Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp

Image for Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp

Θέλετε να κάνετε την κατάστασή σας στο WhatsApp ακόμη πιο ξεχωριστή; Δοκιμάστε να μοιραστείτε μια φωνητική σημείωση ως κατάσταση στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας!

Το WhatsApp προσφέρει πλέον τη δυνατότητα κοινοποίησης ήχων στις καταστάσεις του WhatsApp, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να καταγράψετε ήχους και να μοιραστείτε ένα μήνυμα με τους φίλους σας.

Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του WhatsApp και η συνολική διάρκεια των εγγραφών είναι 30 δευτερόλεπτα. Όπως όλες οι καταστάσεις, έτσι και οι φωνητικές σημειώσεις, θα είναι διαθέσιμες για ακρόαση για 24 ώρες μετά την κοινοποίηση τους.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να καταγράψετε κι εσείς τις δικές σας φωνητικές σημειώσεις στο WhatsApp και μοιραστείτε τες ως κατάσταση στο προφίλ σας.

Καταγραφή Φωνητικών Σημειώσεων στις Καταστάσεις του WhatsApp

Για να καταγράψετε και να μοιραστείτε τις φωνητικές σας σημειώσεις στην εφαρμογή του WhatsApp, θα πρέπει απλά να ακολουθήσετε τα παρακάτω εύκολα βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα της Κατάστασης.
 • Πατήστε το εικονίδιο επεξεργασίας με το μολυβάκι στο κάτω μέρος της οθόνης.
 • Στο νέο παράθυρο βρείτε και πατήστε το εικονίδιο με το μικρόφωνο.
 • Καταγράψτε τη φωνητική σας σημείωση.
 • Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή, πατήστε το εικονίδιο της αποστολής.

Όταν ολοκληρώσετε τα βήματα, μπορείτε να πάτε στο προφίλ σας για να ακούσετε τη φωνητική σημείωση που δημιουργήσατε. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, δοκιμάστε να διαγράψετε τη φωνητική σημείωση που δημιουργήσατε και να ηχογραφήσετε μια νέα ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Όσο για το περιεχόμενο των φωνητικών σας σημειώσεων, μπορείτε να μοιραστείτε ένα αστείο μήνυμα με τους φίλους σας, κάτι που οργανώνετε και θέλετε να μοιραστείτε ή ακόμη και μια ηχητική σημείωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα σας.

Να θυμάστε πως οι ηχητικές σημειώσεις είναι διαθέσιμες για ακρόαση σε όλες σας τις επαφές στην εφαρμογή του WhatsApp, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε να μοιραστείτε κάτι που μπορεί να είναι πολύ προσωπικό ή προσβλητικό για κάποιους χρήστες.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τη νέα έκδοση της εφαρμογής του WhatsApp για να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλης εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android
Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android

Οι δημοσιεύσεις carousel του Instagram σας επιτρέπουν να μοιράζετε περισσότερες από μία φωτογραφίες και βίντεο σε μια και μόνο δημοσίευση. Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας πρωτότυπα carousel, μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον παρακάτω οδηγού. Η εφαρμογή το…

Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp
Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp

Θέλετε να κάνετε την κατάστασή σας στο WhatsApp ακόμη πιο ξεχωριστή; Δοκιμάστε να μοιραστείτε μια φωνητική σημείωση ως κατάσταση στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας! Το WhatsApp προσφέρει πλέον τη δυνατότητα κοινοποίησης ήχων στις καταστάσεις του WhatsApp, πράγμα που σημαίνει …

Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram
Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram

Σας έκαναν tag σε κάποια ιστορία του Instagram και θέλετε να την αναδημοσιεύσετε στο προφίλ σας; Ή μήπως θέλετε απλά να μοιραστείτε μια ιστορία κάποιου φίλου σας σε κάποια συνομιλία; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την κοιν…

Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android
Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη εικόνων και άλλων πολυμέσων στην εφαρμογή του What­sApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικά εύκολα κόλπα και συμβουλές για να επιδιορθώσετε το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα στο Android σας. Η εφαρμογή του What­sApp σας δίνει τη δυνατότητα …

Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram
Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας στο Instagram; Δοκιμάστε να αλλάξετε το θέμα και το χρώμα των συνομιλιών σας με τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού! Το Instagram εκτός από την κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο σε δημοσιεύσεις, stories και reels, σ…