Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Κωδικών Πρόσβασης για Android

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Κωδικών Πρόσβασης για Android

Θέλετε να προστατέψετε καλύτερα τους λογαριασμούς σας στα διάφορα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και κοινωνικά δίκτυα; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές διαχείρισης κωδικών πρόσβασης για Android που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

Ο καλύτερος τρόπος προστασίας ενός λογαριασμού στο Διαδίκτυο είναι η χρήση μοναδικών κωδικών πρόσβασης. Ιδανικά, οι κωδικοί πρόσβασης που χρησιμοποιείτε θα πρέπει να περιέχουν τυχαία γράμματα, αριθμούς και σύμβολα για να είστε σίγουροι πως δε θα παραβιαστούν από κακόβουλους χρήστες και λογισμικά.

Πώς μπορείτε όμως να θυμάστε όλους σας τους κωδικούς ή να δημιουργείτε ισχυρά passwords; Ο καλύτερος τρόπος είναι η χρήση μιας εφαρμογής διαχείρισης κωδικών πρόσβασης. Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών ασφαλείας για τη διαχείριση των κωδικών σας.

Η ομάδα μας συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους. Επιλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει και κάντε δωρεάν λήψη και εγκατάσταση στο Android σας.

 1. 1Password - Password Manager and Secure Wallet

  1Password – Password Manager and Secure Wallet

  Με το προηγμένο αυτό εργαλείο ασφαλείας μπορείτε να δημιουργείτε και να αποθηκεύετε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης για τους διάφορους λογαριασμούς σας στο Διαδίκτυο. Η εφαρμογή προσφέρει ένα ασφαλές πρωτόκολλο για την είσοδο σας σε οποιαδήποτε λογαριασμό, σας επιτρέπει να συγχρονίζετε τις συσκευές σας, ενώ ακόμη προσφέρει συντομεύσεις στους πιο δημοφιλείς περιηγητές.

 2. bitwarden Password Manager

  bitwarden Password Manager

  Το νέο αυτό εργαλείο προστασίας και διαχείρισης κωδικών πρόσβασης είναι μία από τις καλύτερες δωρεάν επιλογές του είδους για να κατεβάσετε στο κινητό σας. Οι δημιουργοί της εφαρμογής σχεδίασαν ένα ολοκληρωμένο εργαλείο, που περιλαμβάνει ό,τι καλύτερο θα βρείτε σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές του είδους. Και το σημαντικότερο: είναι εντελώς δωρεάν!

 3. Dashlane Free Password Manager

  Dashlane Free Password Manager

  Αν τώρα θέλετε να κατεβάσετε μια εφαρμογή ασφαλείας με μια ποικιλία λειτουργιών, το Dashlane είναι για εσάς. Με την εύχρηστη αυτή εφαρμογή μπορείτε να αποθηκεύσετε κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία των πιστωτικών καρτών σας και άλλα χρήσιμα δεδομένα σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον που προστατεύεται από έναν μοναδικό κωδικό ασφαλείας.

 4. Keepass2Android Password Safe

  Keepass2Android Password Safe

  Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να είστε σίγουροι πως οι κωδικοί πρόσβασης σας είναι πάντα ασφαλείς. Το απλό αλλά λειτουργικό εργαλείο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης προσφέρει ό,τι και οι περισσότερες εφαρμογές του είδους, χωρίς κανένα κόστος. Εδώ δε θα βρείτε εξελιγμένες λειτουργίες, παρά μόνο απλά αλλά ασφαλή εργαλεία για εύκολη χρήση.

 5. LastPass Password Manager

  LastPass Password Manager

  Αν έχετε βαρεθεί να εισάγετε τους κωδικούς πρόσβασης σας ξανά και ξανά στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα και email με την εφαρμογή αυτήν μπορείτε να ξεγνοιάσετε. Αποθηκεύστε με ασφάλεια όλους σας τους κωδικούς σε ένα και μόνο σημείο και προστατέψτε τους με έναν μοναδικό κωδικό. Έπειτα, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για αυτόματα είσοδο σε κάθε πλατφόρμα.

Πώς να Αλλάξετε Γραμματοσειρά στο Instagram
Πώς να Αλλάξετε Γραμματοσειρά στο Instagram

Θέλετε να κάνετε τα κείμενα στην εφαρμογή του Instagram ακόμη πιο πρωτότυπα; Δοκιμάστε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά των κειμένων που μοιράζεστε με τη βοήθεια του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει απεριόριστες εφαρμογές διαμόρφωσης του περιεχομένου που μ…

Πώς να Επιβεβαιώσετε τον Λογαριασμό σας στο Telegram
Πώς να Επιβεβαιώσετε τον Λογαριασμό σας στο Telegram

Θέλετε να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας στο Telegram και να λάβετε το εικονίδιο της επαλήθευσης δίπλα στο όνομα σας; Δοκιμάστε τον απλό τρόπο που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Telegram είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες και ασφαλέστερες εφαρμογ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Κωδικών Πρόσβασης για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Κωδικών Πρόσβασης για Android

Θέλετε να προστατέψετε καλύτερα τους λογαριασμούς σας στα διάφορα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και κοινωνικά δίκτυα; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές διαχείρισης κωδικών πρόσβασης για Android που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν! Ο καλύτερος τρόπος προστασίας ενός λογ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Κώδικα για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Κώδικα για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Η δημιουργία κώδικα είναι μια από τις σημαντικότερες εργασίες των προγραμματιστών, καθώς δίνει στους υπολογιστές εντολές για πολλές και διάφορες ενέργειες. Από τη δημιουργία ιστότοπων, μέχρι τη δημιουργία εφαρμογών, η χρήση κώδικα είναι απαραίτητη σε πολλές και διάφορες εργασ…

Τα Καλύτερα Εργαλεία Απόκρυψης Εφαρμογών σε Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε
Τα Καλύτερα Εργαλεία Απόκρυψης Εφαρμογών σε Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Αν είστε χρήστες Android, έχετε στη διάθεση σας μια ποικιλία χρήσιμων εργαλείων που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη! Επιπλέον, στο Androidlist θα βρείτε και άλλα, πιο ξεχωριστά εργαλεία, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο Android σας. Μια ενδιαφέρουσα κατηγορία είναι και τ…