Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω συναρπαστικά παιχνίδια merge που συγκεντρώσαμε για εσάς!

Τα παιχνίδια merge ή παιχνίδια συγχώνευσης, έχουν έναν και μοναδικό στόχο: τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων στοιχείων. Η πρωτότυπη αυτή κατηγορία παιχνιδιών γίνεται όλο και πιο δημοφιλής και σας επιτρέπει να συγχωνεύσετε σχεδόν τα πάντα.

Από αριθμούς και οχήματα, μέχρι όπλα και τερατάκια η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών τα έχει όλα! Επιλέξτε την εφαρμογή που ταιριάζει στα δικά σας ενδιαφέροντα και ξεκινήστε να παίζετε τα καλύτερα παιχνίδια merge στο κινητό σας.

 1. Griddie Islands

  Griddie Islands

  Στο πολύχρωμο αυτό παιχνίδι μεταφέρεστε σε έναν κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες, όπου θα πρέπει να συγχωνεύετε συνεχώς τα griddies σας για να προχωράτε στο παιχνίδι. Στόχος σας είναι να ξεκλειδώσετε όλα τα στοιχεία που σας προσφέρει το παιχνίδι και να κερδίζετε όλο και περισσότερα χρήματα με τα griddies σας για να αποκτάτε νέες αναβαθμίσεις.

 2. 2048 Number puzzle game

  2048 Number puzzle game

  Σε αυτό το εθιστικό παιχνίδι παζλ για Android θα πρέπει να συγχωνεύετε συνεχώς αριθμούς, ώστε να δημιουργήσετε τον αριθμό 2048. Καθώς μετακινείτε τα στοιχεία στην οθόνη, τα κομμάτια που έχουν τον ίδιο αριθμό θα συνδυαστούν και θα δημιουργήσουν έναν μεγαλύτερο αριθμό. Θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε συνδυασμούς μέχρι να φτάσετε στο 2048.

 3. Medieval Merge: Epic RPG Games

  Medieval Merge: Epic RPG Games

  Αν τώρα αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι με στοιχεία RPG, το Medieval Merge είναι ό,τι καλύτερο θα βρείτε στο Androidlist. Σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι μεταφέρεστε σε μία φάρμα, που θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να την προστατέψετε από εισβολές και άλλες απειλές. Σε κάθε σας βήμα, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε συνδυασμούς όπλων, για να δημιουργήσετε ακόμη πιο ισχυρά πυρομαχικά.

 4. Om Nom: Merge

  Om Nom: Merge

   Αν σας αρέσει το παιχνίδι Cut The Rope, στη διασκεδαστική αυτή έκδοση, θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε και να συνδυάσετε τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς σε ένα νέο περιβάλλον. Στόχος σας είναι να τους βοηθήσετε να φάνε όσα περισσότερα φρούτα γίνεται και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε νέους χαρακτήρες κάνοντας μοναδικούς συνδυασμούς. 

 5. Merge Mayor - Idle Village

  Merge Mayor – Idle Village

  Σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι παζλ με στοιχεία idle γίνεστε δήμαρχους μια φανταστική πόλης και θα πρέπει να τη διαχειριστείτε με τους καλύτερους μηχανισμούς. Δημιουρήστε ένα νέο οδικό δίκτυο, κάντε μοναδικούς συνδυασμούς για να δημιουργήσετε νέα οχήματα και ισχυρά μηχανήματα και δημιουργήστε τον δικό σας φανταστικό κόσμο από το μηδέν.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Φάρμας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Φάρμας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια φάρμας σας μεταφέρουν σε φανταστικούς κόσμους, όπου καλείστε να δημιουργήσετε και να συντηρήσετε τη δική σας φάρμα με τα αγαθά και τα ζώα που θα επιλέξετε. Η κατηγορία αυτή παιχνιδιών είναι μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες στο Androidlist, και τα παιχνίδια π…

Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε έναν πραγματικό αστυνομικό στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αστυνομικά παιχνίδια που θα βρείτε στη σημερινή μας λίστα. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αστυνομίας, στο Androidlist θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών για να…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών που σας μετατρέπουν σε μαφιόζους; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι μαφίας στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Τα παιχνίδια μαφίας σας μεταφέρουν σε φανταστικές πόλεις όπου κυρι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας χαριτωμένο κατοικίδιο ζώο στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάσετε να κατεβάσετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Τα κατοικίδια ζώα είναι πολλές φορές οι καλύτεροι μας φίλοι και με τα σημερινά μας παιχνίδια μπο…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια cross-platform όλων των εποχών; Η σημερινή μας λίστα περιλαμβάνει τα καλύτερα παιχνίδια του είδους που αξίζει να κατεβάσετε στο Android σας! Τα παιχνίδια cross-platform είναι δωρεάν παιχνίδια πλατφόρμας για Android, που σα…