Πώς να Κάνετε Live Stream στο TikTok

Image for Πώς να Κάνετε Live Stream στο TikTok

Η εφαρμογή του TikTok καταμετρά ήδη εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες για δημιουργία βίντεο σε όλους τους χρήστες της. Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, έτσι και το TikTok σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε live stream απευθείας στο Android σας για να μοιράζεστε ζωντανά βίντεο.

To live stream ή ζωντανή ανεμετάδοση περιεχομένου, σας επιτρέπει να μοιράζεστε ζωντανά τα βίντεο που καταγράφετε στο Android σας με τους ακόλουθούς σας και είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες Android.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε να κάνετε κι εσείς live stream στην εφαρμογή του TikTok, θα πρέπε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό.

Πώς να Κάνετε Live Stream στο TikTok των Android

Η διαδικασία του live stream στην εφαρμογή του TikTok θυμίζει αυτήν του Instagram και του Facebook. Τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να κάνετε live stream στο TikTok του Android σας είναι πολύ απλά και προσβάσιμα με εύκολες κινήσεις.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
 • Στο Μενού στο κάτω μέρος της οθόνης επιλέξτε το + για τη δημιουργία νέου βίντεο.
 • Στο αναδυόμενο παράθυρο, πηγαίνετε στην καρτέλα LIVE.
 • Εισάγετε ένα εξώφυλλο και ό,τι πληροφορίες θέλετε για το live stream σας.
 • Πατήστε Smooth ή Filters για να προσθέσετε εφέ και φίλτρα.
 • Πατήστε GO LIVE για να ξεκινήσετε τη ζωντανή αναμετάδοση.

Να θυμάστε πως όταν πατήσετε το κουμπί GO LIVE, ό,τι δείχνει η κάμερα σας θα είναι ορατό σε όλους σας τους ακόλουθους, για αυτό προσέξτε πριν το πατήσετε.

Όσο για την προσθήκη εξωφύλλου, τίτλων και άλλων πληροφοριών στο live stream σας, το βήμα αυτό δεν είναι απαραίτητο, αλλά θα σας βοηθήσει να προωθήσετε καλύτερα το βίντεο σας και να αποκτήσετε περισσότερο κοινό που θα σας παρακολουθεί ζωντανά.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του TikTok για συσκευές Android, ολοκληρώστε τη δωρεάν λήψη στη συσκευή σας και ξεκινήστε να κάνετε τα δικά σας live stream στον λογαριασμό σας.

 1. TikTok

  TikTok

  Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας
Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Θέλετε να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά να συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός παρουσιάζει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποκρύψετε αποτελεσματικά τον λογαριασμό σας. Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύ…

Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok
Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λο…

Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp
Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp

Θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μία συγκεκριμένη συνομιλία του WhatsApp και να την αποκρύψετε από τη λίστα σας; Δοκιμάστε να την κλειδώσετε με τα βήματα του σημερινού μας οδηγού. Το WhatsApp σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχοντας…

Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp
Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp

Θέλετε να ελέγξετε ή να επαναφέρετε το ιστορικό των κλήσεων σας στο WhatsApp του Android σας; Ελέγξτε τον παρακάτω οδηγό που δημιουργήσαμε για εσάς! Η εφαρμογή του WhatsApp, εκτός από μηνύματα και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας, σας επιτρέπει και να κάνετε κλήσεις. Η μό…

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…