Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Image for Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη εικόνων και άλλων πολυμέσων στην εφαρμογή του What­sApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικά εύκολα κόλπα και συμβουλές για να επιδιορθώσετε το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα στο Android σας.

Η εφαρμογή του What­sApp σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε μηνύματα με εικόνες, αλλά κάποιες φορές μπορεί να μην μπορείτε να κατεβάσετε τις εικόνες που λαμβάνετε στο Android σας.

Αν λάβατε πρόσφατα κάποια φωτογραφία ή βίντεο που δεν μπορείτε να ανοίξετε ή να κατεβάσετε στη συσκευή σας, δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω κόλπα.

Έλεγχος Δικτύου

Πρώτο σας βήμα είναι να ελέγξετε αν είστε συνδεδεμένοι στο WiFi ή τα δεδομένα σας, καθώς αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα σύνδεσης, είναι πολύ πιθανό πως δε θα μπορείτε να λάβετε μηνύματα και εικόνες στο What­sApp. Αν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο WiFi δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας, ενώ αν είστε συνδεδεμένοι στα δεδομένα σας ελέγξτε αν έχετε αρκετό υπόλοιπo κι αν έχει ενεργοποιημένη τη χρήση του What­sApp.

Επανεκκίνηση του What­sApp

Επόμενο βήμα σας είναι να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή του What­sApp. Αν το πρόβλημα συνεχίζετε, δοκιμάστε να κάνετε force close πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις και επιλέγοντας Εφαρμογές > Διαχείριση > What­sApp και στη συνέχεια τη λειτουργία force close. Αν συνεχίζετε να έχετε πρόβλημα, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας.

Έλεγχος Αποθηκευτικού Χώρου

Αν η μνήμη της συσκευής σας είναι γεμάτη, είναι πολύ πιθανό πως δε θα μπορείτε να ανοίξετε εικόνες σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το What­sApp, αλλά ούτε και να τις αποθηκεύσετε. Για να ελέγξετε τον αποθηκευτικό σας χώρο θα πρέπει να πάτε στις Ρυθμίσεις > Σχετικά με αυτήν τη συσκευή.

Αποδοχή Αποθήκευσης Εικόνων στο What­sApp

Αν έχετε αρκετό χώρο στη συσκευή σας, επόμενο βήμα σας είναι να δώσετε δικαίωμα αποθήκευσης των εικόνων του WhatsApp στη συσκευή σας. Πολύ απλά, πατήστε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση > WhatsApp > Άδεια χρήσης > Αποθηκευτικός Χώρος και επιλέξτε Αποδοχή.

Ενημέρωση της Εφαρμογής του What­sApp

Ένας άλλος λόγος που μπορεί να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εφαρμογή του What­sApp μπορεί να είναι το γεγονός ότι δεν ενημερώσατε πρόσφατα την εφαρμογή. Απλά βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του What­sApp στο Androidlist, κάντε δωρεάν λήψη και ενημέρωση στο κινητό σας και ελέγξτε αν το πρόβλημα συνεχίζετε.

Διαγραφή και Επανεγκατάσταση της Εφαρμογής του What­sApp

Αν συνεχίζετε να έχετε πρόβλημα, μπορείτε πάντα να διαγράψετε την εφαρμογή του What­sApp από το Android σας και να την κατεβάσετε και πάλι στο κινητό σας.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και μείνετε σε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους
Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Θέλετε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις και τα reels σας στο Instagram αποκλειστικά και μόνο με τους στενούς σας φίλους; Η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει πλέον να το κάνετε! Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, με εκα…

Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android
Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Θέλετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο smartphone Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρ…

Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android
Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android

Θέλετε να επισημάνετε ένα από το σχόλια σε κάποια από τις δημοσιεύσεις σας στην εφαρμογή του TikTok του Android σας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με πολύ απλό τρόπο! Η εφαρμογή του TikTok ακολουθεί το παράδειγμα μεγάλων εφαρμογών όπως του Instagram και του YouTube, προσφέροντας…

Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram

Θέλετε να μάθετε αν κάποιος κοινοποίησε μια δημοσίευση σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να δημοσιεύουν περιεχόμενο στο…

Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp
Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Οι κωδικοί πρόσβασης passkeys είναι ο νέος τρόπος προστασίας των λογαριασμών μας και έχουν ήδη γίνει μέρος μεγάλων εφαρμογών, όπως το WhatsApp. Και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς να τους ενεργοποιήσετε για τον λογαριασμό σας. Τα passkeys σας επιτρέπουν να κλειδώσετε και…