του Android σας; Ελέγξτε τον παρακάτω οδηγό που δημιουργήσαμε για εσάς! Η εφαρμογή του WhatsApp, εκτός από μηνύματα και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας, σας επιτρέπει και να κάνετε κλήσεις. Η μό…

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…