Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του Telegram σε Android

Image for Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του Telegram σε Android

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που λαμβάνετε στις συνομιλίες σας στο Telegram απευθείας στο Android σας; Υπάρχει ένας απλός τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό.

Η εφαρμογή του Telegram είναι μία από τις ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το έξυπνο αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να μένετε σε επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, GIFs, αυτοκόλλητα, αλλά και πολυμέσα όπως φωτογραφίες και βίντεο.

Πώς μπορείτε όμως να αποθηκεύετε τα βίντεο που λαμβάνετε στις συνομιλίες σας στη δημοφιλή εφαρμογή; Παρακάτω θα βρείτε τα πολύ εύκολα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποθηκεύσετε όποιο βίντεο των συνομιλιών σας θέλετε από τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Telegram.

Λήψη και Αποθήκευση Βίντεο του Telegram σε Android

Η εφαρμογή του Telegram, όπως και οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, σας επιτρέπουν να ανταλλάζετε βίντεο και άλλα πολυμέσα στις συνομιλίες σας, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να αποθηκεύσετε στο Android σας.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε να κατεβάσετε ένα βίντεο που λάβατε σε μία από τις συνομιλίες σας ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο κινητό σας.
 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 • Πηγαίνετε στο προφίλ σας και βρείτε τη συνομιλία που θέλετε.
 • Αναζητήστε το βίντεο το οποίο θέλετε να κατεβάσετε.
 • Μόλις το βρείτε πατήστε πάνω του και κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες.
 • Από τη λίστα των επιλογών, επιλέξτε Αποθήκευση στην γκαλερί.
 • Επιβεβαιώστε και το βίντεο θα αποθηκευτεί στη συλλογή σας.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα μπορείτε να μεταβείτε στην γκαλερί των φωτογραφιών του Android σας, όπου θα βρείτε το βίντεο που αποθηκεύσατε.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια ακριβώς βήματα για περισσότερα από ένα βίντεο ή ακόμη και φωτογραφίες που λαμβάνετε στις συνομιλίες σας στο Telegram.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας βίντεο που λαμβάνετε στο Telegram με τον πιο εύκολο τρόπο. Βρείτε παρακάτω την εφαρμογή του Telegram και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

 1. Telegram

  Telegram

  Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Κάνετε Μεταβάσεις στο TikTok
Πώς να Κάνετε Μεταβάσεις στο TikTok

Η εφαρμογή του TikTok σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε σύντομα βίντεο με το Android σας, που μπορείτε στη συνέχεια να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Αν είστε χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής, ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποια βίντεο έχουν σχεδόν επαγγελματικές μετα…

Πώς να Βρείτε Αποθηκευμένα Βίντεο στο TikTok
Πώς να Βρείτε Αποθηκευμένα Βίντεο στο TikTok

Θέλετε να βρείτε όλα τα βίντεο που αποθηκεύετε στην εφαρμογή του TikTok σε ένα και μόνο σημείο; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με τους ακόλουθούς…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του Telegram σε Android
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του Telegram σε Android

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που λαμβάνετε στις συνομιλίες σας στο Telegram απευθείας στο Android σας; Υπάρχει ένας απλός τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Telegram είναι μία από τις ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας με εκατ…

Πώς να Διαγράψετε Βίντεο του TikTok στα Android
Πώς να Διαγράψετε Βίντεο του TikTok στα Android

Η εφαρμογή του TikTok σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε και να μοιράζεστε όσα βίντεο θέλετε στο προφίλ σας. Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να διαγράψετε κάποιο βίντεο που δημιουργήσατε; Όσο εύκολη είναι η δημιουργία βίντεο στο TikTok, τόσο εύκολη είναι και η διαγραφή τους.…

Πώς να Δημοσιεύσετε ένα Βίντεο του TikTok Video στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύσετε ένα Βίντεο του TikTok Video στο Instagram

Θέλετε να μοιραστείτε ένα από τα TikTok βίντεο σας στην εφαρμογή του Instagram; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό! Τα βίντεο του TikTok είναι διαθέσιμα μόνο σε χρήστες της εφαρμογής, σας επιτρέπουν όμως να τα μοιράζεστε…