Πώς να Δημοσιεύσετε ένα Βίντεο του TikTok Video στο Instagram

Image for Πώς να Δημοσιεύσετε ένα Βίντεο του TikTok Video στο Instagram

Θέλετε να μοιραστείτε ένα από τα TikTok βίντεο σας στην εφαρμογή του Instagram; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό!

Τα βίντεο του TikTok είναι διαθέσιμα μόνο σε χρήστες της εφαρμογής, σας επιτρέπουν όμως να τα μοιράζεστε και στις συνομιλίες σας, αλλά και σε άλλες εφαρμογές.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μία από τις δημιουργίες σας στην εφαρμογή του Instagram, τόσο ως story, όσο και ως reel, μπορείτε να το κάνετε απευθείας από την εφαρμογή του TikTok.

Ακολουθήστε τους απλούς τρόπους που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και κοινοποιήστε περιεχόμενο εύκολα από το TikTok στο Instagram.

Κοινοποίηση Περιεχομένου του TikTok ως Reel ή Story στο Instagram

Για να κοινοποιήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο από την εφαρμογή του TikTok στην εφαρμογή του Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
  • Βρείτε το βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε.
  • Πατήστε το βελάκι της κοινοποίησης στο κάτω μέρος.
  • Βρείτε την εφαρμογή του Instagram.

Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον της εφαρμογής του Instagram, όπου μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να μοιραστείτε το βίντεο ως story ή ως reel μέσα από τον λογαριασμό σας.

Αποθήκευση Περιεχομένου του TikTok και Κοινοποίηση στο Instagram

Αν τώρα θέλετε να μοιραστείτε το βίντεο του TikTok μαζί με άλλες φωτογραφίες ή βίντεο στα stories και στις δημοσιεύσεις του προφίλ σας, μπορείτε να το αποθηκεύσετε και στη συνέχεια να το μοιραστείτε.

Πολύ απλά:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
  • Βρείτε το βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε.
  • Πατήστε και πάλι το βελάκι της κοινοποίησης.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε το βίντεο στο άλμπουμ φωτογραφιών του Android σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τις υπόλοιπες φωτογραφίες ή βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε στη δημοσίευση σας και να τις κοινοποιήσετε όλες μαζί στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας βοηθήσει να κοινοποιείτε εύκολα περιεχόμενο από την εφαρμογή του TikTok στην εφαρμογή του Instagram. Κατεβάστε παρακάτω την εφαρμογή του TikTok στο κινητό σας και ξεκινήστε να δημιουργείτε μοναδικά βίντεο.

  1. TikTok

    TikTok

    Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Σύντομων Βίντεο για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Σύντομων Βίντεο για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Θέλετε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε σύντομα βίντεο στο κινητό σας; Αναζητάτε εφαρμογές για να μοιραστείτε τις δημιουργίες; Παρακάτω θα βρείτε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές του είδους. Οι εφαρμογές σύντομων βίντεο είναι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο Androidlist, με εκ…

Πώς να Μάθετε Ποιος Αποθήκευσε τα Βίντεο σας στο TikTok
Πώς να Μάθετε Ποιος Αποθήκευσε τα Βίντεο σας στο TikTok

Είστε λάτρεις του TikTok; Αν αναρωτιέστε ποιοι χρήστες της εφαρμογής αποθήκευσαν τα βίντεο σας, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Η εφαρμογή του TikTok επιτρέπει σε χρήστες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη να μοιράζονται βίντεο όλων των ειδών με τους ακόλουθους τους. …

Πώς να Κάνετε Μεταβάσεις στο TikTok
Πώς να Κάνετε Μεταβάσεις στο TikTok

Η εφαρμογή του TikTok σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε σύντομα βίντεο με το Android σας, που μπορείτε στη συνέχεια να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Αν είστε χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής, ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποια βίντεο έχουν σχεδόν επαγγελματικές μετα…

Πώς να Βρείτε Αποθηκευμένα Βίντεο στο TikTok
Πώς να Βρείτε Αποθηκευμένα Βίντεο στο TikTok

Θέλετε να βρείτε όλα τα βίντεο που αποθηκεύετε στην εφαρμογή του TikTok σε ένα και μόνο σημείο; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με τους ακόλουθούς…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του Telegram σε Android
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του Telegram σε Android

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που λαμβάνετε στις συνομιλίες σας στο Telegram απευθείας στο Android σας; Υπάρχει ένας απλός τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Telegram είναι μία από τις ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας με εκατ…