Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Image for Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη εικόνων και άλλων πολυμέσων στην εφαρμογή του What­sApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικά εύκολα κόλπα και συμβουλές για να επιδιορθώσετε το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα στο Android σας.

Η εφαρμογή του What­sApp σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε μηνύματα με εικόνες, αλλά κάποιες φορές μπορεί να μην μπορείτε να κατεβάσετε τις εικόνες που λαμβάνετε στο Android σας.

Αν λάβατε πρόσφατα κάποια φωτογραφία ή βίντεο που δεν μπορείτε να ανοίξετε ή να κατεβάσετε στη συσκευή σας, δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω κόλπα.

Έλεγχος Δικτύου

Πρώτο σας βήμα είναι να ελέγξετε αν είστε συνδεδεμένοι στο WiFi ή τα δεδομένα σας, καθώς αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα σύνδεσης, είναι πολύ πιθανό πως δε θα μπορείτε να λάβετε μηνύματα και εικόνες στο What­sApp. Αν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο WiFi δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας, ενώ αν είστε συνδεδεμένοι στα δεδομένα σας ελέγξτε αν έχετε αρκετό υπόλοιπo κι αν έχει ενεργοποιημένη τη χρήση του What­sApp.

Επανεκκίνηση του What­sApp

Επόμενο βήμα σας είναι να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή του What­sApp. Αν το πρόβλημα συνεχίζετε, δοκιμάστε να κάνετε force close πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις και επιλέγοντας Εφαρμογές > Διαχείριση > What­sApp και στη συνέχεια τη λειτουργία force close. Αν συνεχίζετε να έχετε πρόβλημα, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας.

Έλεγχος Αποθηκευτικού Χώρου

Αν η μνήμη της συσκευής σας είναι γεμάτη, είναι πολύ πιθανό πως δε θα μπορείτε να ανοίξετε εικόνες σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το What­sApp, αλλά ούτε και να τις αποθηκεύσετε. Για να ελέγξετε τον αποθηκευτικό σας χώρο θα πρέπει να πάτε στις Ρυθμίσεις > Σχετικά με αυτήν τη συσκευή.

Αποδοχή Αποθήκευσης Εικόνων στο What­sApp

Αν έχετε αρκετό χώρο στη συσκευή σας, επόμενο βήμα σας είναι να δώσετε δικαίωμα αποθήκευσης των εικόνων του WhatsApp στη συσκευή σας. Πολύ απλά, πατήστε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση > WhatsApp > Άδεια χρήσης > Αποθηκευτικός Χώρος και επιλέξτε Αποδοχή.

Ενημέρωση της Εφαρμογής του What­sApp

Ένας άλλος λόγος που μπορεί να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εφαρμογή του What­sApp μπορεί να είναι το γεγονός ότι δεν ενημερώσατε πρόσφατα την εφαρμογή. Απλά βρείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του What­sApp στο Androidlist, κάντε δωρεάν λήψη και ενημέρωση στο κινητό σας και ελέγξτε αν το πρόβλημα συνεχίζετε.

Διαγραφή και Επανεγκατάσταση της Εφαρμογής του What­sApp

Αν συνεχίζετε να έχετε πρόβλημα, μπορείτε πάντα να διαγράψετε την εφαρμογή του What­sApp από το Android σας και να την κατεβάσετε και πάλι στο κινητό σας.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και μείνετε σε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας
Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Θέλετε να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά να συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός παρουσιάζει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποκρύψετε αποτελεσματικά τον λογαριασμό σας. Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύ…

Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok
Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λο…

Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp
Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp

Θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μία συγκεκριμένη συνομιλία του WhatsApp και να την αποκρύψετε από τη λίστα σας; Δοκιμάστε να την κλειδώσετε με τα βήματα του σημερινού μας οδηγού. Το WhatsApp σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχοντας…

Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp
Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp

Θέλετε να ελέγξετε ή να επαναφέρετε το ιστορικό των κλήσεων σας στο WhatsApp του Android σας; Ελέγξτε τον παρακάτω οδηγό που δημιουργήσαμε για εσάς! Η εφαρμογή του WhatsApp, εκτός από μηνύματα και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας, σας επιτρέπει και να κάνετε κλήσεις. Η μό…

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…