Πώς να Κάνετε Live Stream στο TikTok

Image for Πώς να Κάνετε Live Stream στο TikTok

Η εφαρμογή του TikTok καταμετρά ήδη εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες για δημιουργία βίντεο σε όλους τους χρήστες της. Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, έτσι και το TikTok σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε live stream απευθείας στο Android σας για να μοιράζεστε ζωντανά βίντεο.

To live stream ή ζωντανή ανεμετάδοση περιεχομένου, σας επιτρέπει να μοιράζεστε ζωντανά τα βίντεο που καταγράφετε στο Android σας με τους ακόλουθούς σας και είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες Android.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε να κάνετε κι εσείς live stream στην εφαρμογή του TikTok, θα πρέπε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό.

Πώς να Κάνετε Live Stream στο TikTok των Android

Η διαδικασία του live stream στην εφαρμογή του TikTok θυμίζει αυτήν του Instagram και του Facebook. Τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να κάνετε live stream στο TikTok του Android σας είναι πολύ απλά και προσβάσιμα με εύκολες κινήσεις.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
 • Στο Μενού στο κάτω μέρος της οθόνης επιλέξτε το + για τη δημιουργία νέου βίντεο.
 • Στο αναδυόμενο παράθυρο, πηγαίνετε στην καρτέλα LIVE.
 • Εισάγετε ένα εξώφυλλο και ό,τι πληροφορίες θέλετε για το live stream σας.
 • Πατήστε Smooth ή Filters για να προσθέσετε εφέ και φίλτρα.
 • Πατήστε GO LIVE για να ξεκινήσετε τη ζωντανή αναμετάδοση.

Να θυμάστε πως όταν πατήσετε το κουμπί GO LIVE, ό,τι δείχνει η κάμερα σας θα είναι ορατό σε όλους σας τους ακόλουθους, για αυτό προσέξτε πριν το πατήσετε.

Όσο για την προσθήκη εξωφύλλου, τίτλων και άλλων πληροφοριών στο live stream σας, το βήμα αυτό δεν είναι απαραίτητο, αλλά θα σας βοηθήσει να προωθήσετε καλύτερα το βίντεο σας και να αποκτήσετε περισσότερο κοινό που θα σας παρακολουθεί ζωντανά.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του TikTok για συσκευές Android, ολοκληρώστε τη δωρεάν λήψη στη συσκευή σας και ξεκινήστε να κάνετε τα δικά σας live stream στον λογαριασμό σας.

 1. TikTok

  TikTok

  Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Αποκρύψετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας στο WhatsApp
Πώς να Αποκρύψετε τον Αριθμό Τηλεφώνου σας στο WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικές εγγραφές και άλλο περιεχόμενο. Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έχοντας μόνο μ…

Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Φίλτρα του Telegram
Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Φίλτρα του Telegram

Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει πολλές και διάφορες λειτουργίας ασφαλείας για την καλύτερη προστασία των χρηστών της. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι η αυτόματη ενεργοποίηση φίλτρων για την προστασία των χρηστών από την προβολή καναλιών με ακατάλληλο περιεχόμενο. Αν θέλ…

Πώς να Ανακτήσετε Διαγραμμένα Μηνύματα στο Telegram
Πώς να Ανακτήσετε Διαγραμμένα Μηνύματα στο Telegram

Διαγράψατε κατά λάθος κάποιο σημαντικό μήνυμα στην εφαρμογή του Telegram; Υπάρχουν πολλοί τρόποι ανάκτησης διαγραμμένων μηνυμάτων στη δημοφιλή εφαρμογή και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Telegram επιτρέπει στους χρήστες της να ανταλλάζουν μηνύματα με κάθε είδ…

Πώς να Κάνετε Μεταβάσεις στο TikTok
Πώς να Κάνετε Μεταβάσεις στο TikTok

Η εφαρμογή του TikTok σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε σύντομα βίντεο με το Android σας, που μπορείτε στη συνέχεια να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Αν είστε χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής, ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποια βίντεο έχουν σχεδόν επαγγελματικές μετα…

Πώς να Κερδίσετε Χρήματα στο Telegram
Πώς να Κερδίσετε Χρήματα στο Telegram

Αν χρησιμοποιείτε το Telegram για να επικοινωνείτε με τους φίλους σας ίσως να μη γνωρίζετε πως υπάρχει τρόπος να κερδίσετε χρήματα μέσα από τη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας. Η εφαρμογή του Telegram είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να μένετε σε …