Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Ζωής για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Ζωής για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Τα παιχνίδια προσομοίωσης ζωής είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών, που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τους δικούς σας κόσμους και να ζήσετε μια νέα ζωή.

Στα περισσότερα από αυτά τα φανταστικά παιχνίδια μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας ήρωες με τα χαρακτηριστικά που θα επιλέξετε και να ολοκληρώσετε εργασίες για να τους κρατήσετε ζωντανούς και ευτυχισμένους.

Επιπλέον, όπως ακριβώς και στον πραγματικό κόσμο, θα πρέπει να φροντίζετε να κερδίζετε χρήματα για να αποκτάτε νέα αγαθά για το περιβάλλον που δημιουργείτε.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους και ζήστε τη ζωή των ονείρων σας στην οθόνη του Android σας.

 1. Animal Crossing: Pocket Camp

  Animal Crossing: Pocket Camp

  ΤΤο Animal Crossing: Pocket Camp σας μεταφέρει σε μια εικονική κατασκήνωση που θα πρέπει να τη διοικήσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Μεταξύ άλλων εργασιών, θα πρέπει να αλληλεπιδράτε με τα διάφορα ζωάκια και να τα κρατάτε ευτυχισμένα, να διακοσμείτε την κατασκήνωση με πρωτότυπα στοιχεία και πολλά άλλα.

 2. The Sims™ 3

  The Sims™ 3

  Όταν μιλάμε για προσομοιωτές ζωής η πρώτη εφαρμογή που μας έρχεται στο μυαλό δεν είναι άλλη από τους Sims. Το δημοφιλές παιχνίδι άλλαξε τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, και η έκδοση αυτή για Android υπόσχεται να σας συναρπάσει. Όπως και στο πρωτότυπο παιχνίδι, έτσι κι εδώ, θα πρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας κόσμο με τους χαρακτήρες που θα επιλέξετε.

 3. BitLife - Life Simulator

  BitLife – Life Simulator

  Στο BitLife καλείστε να ζήσετε μια νέα ζωή από το μηδέν! Το παιχνίδι θα αποφασίσει για εσάς που και πότε θα γεννηθείτε και η πορεία της ζωής σας εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα πάρετε. Επιλέξτε το επάγγελμα σας για να ενισχύσετε την οικονομική σας κατάσταση, δημιουργήστε νέα σπίτια και πολλά άλλα σε αυτό το πρωτότυπο παιχνίδι.

 4. Harry Potter: Hogwarts Mystery

  Harry Potter: Hogwarts Mystery

  Αν τώρα θέλετε να ζήσετε μια ζωή σαν αυτή του δημοφιλούς μάγου Harry Porter, το παιχνίδι αυτό είναι για εσάς. Μπείτε στον κόσμο του Hogwarts και ζήστε τη ζωή ενός μαθητή μάγου, όπως ακριβώς και στις ταινίες του Harry Poter. Δημιουργήστε τα δικά σας φίλτρα, παρακολουθήστε μαθήματα με τους δημοφιλείς μάγους της ταινίας κ.ά.

 5. Godus

  Godus

  Το Godus διαφέρει από τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους, καθώς σας μεταμορφώνει σε θεό ενός εικονικό κόσμου! Ως θεός λοιπόν, θα πρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό κόσμο, με τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες που θα επιλέξετε. Διαμορφώστε τη ζωή των κατοίκων, εξερευνήστε νέους κόσμους και άλλα πολλά.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα ένα συναρπαστικό παιχνίδι tycoon για το Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές στο Android σας! Τα παιχνίδια tycoon είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών στο Androidlist με παίκτες όλων των ηλικιών. Η αποστολή σας στα δημιουργικά αυτά πα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Ιαπωνία; Αν η απάντηση σας είναι anime, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Οι χαρακτήρες anime εμπνέουν τόσο ταινίες και σειρές, όσο βιβλία και παιχνίδια! Αν είστε κι εσείς λάτρεις της ιαπωνικής αυτής τέχνης, παρακάτω θα βρείτε …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι με βρικόλακες για το Android σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια είναι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του είδους στο Androidlist! Οι βρικόλακες πρωταγωνιστούν, τόσο σε ταινίες και σειρές, όσο και σε βιβλία, και ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν και σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των LEGO; Αναζητάτε τα καλύτερα παιχνίδια με τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών; Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών LEGO για το Android σας! Τα LEGO μεγάλωσαν γενιές και γενιές κι αν ανήκετε στους φανατικούς των αγαπημένων παιχνιδ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω συναρπαστικά παιχνίδια merge που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια merge ή παιχνίδια συγχώνευσης, έχουν έναν και μοναδικό στόχο: τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων στοιχείων. Η πρωτότυπη αυτ…