Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Image for Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη εικόνων και άλλων πολυμέσων στην εφαρμογή του What­sApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικά εύκολα κόλπα και συμβουλές για να επιδιορθώσετε το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα στο Android σας.

Η εφαρμογή του What­sApp σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε μηνύματα με εικόνες, αλλά κάποιες φορές μπορεί να μην μπορείτε να κατεβάσετε τις εικόνες που λαμβάνετε στο Android σας.

Αν λάβατε πρόσφατα κάποια φωτογραφία ή βίντεο που δεν μπορείτε να ανοίξετε ή να κατεβάσετε στη συσκευή σας, δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω κόλπα.

Έλεγχος Δικτύου

Πρώτο σας βήμα είναι να ελέγξετε αν είστε συνδεδεμένοι στο WiFi ή τα δεδομένα σας, καθώς αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα σύνδεσης, είναι πολύ πιθανό πως δε θα μπορείτε να λάβετε μηνύματα και εικόνες στο What­sApp. Αν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο WiFi δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας, ενώ αν είστε συνδεδεμένοι στα δεδομένα σας ελέγξτε αν έχετε αρκετό υπόλοιπo κι αν έχει ενεργοποιημένη τη χρήση του What­sApp.

Επανεκκίνηση του What­sApp

Επόμενο βήμα σας είναι να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή του What­sApp. Αν το πρόβλημα συνεχίζετε, δοκιμάστε να κάνετε force close πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις και επιλέγοντας Εφαρμογές > Διαχείριση > What­sApp και στη συνέχεια τη λειτουργία force close. Αν συνεχίζετε να έχετε πρόβλημα, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας.

Έλεγχος Αποθηκευτικού Χώρου

Αν η μνήμη της συσκευής σας είναι γεμάτη, είναι πολύ πιθανό πως δε θα μπορείτε να ανοίξετε εικόνες σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το What­sApp, αλλά ούτε και να τις αποθηκεύσετε. Για να ελέγξετε τον αποθηκευτικό σας χώρο θα πρέπει να πάτε στις Ρυθμίσεις > Σχετικά με αυτήν τη συσκευή.

Αποδοχή Αποθήκευσης Εικόνων στο What­sApp

Αν έχετε αρκετό χώρο στη συσκευή σας, επόμενο βήμα σας είναι να δώσετε δικαίωμα αποθήκευσης των εικόνων του WhatsApp στη συσκευή σας. Πολύ απλά, πατήστε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση > WhatsApp > Άδεια χρήσης > Αποθηκευτικός Χώρος και επιλέξτε Αποδοχή.

Ενημέρωση της Εφαρμογής του What­sApp

Ένας άλλος λόγος που μπορεί να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εφαρμογή του What­sApp μπορεί να είναι το γεγονός ότι δεν ενημερώσατε πρόσφατα την εφαρμογή. Απλά βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του What­sApp στο Androidlist, κάντε δωρεάν λήψη και ενημέρωση στο κινητό σας και ελέγξτε αν το πρόβλημα συνεχίζετε.

Διαγραφή και Επανεγκατάσταση της Εφαρμογής του What­sApp

Αν συνεχίζετε να έχετε πρόβλημα, μπορείτε πάντα να διαγράψετε την εφαρμογή του What­sApp από το Android σας και να την κατεβάσετε και πάλι στο κινητό σας.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και μείνετε σε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Είστε χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp; Ίσως να μη γνωρίζατε πως έχετε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων εντός της εφαρμογής! Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εκ…