Οι Καλύτερες Εφαρμογές Android για Χρήστες του WhatsApp

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Android για Χρήστες του WhatsApp

Θέλετε να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους φίλους σας στο WhatsApp; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μια από τις παρακάτω εφαρμογές στο Android σας!

Η εφαρμογή του WhatsApp προσφέρει ήδη πολλές χρήσιμες λειτουργίες στους χρήστες του, αν θέλετε όμως να ενισχύσετε την απόδοσή του, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα συμπληρωματικά εργαλεία χρήσης που θα βρείτε στο Androidlist.

Στο σημερινό μας άρθρο σας παρουσιάζουμε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές για χρήστες του WhatsApp, που αξίζει να κατεβάσετε στο Android σας. Επιλέξτε αυτές που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας και κάντε δωρεάν λήψη, απευθείας στο κινητό σας.

 1. Transcriber for WhatsApp

  Transcriber for WhatsApp

  Αν λαμβάνετε ηχητικά μηνύματα στην εφαρμογή του Whatsapp που δεν μπορείτε να ακούσετε σε ανοιχτή ακρόαση, δοκιμάστε αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή για Android. Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο μπορείτε να μετατρέψετε όλα τα ηχητικά μηνύματα που λαμβάνετε σε μηνύματα κειμένου απευθείας στο κινητό σας για να τα διαβάσετε όποτε θέλετε.

 2. AutoResponder for WhatsApp™ #NEW Beta

  AutoResponder for WhatsApp™ #NEW Beta

  Αν θέλετε να απαντάτε αυτόματα σε μηνύματα που λαμβάνετε στην εφαρμογή του WhatsApp, δοκιμάστε αυτό το δωρεάν εργαλείο. Η εφαρμογή αυτή σας επιτρέπει να απαντάτε αυτόματα σε μηνύματα που λαμβάνετε μέσω ενός έξυπνου bot και είναι ιδανική για χρήστες Android που χρησιμοποιούν το WhatsApp στη δουλειά για επικοινωνία με τους πελάτες τους.

 3. WAMR - Recover deleted messages & status download

  WAMR – Recover deleted messages & status download

  Με το δωρεάν αυτό εργαλείο, μπορείτε να είστε σίγουροι πως δε θα χάσετε κανένα μήνυμα που λαμβάνετε στην εφαρμογή του WhatsApp. Πιο συγκεκριμένα, το WAMR σας επιτρέπει να διαβάζετε τα μηνύματα που σας στέλνουν οι συνομιλητές σας, ακόμη και αν αποφασίσουν να τα διαγράψουν. Ακόμη, σας επιτρέπει να κατεβάζετε καταστάσεις των χρηστών του WhatsApp.

 4. Notifly

  Notifly

  Η δωρεάν αυτή εφαρμογή σας επιτρέπει να βλέπετε και να απαντάτε στα μηνύματα που λαμβάνετε στο WhatsApp με έναν πιο εύκολο και άμεσο τρόπο. Μόλις λάβετε ένα νέο μήνυμα στο WhatsApp, θα δείτε μια νέα αναδυόμενη φούσκα στην οθόνη σας και θα μπορείτε να απαντήσετε ακόμη και χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή. Το Notify λειτουργεί με όλες τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας.

 5. Sticker maker

  Sticker maker

  Αν τέλος θέλετε να δημιουργήσετε πρωτότυπα αυτοκόλλητα με τις φωτογραφίες σας και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας στο WhatsApp, δοκιμάστε αυτό το εργαλείο. Με τη δωρεάν αυτή εφαρμογή μπορείτε να προσαρμόσετε τις εικόνες σας και να τις μοιραστείτε ως αυτοκόλλητα με τους φίλους σας. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα νέα αυτοκόλλητα στο κινητό σας.

Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android
Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσιεύσεις Carousel στο Instagram των Android

Οι δημοσιεύσεις carousel του Instagram σας επιτρέπουν να μοιράζετε περισσότερες από μία φωτογραφίες και βίντεο σε μια και μόνο δημοσίευση. Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας πρωτότυπα carousel, μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον παρακάτω οδηγού. Η εφαρμογή το…

Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp
Πώς να Ορίσετε μια Φωνητική Σημείωση ως Κατάσταση στο WhatsApp

Θέλετε να κάνετε την κατάστασή σας στο WhatsApp ακόμη πιο ξεχωριστή; Δοκιμάστε να μοιραστείτε μια φωνητική σημείωση ως κατάσταση στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας! Το WhatsApp προσφέρει πλέον τη δυνατότητα κοινοποίησης ήχων στις καταστάσεις του WhatsApp, πράγμα που σημαίνει …

Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram
Πώς να Αναδημοσιεύσετε μια Ιστορία στο Instagram

Σας έκαναν tag σε κάποια ιστορία του Instagram και θέλετε να την αναδημοσιεύσετε στο προφίλ σας; Ή μήπως θέλετε απλά να μοιραστείτε μια ιστορία κάποιου φίλου σας σε κάποια συνομιλία; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την κοιν…

Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android
Πώς να Επιδιορθώσετε το Πρόβλημα Λήψης Εικόνων στο What­sApp των Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη εικόνων και άλλων πολυμέσων στην εφαρμογή του What­sApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικά εύκολα κόλπα και συμβουλές για να επιδιορθώσετε το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα στο Android σας. Η εφαρμογή του What­sApp σας δίνει τη δυνατότητα …

Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram
Πώς να Αλλάξετε το Θέμα και Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας στο Instagram; Δοκιμάστε να αλλάξετε το θέμα και το χρώμα των συνομιλιών σας με τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού! Το Instagram εκτός από την κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο σε δημοσιεύσεις, stories και reels, σ…