Οι Καλύτερες Εφαρμογές Android για Χρήστες του WhatsApp

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Android για Χρήστες του WhatsApp

Θέλετε να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους φίλους σας στο WhatsApp; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μια από τις παρακάτω εφαρμογές στο Android σας!

Η εφαρμογή του WhatsApp προσφέρει ήδη πολλές χρήσιμες λειτουργίες στους χρήστες του, αν θέλετε όμως να ενισχύσετε την απόδοσή του, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα συμπληρωματικά εργαλεία χρήσης που θα βρείτε στο Androidlist.

Στο σημερινό μας άρθρο σας παρουσιάζουμε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές για χρήστες του WhatsApp, που αξίζει να κατεβάσετε στο Android σας. Επιλέξτε αυτές που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας και κάντε δωρεάν λήψη, απευθείας στο κινητό σας.

  1. Transcriber for WhatsApp

    Transcriber for WhatsApp

    Αν λαμβάνετε ηχητικά μηνύματα στην εφαρμογή του Whatsapp που δεν μπορείτε να ακούσετε σε ανοιχτή ακρόαση, δοκιμάστε αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή για Android. Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο μπορείτε να μετατρέψετε όλα τα ηχητικά μηνύματα που λαμβάνετε σε μηνύματα κειμένου απευθείας στο κινητό σας για να τα διαβάσετε όποτε θέλετε.

  2. AutoResponder for WhatsApp™ #NEW Beta

    AutoResponder for WhatsApp™ #NEW Beta

    Αν θέλετε να απαντάτε αυτόματα σε μηνύματα που λαμβάνετε στην εφαρμογή του WhatsApp, δοκιμάστε αυτό το δωρεάν εργαλείο. Η εφαρμογή αυτή σας επιτρέπει να απαντάτε αυτόματα σε μηνύματα που λαμβάνετε μέσω ενός έξυπνου bot και είναι ιδανική για χρήστες Android που χρησιμοποιούν το WhatsApp στη δουλειά για επικοινωνία με τους πελάτες τους.

  3. WAMR - Recover deleted messages & status download

    WAMR – Recover deleted messages & status download

    Με το δωρεάν αυτό εργαλείο, μπορείτε να είστε σίγουροι πως δε θα χάσετε κανένα μήνυμα που λαμβάνετε στην εφαρμογή του WhatsApp. Πιο συγκεκριμένα, το WAMR σας επιτρέπει να διαβάζετε τα μηνύματα που σας στέλνουν οι συνομιλητές σας, ακόμη και αν αποφασίσουν να τα διαγράψουν. Ακόμη, σας επιτρέπει να κατεβάζετε καταστάσεις των χρηστών του WhatsApp.

  4. Notifly

    Notifly

    Η δωρεάν αυτή εφαρμογή σας επιτρέπει να βλέπετε και να απαντάτε στα μηνύματα που λαμβάνετε στο WhatsApp με έναν πιο εύκολο και άμεσο τρόπο. Μόλις λάβετε ένα νέο μήνυμα στο WhatsApp, θα δείτε μια νέα αναδυόμενη φούσκα στην οθόνη σας και θα μπορείτε να απαντήσετε ακόμη και χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή. Το Notify λειτουργεί με όλες τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας.

  5. Sticker maker

    Sticker maker

    Αν τέλος θέλετε να δημιουργήσετε πρωτότυπα αυτοκόλλητα με τις φωτογραφίες σας και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας στο WhatsApp, δοκιμάστε αυτό το εργαλείο. Με τη δωρεάν αυτή εφαρμογή μπορείτε να προσαρμόσετε τις εικόνες σας και να τις μοιραστείτε ως αυτοκόλλητα με τους φίλους σας. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα νέα αυτοκόλλητα στο κινητό σας.

Οι Καλύτερες Εναλλακτικές Εφαρμογές αντί για το Instagram για Χρήστες Android
Οι Καλύτερες Εναλλακτικές Εφαρμογές αντί για το Instagram για Χρήστες Android

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης με δισεκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάτε, να βλέπετε ιστορίες, να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας π…

Πώς να Μάθετε Ποιος Αποθήκευσε τα Βίντεο σας στο TikTok
Πώς να Μάθετε Ποιος Αποθήκευσε τα Βίντεο σας στο TikTok

Είστε λάτρεις του TikTok; Αν αναρωτιέστε ποιοι χρήστες της εφαρμογής αποθήκευσαν τα βίντεο σας, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Η εφαρμογή του TikTok επιτρέπει σε χρήστες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη να μοιράζονται βίντεο όλων των ειδών με τους ακόλουθους τους. …

Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram
Πώς να Μπείτε σε μια Ιδιωτική Ομάδα στο Telegram

Η εφαρμογή του Telegram επιτρέπει στους χρήστες τους να δημιουργούν και να μοιράζονται ιδιωτικές ομάδες με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Οι ομάδες αυτές μπορεί να έχουν μια συγκεκριμένη θεματολογία και να είναι είτε δημόσιες, είτε ιδιωτικές. Αν γνωρίζετε πώς να γίνετε μέλος μ…

Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Φωνητική Πληκτρολόγηση του WhatsApp στο Android σας
Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Φωνητική Πληκτρολόγηση του WhatsApp στο Android σας

Θέλετε να στείλετε μια μεγάλη απάντηση σε κάποια συνομιλία σας στο WhatsApp αλλά βαριέστε να γράψετε; Δοκιμάστε τη λειτουργία φωνητικής πληκτρολόγησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολύ απλά και χωρίς επιπλέον κόστος. Τα Android προσφέρουν στους χρήστες τους απεριόριστες επ…

Πώς να Ακυρώσετε τη Συνδρομή του Telegram Premium στο Android σας
Πώς να Ακυρώσετε τη Συνδρομή του Telegram Premium στο Android σας

Το Telegram προσφέρει μια υπηρεσία Premium για ακόμη περισσότερες λειτουργίες και υπηρεσίες στο Android σας. Μεταξύ των χρήσιμων λειτουργιών, με την υπηρεσία Premium μπορείτε να έχετε εώς και 4GB χώρου, γρηγορότερες λήψεις, ξεχωριστά emojis και πολλά άλλα. Το κόστος της συνδρ…