Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια cross-platform όλων των εποχών; Η σημερινή μας λίστα περιλαμβάνει τα καλύτερα παιχνίδια του είδους που αξίζει να κατεβάσετε στο Android σας!

Τα παιχνίδια cross-platform είναι δωρεάν παιχνίδια πλατφόρμας για Android, που σας επιτρέπουν να παίζετε με άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο και να εξερευνείτε παρέα νέους κόσμους.

Η κατηγορία αυτή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο νεανικό κοινό, καθώς εκτός από ατέλειωτο παιχνίδι σε διάφορες πλατφόρμες, μπορείτε να κάνετε νέους φίλους σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Παρακάτω θα βρείτε τις πέντε καλύτερες επιλογές παιχνιδιών cross-platform που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν στο Android smartphone σας.

 1. Minecraft

  Minecraft

  To Μinecraft είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, που προσφέρει έναν απεριόριστο κόσμο πλατφόρμας για να φτιάξετε ότι βάλετε στο μυαλό σας. Στο παιχνίδι θα πρέπει να δημιουργήσετε συμμαχίες και να αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες, ενώ η έκδοση Bedrock σας επιτρέπει να δοκιμάσετε και παιχνίδι σε cross platform λειτουργία.

 2. Among Us

  Among Us

  Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι δράσης όπου θα πρέπει να επιλέξετε αν θέλετε να παίξετε ως εισβολέας ή μέλος ενός διαστημικού πληρώματος. Αν επιλέξετε να παίξετε ως μέλος του πληρώματος θα πρέπει να βρείτε ποιος ή ποιοι είναι οι εισβολείς. Αν παίξετε ως εισβολείς, θα πρέπει να εξοντώσετε το πλήρωμα χωρίς να σας καταλάβει.

 3. Hearthstone

  Hearthstone

  Σε αυτό το παιχνίδι στρατηγικής cross platform μπορείτε να επιλέξετε διάφορα πλάσματα και ξόρκια καθώς και την καλύτερη στρατηγική όταν επιλέγετε κάρτες, ώστε να νικήσετε τους αντιπάλους σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να παίξετε μόνοι σας ή εναντίον άλλων παικτών με στόχο σας να αγοράζετε πάντα τις καλύτερες κάρτες.

 4. Sky: Children of the Light

  Sky: Children of the Light

  Στο παιχνίδι Sky: Children of Light μπαίνετε σε ένα εικονικό κόσμο που καλείστε να εξερευνήσετε. Λύστε όλο και περισσότερα μυστήρια με τον ήρωα σας που πετάξτε ψηλά στον ουρανό με τη μαγικής σας κάπα. Όσο προχωράτε, θα αλληλεπιδράτε με όλο και περισσότερους χαρακτήρες σε ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον φαντασίας που θα σας συναρπάσει.

 5. Genshin Impact

  Genshin Impact

  Αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών RPG θα ενθουσιαστείτε με το παιχνίδι cross plarform Genshin Impact! Μπείστε στον κόσμο του Teiwat παίξτε με γενναίους ήρωες, ενώ αναζητάτε τον χαμένο σας αδερφό. Η εφαρμογή προσφέρει έναν μοναδικό anime σχεδιασμό, με όμορφους χαρακτήρες και τρομακτικά τέρατα που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια cross-platform όλων των εποχών; Η σημερινή μας λίστα περιλαμβάνει τα καλύτερα παιχνίδια του είδους που αξίζει να κατεβάσετε στο Android σας! Τα παιχνίδια cross-platform είναι δωρεάν παιχνίδια πλατφόρμας για Android, που σα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cyberpunk για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cyberpunk για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των ταινιών και σειρών cyberpunk; Ανακαλύψτε τα συναρπαστικά παιχνίδια Android του είδους που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα cyberpunk παιχνίδια σας μεταφέρουν σε κόσμους του μέλλοντος, με αντίξοες συνθήκες και φουτουριστικά στοιχεία. Από ρομπότ και ιπτάμενα αυτοκίν…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG όπως το ROBLOX για να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG όπως το ROBLOX για να Παίξετε στο Android σας

Είστε φανατικοί παίκτες της εφαρμογής του ROBLOX; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες εναλλακτικές επιλογές με στοιχεία, ίδια με αυτά του δημοφιλούς παιχνιδιού. Το ROBLOX είναι μια πλατφόρμα διαδικτυακών παιχνιδιών που επιτρέπει στους παίκτες του να δημιουργούν τα …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG για να Παίξετε Σήμερα στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG για να Παίξετε Σήμερα στο Android σας

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών RPG; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι που θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας; Στο άρθρο αυτό θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές RPG που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers! Τα RPG (ή Role-Playing Games) δεν είναι τυχαία μια α…