Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των LEGO; Αναζητάτε τα καλύτερα παιχνίδια με τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών; Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών LEGO για το Android σας!

Τα LEGO μεγάλωσαν γενιές και γενιές κι αν ανήκετε στους φανατικούς των αγαπημένων παιχνιδιών, οι εφαρμογές που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς. Η ομάδα μας συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πέντε καλύτερα παιχνίδια LEGO που υπόσχονται να σας συναρπάσουν.

Μπείτε σε κόσμους γεμάτους με τα χαρακτηριστικά τουβλάκια των LEGO, παίξτε με τους χαρακτήρες των ταινιών της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών και διασκεδάστε με τις ώρες στο Android σας!

 1. LEGO® Tower

  LEGO® Tower

  Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια κατασκευών και είστε λάτρεις των LEGO, το παιχνίδι αυτό συνδυάζει και τα δύο! Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι δημιουργίας κόσμων μπορείτε να κατασκευάσετε τα δικά σας κτίρια, κι άλλα στοιχεία, με τα LEGO σας. Θα πρέπει να τα βελτιώνετε συνεχώς, ώστε να λαμβάνετε νομίσματα για να προχωράτε στο παιχνίδι και να δημιουργείτε όλο και περισσότερα κτίρια.

 2. LEGO Batman: DC Super Heroes

  LEGO Batman: DC Super Heroes

  Στο LEGO Batman: DC Super Heroes, μπορείτε να παίξετε με μερικούς από τους μεγαλύτερους υπερήρωες όλων των εποχών σε μορφή LEGO. Επιλέξτε τον χαρακτήρα που επιθυμείτε και δοκιμάστε να αντιμετωπίσετε μερικούς από τους κορυφαίους κακούς, όπως τον Joker. Το παιχνίδι προσφέρει πάνω από 80 μοναδικούς ήρωες, καθώς και διάφορες πρωτότυπες αποστολές.

 3. LEGO® Star Wars™: TFA

  LEGO® Star Wars™: TFA

  Οι λάτρες του Star Wars και συγκεκριμένα της ταινίας The Force Awakens θα ικανοποιηθούν με αυτό το παιχνίδι LEGO εμπνευσμένο από τη δημοφιλή σειρά ταινιών. Στο διαστημικό αυτό παιχνίδι, θα παίξετε με τους Rey, Han Solo και Chewbacca και θα πρέπει να βρείτε τον Luke Skywalker. Όσο προχωράτε θα πρέπει να λύνετε γρίφους, αλλά και να παίρνετε μέρος σε εναέριες μάχες.

 4. LEGO ® Marvel Super Heroes

  LEGO ® Marvel Super Heroes

  Αν τώρα προτιμάτε τη MARVEL αντί για την DC, στο LEGO αυτό παιχνίδι μπορείτε να παίξετε με φοβερούς σούπερ ήρωες, όπως τους Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America και Wolverine και να βάλετε τα δυνατά σας, ώστε να αντιμετωπίσετε κακούς, όπως τον Loki. To παιχνίδι προσφέρει πάνω από 91 διαφορετικούς χαρακτήρες και 45 διαφορετικές αποστολές που θα σας καθηλώσουν!

 5. LEGO® Jurassic World™

  LEGO® Jurassic World™

  Το Jurassic Park έρχεται τώρα στο Android σας σε μορφή LEGO! Στη μοναδική αυτή περιπέτεια δεινοσαύρων, μπαίνετε στον κόσμο του Jurassic Park, όπου θα πρέπει να ξεφύγετε από τους δεινόσαυρους. Το παιχνίδι προσφέρει αμέτρητες αποστολές που είναι εμπνευσμένες από τις ταινίες της σειράς και περιλαμβάνει τους δημοφιλείς χαρακτήρες της LEGO.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα ένα συναρπαστικό παιχνίδι tycoon για το Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές στο Android σας! Τα παιχνίδια tycoon είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών στο Androidlist με παίκτες όλων των ηλικιών. Η αποστολή σας στα δημιουργικά αυτά πα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Ιαπωνία; Αν η απάντηση σας είναι anime, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Οι χαρακτήρες anime εμπνέουν τόσο ταινίες και σειρές, όσο βιβλία και παιχνίδια! Αν είστε κι εσείς λάτρεις της ιαπωνικής αυτής τέχνης, παρακάτω θα βρείτε …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι με βρικόλακες για το Android σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια είναι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του είδους στο Androidlist! Οι βρικόλακες πρωταγωνιστούν, τόσο σε ταινίες και σειρές, όσο και σε βιβλία, και ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν και σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των LEGO; Αναζητάτε τα καλύτερα παιχνίδια με τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών; Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών LEGO για το Android σας! Τα LEGO μεγάλωσαν γενιές και γενιές κι αν ανήκετε στους φανατικούς των αγαπημένων παιχνιδ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω συναρπαστικά παιχνίδια merge που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια merge ή παιχνίδια συγχώνευσης, έχουν έναν και μοναδικό στόχο: τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων στοιχείων. Η πρωτότυπη αυτ…