Πώς να Δημοσιεύσετε ένα Βίντεο του TikTok Video στο Instagram

Image for Πώς να Δημοσιεύσετε ένα Βίντεο του TikTok Video στο Instagram

Θέλετε να μοιραστείτε ένα από τα TikTok βίντεο σας στην εφαρμογή του Instagram; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό!

Τα βίντεο του TikTok είναι διαθέσιμα μόνο σε χρήστες της εφαρμογής, σας επιτρέπουν όμως να τα μοιράζεστε και στις συνομιλίες σας, αλλά και σε άλλες εφαρμογές.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μία από τις δημιουργίες σας στην εφαρμογή του Instagram, τόσο ως story, όσο και ως reel, μπορείτε να το κάνετε απευθείας από την εφαρμογή του TikTok.

Ακολουθήστε τους απλούς τρόπους που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και κοινοποιήστε περιεχόμενο εύκολα από το TikTok στο Instagram.

Κοινοποίηση Περιεχομένου του TikTok ως Reel ή Story στο Instagram

Για να κοινοποιήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο από την εφαρμογή του TikTok στην εφαρμογή του Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
 • Βρείτε το βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε.
 • Πατήστε το βελάκι της κοινοποίησης στο κάτω μέρος.
 • Βρείτε την εφαρμογή του Instagram.

Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον της εφαρμογής του Instagram, όπου μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να μοιραστείτε το βίντεο ως story ή ως reel μέσα από τον λογαριασμό σας.

Αποθήκευση Περιεχομένου του TikTok και Κοινοποίηση στο Instagram

Αν τώρα θέλετε να μοιραστείτε το βίντεο του TikTok μαζί με άλλες φωτογραφίες ή βίντεο στα stories και στις δημοσιεύσεις του προφίλ σας, μπορείτε να το αποθηκεύσετε και στη συνέχεια να το μοιραστείτε.

Πολύ απλά:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
 • Βρείτε το βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε.
 • Πατήστε και πάλι το βελάκι της κοινοποίησης.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε το βίντεο στο άλμπουμ φωτογραφιών του Android σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τις υπόλοιπες φωτογραφίες ή βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε στη δημοσίευση σας και να τις κοινοποιήσετε όλες μαζί στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας βοηθήσει να κοινοποιείτε εύκολα περιεχόμενο από την εφαρμογή του TikTok στην εφαρμογή του Instagram. Κατεβάστε παρακάτω την εφαρμογή του TikTok στο κινητό σας και ξεκινήστε να δημιουργείτε μοναδικά βίντεο.

 1. TikTok

  TikTok

  Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android
Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android

Οι δημοσιεύσεις carousel του Instagram σας επιτρέπουν να μοιράζετε περισσότερες από μία φωτογραφίες και βίντεο σε μια και μόνο δημοσίευση. Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας πρωτότυπα carousel, μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον παρακάτω οδηγού. Η εφαρμογή το…

Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp
Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp

Θέλετε να κάνετε την κατάστασή σας στο WhatsApp ακόμη πιο ξεχωριστή; Δοκιμάστε να μοιραστείτε μια φωνητική σημείωση ως κατάσταση στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας! Το WhatsApp προσφέρει πλέον τη δυνατότητα κοινοποίησης ήχων στις καταστάσεις του WhatsApp, πράγμα που σημαίνει …

Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram
Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram

Σας έκαναν tag σε κάποια ιστορία του Instagram και θέλετε να την αναδημοσιεύσετε στο προφίλ σας; Ή μήπως θέλετε απλά να μοιραστείτε μια ιστορία κάποιου φίλου σας σε κάποια συνομιλία; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την κοιν…

Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android
Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη εικόνων και άλλων πολυμέσων στην εφαρμογή του What­sApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικά εύκολα κόλπα και συμβουλές για να επιδιορθώσετε το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα στο Android σας. Η εφαρμογή του What­sApp σας δίνει τη δυνατότητα …

Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram
Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας στο Instagram; Δοκιμάστε να αλλάξετε το θέμα και το χρώμα των συνομιλιών σας με τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού! Το Instagram εκτός από την κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο σε δημοσιεύσεις, stories και reels, σ…