Πώς να Κάνετε Live Stream στο TikTok

Image for Πώς να Κάνετε Live Stream στο TikTok

Η εφαρμογή του TikTok καταμετρά ήδη εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες για δημιουργία βίντεο σε όλους τους χρήστες της. Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, έτσι και το TikTok σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε live stream απευθείας στο Android σας για να μοιράζεστε ζωντανά βίντεο.

To live stream ή ζωντανή ανεμετάδοση περιεχομένου, σας επιτρέπει να μοιράζεστε ζωντανά τα βίντεο που καταγράφετε στο Android σας με τους ακόλουθούς σας και είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες Android.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε να κάνετε κι εσείς live stream στην εφαρμογή του TikTok, θα πρέπε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό.

Πώς να Κάνετε Live Stream στο TikTok των Android

Η διαδικασία του live stream στην εφαρμογή του TikTok θυμίζει αυτήν του Instagram και του Facebook. Τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να κάνετε live stream στο TikTok του Android σας είναι πολύ απλά και προσβάσιμα με εύκολες κινήσεις.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
  • Στο Μενού στο κάτω μέρος της οθόνης επιλέξτε το + για τη δημιουργία νέου βίντεο.
  • Στο αναδυόμενο παράθυρο, πηγαίνετε στην καρτέλα LIVE.
  • Εισάγετε ένα εξώφυλλο και ό,τι πληροφορίες θέλετε για το live stream σας.
  • Πατήστε Smooth ή Filters για να προσθέσετε εφέ και φίλτρα.
  • Πατήστε GO LIVE για να ξεκινήσετε τη ζωντανή αναμετάδοση.

Να θυμάστε πως όταν πατήσετε το κουμπί GO LIVE, ό,τι δείχνει η κάμερα σας θα είναι ορατό σε όλους σας τους ακόλουθους, για αυτό προσέξτε πριν το πατήσετε.

Όσο για την προσθήκη εξωφύλλου, τίτλων και άλλων πληροφοριών στο live stream σας, το βήμα αυτό δεν είναι απαραίτητο, αλλά θα σας βοηθήσει να προωθήσετε καλύτερα το βίντεο σας και να αποκτήσετε περισσότερο κοινό που θα σας παρακολουθεί ζωντανά.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του TikTok για συσκευές Android, ολοκληρώστε τη δωρεάν λήψη στη συσκευή σας και ξεκινήστε να κάνετε τα δικά σας live stream στον λογαριασμό σας.

  1. TikTok

    TikTok

    Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Είστε χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp; Ίσως να μη γνωρίζατε πως έχετε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων εντός της εφαρμογής! Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εκ…