Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα ένα συναρπαστικό παιχνίδι tycoon για το Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές στο Android σας!

Τα παιχνίδια tycoon είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών στο Androidlist με παίκτες όλων των ηλικιών. Η αποστολή σας στα δημιουργικά αυτά παιχνίδια είναι απλή: θα πρέπει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις δικές σας επιχειρήσεις, όλων των ειδών, και να τις κάνετε όλο και πιο ισχυρές.

Όπως και τα παιχνίδια προσομοίωσης, έτσι και τα παιχνίδια tycoon, προσφέρουν ένα ρεαλιστικό περιβάλλον, στο οποίο έχετε πάντα τη θέση του διευθυντή. Βρείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια tycoon για συσκευές Android και ξεκινήστε να δημιουργείτε τις δικές σας ισχυρές επιχειρήσεις από το μηδέν.

 1. The Battle of Polytopia

  The Battle of Polytopia

  Στο πολύχρωμο αυτό παιχνίδι, που θυμίζει το δημοφιλές Minecraft, θα πρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας κόσμο, όπως τον ονειρεύεστε. Θα πρέπει να σκεφτείτε με στρατηγική και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για να επεκτείνετε τον κόσμο σας, όλο και περισσότερο. Το παιχνίδι προσφέρει τρεις διαφορετικές λειτουργίες, με στοιχεία των παιχνιδιών άμυνας πύργου.

 2. OpenTTD

  OpenTTD

  Στο δωρεάν αυτό παιχνίδι θα tycoon μπαίνετε σε έναν ανοικτό κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες, τον οποίο θα πρέπει να επεκτείνετε όσο περισσότερο μπορείτε. Δημιουργήστε διαφορετικές επιχειρήσεις, με διαφορετικές ανάγκες και προσθέστε νέα στοιχεία κάθε μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε τόσο μόνοι σας, όσο και με άλλους παίκτες στη λειτουργία multiplayer.

 3. Pocket City Free

  Pocket City Free

  Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια δημιουργίας κόσμων για Android, το Pocket City Free είναι η καλύτερη επιλογή παιχνιδιού για εσάς. Εδώ καλείστε να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική πόλη με τα κτίρια και τις επιχειρήσεις που θα επιλέξετε και να γίνετε οι δήμαρχοι τους. Το παιχνίδι προσφέρει ένα ρεαλιστικό περιβάλλον προσομοίωσης που θα σας συναρπάσει.

 4. RollerCoaster Tycoon Touch

  RollerCoaster Tycoon Touch

  Αν τώρα αναζητάτε ένα παιχνίδι tycoon διαφορετικό από τα άλλα, στο RollerCoaster Tycoon Touch μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε το δικό σας λούνα παρκ. Επιλέξτε τα τρενάκια που θέλετε και κάντε τα όλο και πιο ξεχωριστά, για να αποκτήσετε ένα μεγαλύτερο κοινό και να κερδίσετε χρήματα. Επιπλέον, θα πρέπει να ολοκληρώνετε αποστολές καθημερινά.

 5. Tiny Tower

  Tiny Tower

  Σε αυτό το παιχνίδι tycoon με σχεδιασμό pixel θα πρέπει να κατασκευάσετε τον δικό σας πύργο, όπου θα στεγαστούν πολλές και διάφορες επιχειρήσεις. Το παιχνίδι σας επιτρέπει να διαμορφώνετε κάθε όροφο και επιχείρηση με τα στοιχεία που θέλετε, ενώ έχετε επίσης τη δυνατότητα να επισκέπτεστε πύργους των φίλων σας. Να θυμάστε ακόμη πως θα πρέπει να κερδίζετε χρήματα.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα ένα συναρπαστικό παιχνίδι tycoon για το Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές στο Android σας! Τα παιχνίδια tycoon είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών στο Androidlist με παίκτες όλων των ηλικιών. Η αποστολή σας στα δημιουργικά αυτά πα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Ιαπωνία; Αν η απάντηση σας είναι anime, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Οι χαρακτήρες anime εμπνέουν τόσο ταινίες και σειρές, όσο βιβλία και παιχνίδια! Αν είστε κι εσείς λάτρεις της ιαπωνικής αυτής τέχνης, παρακάτω θα βρείτε …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι με βρικόλακες για το Android σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια είναι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του είδους στο Androidlist! Οι βρικόλακες πρωταγωνιστούν, τόσο σε ταινίες και σειρές, όσο και σε βιβλία, και ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν και σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των LEGO; Αναζητάτε τα καλύτερα παιχνίδια με τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών; Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών LEGO για το Android σας! Τα LEGO μεγάλωσαν γενιές και γενιές κι αν ανήκετε στους φανατικούς των αγαπημένων παιχνιδ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω συναρπαστικά παιχνίδια merge που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια merge ή παιχνίδια συγχώνευσης, έχουν έναν και μοναδικό στόχο: τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων στοιχείων. Η πρωτότυπη αυτ…