Πώς να Επιβεβαιώσετε τον Λογαριασμό σας στο Telegram

Image for Πώς να Επιβεβαιώσετε τον Λογαριασμό σας στο Telegram

Θέλετε να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας στο Telegram και να λάβετε το εικονίδιο της επαλήθευσης δίπλα στο όνομα σας; Δοκιμάστε τον απλό τρόπο που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό.

Η εφαρμογή του Telegram είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας για Android. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπει να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, εικόνες, βίντεο, αυτοκόλλητα, ηχητικές εγγραφές και άλλα.

Η δημοφιλής εφαρμογή προσφέρει ακόμη και τη δυνατότητα επιβεβαίωσης του λογαριασμού σας, μέσα από μια απλή διαδικασία. Απλά ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε παρακάτω και λάβετε και εσείς το σύμβολο της επιβεβαίωσης δίπλα στο όνομα σας στο Telegram.

Επιβεβαίωση Λογαριασμού στο Telegram των Android.

Η λειτουργία επιβεβαίωσης λογαριασμών είναι προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες, αλλά είναι λίγοι οι λογαριασμού που καταφέρουν να επιβεβαιώσουν τον λογαριασμό του. Κι αυτό γιατί η διαδικασία προϋποθέτει κάποια βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο κινητό σας.
  • Πηγαίνετε στο @VerifyBot και πατήστε Start.
  • Στείλτε το όνομα του λογαριασμού, του bot ή της ομάδας σας.
  • Πατήστε Continue για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επιβεβαίωσης.
  • Προσθέστε τον αντίστοιχο λογαριασμό σας στο Twitter, Facebook και YouTube.
  • Μόλις γίνει η επαλήθευση των στοιχείων σας θα λάβετε το σύμβολο της επιβεβαίωσης.

Να θυμάστε πως το όνομα χρήστη σας θα πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα ώστε να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων σας.

Αν τώρα δεν καταφέρετε να λάβετε επιβεβαίωση για τον λογαριασμό σας με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να αγοράσετε μια Premium συνδρομή για τον λογαριασμό σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής σας θα διαπιστώσετε πως θα έχετε πρόσβαση σε νέες επιλογές. Μεταξύ άλλων, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πακέτα πρωτότυπων emoji κι ένα από αυτά σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέστε ένα emoji επιβεβαίωσης δίπλα στο όνομα σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Telegram και κάντε δωρεάν λήψη στη συσκευή σας μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Είστε χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp; Ίσως να μη γνωρίζατε πως έχετε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων εντός της εφαρμογής! Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εκ…