Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram

Image for Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram

Σας έκαναν tag σε κάποια ιστορία του Instagram και θέλετε να την αναδημοσιεύσετε στο προφίλ σας; Ή μήπως θέλετε απλά να μοιραστείτε μια ιστορία κάποιου φίλου σας σε κάποια συνομιλία; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την κοινοποίηση ιστοριών στο Instagram των Android!

Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει τη δημοφιλή λειτουργία των Stories, όπου μπορείτε να μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο με μουσική, αυτοκόλλητα, φίλτρα και άλλα πολλά με τους συνομιλητές σας.

Τα Stories του Instagram έχουν διάρκεια προβολής 24 ωρών και σας επιτρέπουν να κάνετε κοινοποίηση των αγαπημένων σας ιστοριών με εύκολο τρόπο.

Ακολουθήστε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω και αναδημοσιεύστε κι εσείς τις αγαπημένες ιστορίες των φίλων σας!

Αναδημοσίευση Ιστοριών του Instagram με Tagging

Αν κάποιος φίλος σας μοιράστηκε μια ιστορία στο Instagram και σας έχει κάνει tag, μπορείτε αυτόματα να μοιραστείτε την ιστορία αυτή και στο προφίλ σας. Πιο συγκεκριμένα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο κινητό σας.
  • Βρείτε την ιστορία στην οποία σας έκαναν tag στη λίστα των ειδοποιήσεων σας.
  • Πατήστε το μπλε εικονίδιο Add to your Story στο κάτω μέρος της ιστορίας.
  • Προσθέστε τα στοιχεία που θέλετε και μοιραστείτε την ιστορία με τους ακόλουθους σας.

Η μέθοδος αυτή θα είναι διαθέσιμη σε εσάς μόνο αν σας έχουν κάνει tag στην ιστορία. Αν δε σας έχουν κάνει, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο της ιστορίας των φίλων σας ή να χρησιμοποιήσετε ένα βοηθητικό εργαλείο για την εφαρμογή του Instagram.

Κοινοποίηση Ιστοριών του Instagram

Αν τώρα θέλετε να κοινοποιήσετε μια ιστορία των φίλων σας σε μια συνομιλία εντός ή εκτός του Instagram μπορείτε να το κάνετε με τον παρακάτω απλό τρόπο.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο κινητό σας.
  • Βρείτε την ιστορία που θέλετε να κοινοποιήσετε.
  • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες επάνω δεξιά.
  • Κάντε αντιγραφή του συνδέσμου της ιστορίας.
  • Πηγαίνετε στη συνομιλία που θέλετε και κάντε επικόλληση.

Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε ιστορίες τρίτων στους φίλους σας πατώντας το εικονίδιο με το αεροπλανάκι και επιλέγοντας τον φίλο στον οποίο θέλετε να στείλετε την ιστορία. Να θυμάστε πως η μέθοδος αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο για δημόσιες ιστορίες και όχι για ιδιωτικές.

Βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε λήψη στο Android σας.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…