Πώς να Αλλάξετε τον Κωδικό Πρόσβασης σας στο Instagram των Android

Image for Image for Πώς να Αλλάξετε τον Κωδικό Πρόσβασης σας στο Instagram των Android

Θέλετε να κάνετε τον κωδικό πρόσβασης σας στο Instagram του Android σας ακόμη πιο ασφαλή; Δοκιμάστε να αλλάξετε τον κωδικό σας με τα εύκολα βήματα του παρακάτω οδηγού.

Αν δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας στο Instagram πριν χρόνια, ίσως να μη σκεφτήκατε να προσθέσετε έναν ισχυρό και μοναδικό κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας. Με τα χρόνια, η ασφάλεια των κοινωνικών δικτύων γίνεται όλο και πιο απαιτητική, και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις λογαριασμών που παραβιάζονται από χάκερς.

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό σας όποτε εσείς θέλετε, ώστε να ενισχύσετε την ασφάλεια του. Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης σας στο Instagram των Android με τον πιο απλό τρόπο.

Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης στο Instagram των Android

Όταν δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό στην εφαρμογή του Instagram, είναι απαραίτητο να εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης που θα γνωρίζετε μόνο εσείς. Ο κωδικός αυτός θα πρέπει να είναι όσο πιο ισχυρός γίνεται και ιδανικά θα πρέπει να περιλαμβάνει γράμματα, αριθμούς και σύμβολα, ώστε να μην είναι εύκολα προσβάσιμος.

Αν ο κωδικός που έχετε στο Instagram δεν είναι και τόσο ισχυρός, μπορείτε να δοκιμάσετε να τον αλλάξετε ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Ασφάλεια.
 • Βρείτε το πεδίο του Κωδικού Πρόσβασης.
 • Εισάγετε τον παλιό σας κωδικό και στη συνέχεια τον νέο σας κωδικό πρόσβασης.

Να θυμάστε πως καλό θα ήταν να εισάγετε έναν μοναδικό πρόσβασης σε κάθε σας λογαριασμό για την καλύτερη προστασία του.

Επαναφορά Κωδικού Πρόσβασης στο Instagram των Android

Αν τώρα δημιουργήσατε έναν νέο κωδικό πρόσβασης, τον οποίο στη συνέχεια ξεχάσατε, μπορείτε να κάνετε επαναφορά με εύκολο τρόπο.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Στο πεδίο σύνδεσης πατήστε Get help logging in.
 • Εισάγετε το όνομα χρήστη, το email σας ή το τηλέφωνο σας.
 • Ανάλογα με το τι θα επιλέξετε, θα λάβετε εκεί έναν σύνδεσμο επαναφοράς από το Instagram.

Επιπλέον, η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας μέσω του Facebook.

Βρείτε παρακάτω τη δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και μοιραστείτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, βίντεο ιστορίες και reels με τους φίλους σας.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Αποκρύψετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας στο WhatsApp
Πώς να Αποκρύψετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας στο WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικές εγγραφές και άλλο περιεχόμενο. Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έχοντας μόνο μ…

Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Φίλτρα του Telegram
Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Φίλτρα του Telegram

Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει πολλές και διάφορες λειτουργίας ασφαλείας για την καλύτερη προστασία των χρηστών της. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι η αυτόματη ενεργοποίηση φίλτρων για την προστασία των χρηστών από την προβολή καναλιών με ακατάλληλο περιεχόμενο. Αν θέλ…

Πώς να Ανακτήσετε Διαγραμμένα Μηνύματα στο Telegram
Πώς να Ανακτήσετε Διαγραμμένα Μηνύματα στο Telegram

Διαγράψατε κατά λάθος κάποιο σημαντικό μήνυμα στην εφαρμογή του Telegram; Υπάρχουν πολλοί τρόποι ανάκτησης διαγραμμένων μηνυμάτων στη δημοφιλή εφαρμογή και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Telegram επιτρέπει στους χρήστες της να ανταλλάζουν μηνύματα με κάθε είδ…

Πώς να Κάνετε Μεταβάσεις στο TikTok
Πώς να Κάνετε Μεταβάσεις στο TikTok

Η εφαρμογή του TikTok σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε σύντομα βίντεο με το Android σας, που μπορείτε στη συνέχεια να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Αν είστε χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής, ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποια βίντεο έχουν σχεδόν επαγγελματικές μετα…

Πώς να Κερδίσετε Χρήματα στο Telegram
Πώς να Κερδίσετε Χρήματα στο Telegram

Αν χρησιμοποιείτε το Telegram για να επικοινωνείτε με τους φίλους σας ίσως να μη γνωρίζετε πως υπάρχει τρόπος να κερδίσετε χρήματα μέσα από τη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας. Η εφαρμογή του Telegram είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να μένετε σε …