Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Image for Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη εικόνων και άλλων πολυμέσων στην εφαρμογή του What­sApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικά εύκολα κόλπα και συμβουλές για να επιδιορθώσετε το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα στο Android σας.

Η εφαρμογή του What­sApp σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε μηνύματα με εικόνες, αλλά κάποιες φορές μπορεί να μην μπορείτε να κατεβάσετε τις εικόνες που λαμβάνετε στο Android σας.

Αν λάβατε πρόσφατα κάποια φωτογραφία ή βίντεο που δεν μπορείτε να ανοίξετε ή να κατεβάσετε στη συσκευή σας, δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω κόλπα.

Έλεγχος Δικτύου

Πρώτο σας βήμα είναι να ελέγξετε αν είστε συνδεδεμένοι στο WiFi ή τα δεδομένα σας, καθώς αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα σύνδεσης, είναι πολύ πιθανό πως δε θα μπορείτε να λάβετε μηνύματα και εικόνες στο What­sApp. Αν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο WiFi δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας, ενώ αν είστε συνδεδεμένοι στα δεδομένα σας ελέγξτε αν έχετε αρκετό υπόλοιπo κι αν έχει ενεργοποιημένη τη χρήση του What­sApp.

Επανεκκίνηση του What­sApp

Επόμενο βήμα σας είναι να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή του What­sApp. Αν το πρόβλημα συνεχίζετε, δοκιμάστε να κάνετε force close πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις και επιλέγοντας Εφαρμογές > Διαχείριση > What­sApp και στη συνέχεια τη λειτουργία force close. Αν συνεχίζετε να έχετε πρόβλημα, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας.

Έλεγχος Αποθηκευτικού Χώρου

Αν η μνήμη της συσκευής σας είναι γεμάτη, είναι πολύ πιθανό πως δε θα μπορείτε να ανοίξετε εικόνες σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το What­sApp, αλλά ούτε και να τις αποθηκεύσετε. Για να ελέγξετε τον αποθηκευτικό σας χώρο θα πρέπει να πάτε στις Ρυθμίσεις > Σχετικά με αυτήν τη συσκευή.

Αποδοχή Αποθήκευσης Εικόνων στο What­sApp

Αν έχετε αρκετό χώρο στη συσκευή σας, επόμενο βήμα σας είναι να δώσετε δικαίωμα αποθήκευσης των εικόνων του WhatsApp στη συσκευή σας. Πολύ απλά, πατήστε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση > WhatsApp > Άδεια χρήσης > Αποθηκευτικός Χώρος και επιλέξτε Αποδοχή.

Ενημέρωση της Εφαρμογής του What­sApp

Ένας άλλος λόγος που μπορεί να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εφαρμογή του What­sApp μπορεί να είναι το γεγονός ότι δεν ενημερώσατε πρόσφατα την εφαρμογή. Απλά βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του What­sApp στο Androidlist, κάντε δωρεάν λήψη και ενημέρωση στο κινητό σας και ελέγξτε αν το πρόβλημα συνεχίζετε.

Διαγραφή και Επανεγκατάσταση της Εφαρμογής του What­sApp

Αν συνεχίζετε να έχετε πρόβλημα, μπορείτε πάντα να διαγράψετε την εφαρμογή του What­sApp από το Android σας και να την κατεβάσετε και πάλι στο κινητό σας.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και μείνετε σε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android
Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android

Οι δημοσιεύσεις carousel του Instagram σας επιτρέπουν να μοιράζετε περισσότερες από μία φωτογραφίες και βίντεο σε μια και μόνο δημοσίευση. Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας πρωτότυπα carousel, μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον παρακάτω οδηγού. Η εφαρμογή το…

Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp
Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp

Θέλετε να κάνετε την κατάστασή σας στο WhatsApp ακόμη πιο ξεχωριστή; Δοκιμάστε να μοιραστείτε μια φωνητική σημείωση ως κατάσταση στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας! Το WhatsApp προσφέρει πλέον τη δυνατότητα κοινοποίησης ήχων στις καταστάσεις του WhatsApp, πράγμα που σημαίνει …

Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram
Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram

Σας έκαναν tag σε κάποια ιστορία του Instagram και θέλετε να την αναδημοσιεύσετε στο προφίλ σας; Ή μήπως θέλετε απλά να μοιραστείτε μια ιστορία κάποιου φίλου σας σε κάποια συνομιλία; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την κοιν…

Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android
Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη εικόνων και άλλων πολυμέσων στην εφαρμογή του What­sApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικά εύκολα κόλπα και συμβουλές για να επιδιορθώσετε το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα στο Android σας. Η εφαρμογή του What­sApp σας δίνει τη δυνατότητα …

Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram
Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας στο Instagram; Δοκιμάστε να αλλάξετε το θέμα και το χρώμα των συνομιλιών σας με τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού! Το Instagram εκτός από την κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο σε δημοσιεύσεις, stories και reels, σ…