Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp

Image for Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp

Θέλετε να κάνετε την κατάστασή σας στο WhatsApp ακόμη πιο ξεχωριστή; Δοκιμάστε να μοιραστείτε μια φωνητική σημείωση ως κατάσταση στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας!

Το WhatsApp προσφέρει πλέον τη δυνατότητα κοινοποίησης ήχων στις καταστάσεις του WhatsApp, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να καταγράψετε ήχους και να μοιραστείτε ένα μήνυμα με τους φίλους σας.

Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του WhatsApp και η συνολική διάρκεια των εγγραφών είναι 30 δευτερόλεπτα. Όπως όλες οι καταστάσεις, έτσι και οι φωνητικές σημειώσεις, θα είναι διαθέσιμες για ακρόαση για 24 ώρες μετά την κοινοποίηση τους.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να καταγράψετε κι εσείς τις δικές σας φωνητικές σημειώσεις στο WhatsApp και μοιραστείτε τες ως κατάσταση στο προφίλ σας.

Καταγραφή Φωνητικών Σημειώσεων στις Καταστάσεις του WhatsApp

Για να καταγράψετε και να μοιραστείτε τις φωνητικές σας σημειώσεις στην εφαρμογή του WhatsApp, θα πρέπει απλά να ακολουθήσετε τα παρακάτω εύκολα βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα της Κατάστασης.
 • Πατήστε το εικονίδιο επεξεργασίας με το μολυβάκι στο κάτω μέρος της οθόνης.
 • Στο νέο παράθυρο βρείτε και πατήστε το εικονίδιο με το μικρόφωνο.
 • Καταγράψτε τη φωνητική σας σημείωση.
 • Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή, πατήστε το εικονίδιο της αποστολής.

Όταν ολοκληρώσετε τα βήματα, μπορείτε να πάτε στο προφίλ σας για να ακούσετε τη φωνητική σημείωση που δημιουργήσατε. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, δοκιμάστε να διαγράψετε τη φωνητική σημείωση που δημιουργήσατε και να ηχογραφήσετε μια νέα ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Όσο για το περιεχόμενο των φωνητικών σας σημειώσεων, μπορείτε να μοιραστείτε ένα αστείο μήνυμα με τους φίλους σας, κάτι που οργανώνετε και θέλετε να μοιραστείτε ή ακόμη και μια ηχητική σημείωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα σας.

Να θυμάστε πως οι ηχητικές σημειώσεις είναι διαθέσιμες για ακρόαση σε όλες σας τις επαφές στην εφαρμογή του WhatsApp, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε να μοιραστείτε κάτι που μπορεί να είναι πολύ προσωπικό ή προσβλητικό για κάποιους χρήστες.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τη νέα έκδοση της εφαρμογής του WhatsApp για να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλης εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp
Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του WhatsApp για την επικοινωνίας σας, ίσως να γνωρίζετε πως η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε άμεσα μηνύματα βίντεο με τους συνομιλητές σας. Τι γίνεται όμως αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τ…

Πώς να Επαναφέρετε τον Αλγόριθμο του TikTok για να Λαμβάνετε Νέες Προτάσεις
Πώς να Επαναφέρετε τον Αλγόριθμο του TikTok για να Λαμβάνετε Νέες Προτάσεις

Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει μια ποικιλία βίντεο που μπορείτε να παρακολουθείτε για αμέτρητες ώρες. Πώς μπορείτε όμως να λαμβάνετε νέο περιεχόμενο όταν οι προτάσεις της εφαρμογής είναι επαναλαμβανόμενες; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερι…

Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας
Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας

Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα δημιουργίας και κοινοποίησης δημοσιεύσεων μεταξύ δύο λογαριασμών. Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε κι εσείς να μοιραστείτε μια δημοσίευση με κάποιον άλλον χρήστη της εφαρμογής, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα. Το Inst…

Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android
Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Telegram; Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό για να ελέγξετε το ιστορικό σύνδεσης του λογαριασμού σας στη δημοφιλή εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την ενίσχυση…

Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα
Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα

Θέλετε να δείτε κάποια δημοσίευση του Instagram αλλά δεν έχετε λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο; Δοκιμάστε τους εύκολους τρόπους που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται δημοσιεύσεις πολλών ειδ…