Πώς να Κάνετε Live Stream στο TikTok

Image for Πώς να Κάνετε Live Stream στο TikTok

Η εφαρμογή του TikTok καταμετρά ήδη εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες για δημιουργία βίντεο σε όλους τους χρήστες της. Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, έτσι και το TikTok σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε live stream απευθείας στο Android σας για να μοιράζεστε ζωντανά βίντεο.

To live stream ή ζωντανή ανεμετάδοση περιεχομένου, σας επιτρέπει να μοιράζεστε ζωντανά τα βίντεο που καταγράφετε στο Android σας με τους ακόλουθούς σας και είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες Android.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε να κάνετε κι εσείς live stream στην εφαρμογή του TikTok, θα πρέπε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό.

Πώς να Κάνετε Live Stream στο TikTok των Android

Η διαδικασία του live stream στην εφαρμογή του TikTok θυμίζει αυτήν του Instagram και του Facebook. Τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να κάνετε live stream στο TikTok του Android σας είναι πολύ απλά και προσβάσιμα με εύκολες κινήσεις.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
  • Στο Μενού στο κάτω μέρος της οθόνης επιλέξτε το + για τη δημιουργία νέου βίντεο.
  • Στο αναδυόμενο παράθυρο, πηγαίνετε στην καρτέλα LIVE.
  • Εισάγετε ένα εξώφυλλο και ό,τι πληροφορίες θέλετε για το live stream σας.
  • Πατήστε Smooth ή Filters για να προσθέσετε εφέ και φίλτρα.
  • Πατήστε GO LIVE για να ξεκινήσετε τη ζωντανή αναμετάδοση.

Να θυμάστε πως όταν πατήσετε το κουμπί GO LIVE, ό,τι δείχνει η κάμερα σας θα είναι ορατό σε όλους σας τους ακόλουθους, για αυτό προσέξτε πριν το πατήσετε.

Όσο για την προσθήκη εξωφύλλου, τίτλων και άλλων πληροφοριών στο live stream σας, το βήμα αυτό δεν είναι απαραίτητο, αλλά θα σας βοηθήσει να προωθήσετε καλύτερα το βίντεο σας και να αποκτήσετε περισσότερο κοινό που θα σας παρακολουθεί ζωντανά.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του TikTok για συσκευές Android, ολοκληρώστε τη δωρεάν λήψη στη συσκευή σας και ξεκινήστε να κάνετε τα δικά σας live stream στον λογαριασμό σας.

  1. TikTok

    TikTok

    Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Προσθέσετε Μουσική στο Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Μουσική στο Προφίλ σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια μουσική νότα στο προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε να προσθέσετε το αγαπημένο σας τραγούδι απευθείας στο προφίλ σας. Πριν λίγους μήνες, η εφαρμογή του Instagram λάνσαρε μια νέα λειτουργία για τους λάτρεις της μουσικής: τη δυνατότητα προσθήκης τραγουδιών…

Πώς να Αλλάξετε Κωδικό Πρόσβασης στο Telegram των Android
Πώς να Αλλάξετε Κωδικό Πρόσβασης στο Telegram των Android

Θέλετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στο Telegram του Android σας; Παρακάτω θα βρείτε τα πολύ απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Η εφαρμογή του Telegram, όπως και οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, σας επιτρέπει να δημιουργείτε έναν κωδικό πρόσβασης για την π…

Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά
Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά

Θέλετε να προστατέψετε την ιδιωτικότητα των παιδιών σας στην εφαρμογή του TikTok; Παρακάτω θα βρείτε όλες τις λειτουργίες ασφαλείας που σας προσφέρει η δημοφιλής εφαρμογή για ανήλικους χρήστες. Στο TikTok θα βρείτε περιεχόμενο όλων των ειδών και από όλο τον κόσμο. Παρόλο που …

Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης
Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης

Αναρωτιέστε αν το TikTok στέλνει ειδοποιήσεις όταν τραβάτε στιγμιότυπα ή όταν καταγράφετε την οθόνη κάποιου χρήστη; Μάθετε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Όταν βλέπετε βίντεο του TikTok, ίσως θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή να καταγράψετε κάποιο βίντεο …

Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας
Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας

Θέλετε να αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να αγοράζετε TikTok Coins, τα νομίσματα που προσφέρονται εντός της εφαρμογής. Με τα νομίσματα αυτά, μπορείτε να αγοράζετε εικ…