Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσκοπήσεις στο WhatsApp

Image for Πώς να Δημιουργήσετε Δημοσκοπήσεις στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία επικοινωνίας στο Androidlist με αμέτρητες λειτουργίες και χρήσιμα χαρακτηριστικά για καλύτερη επικοινωνία.

Μεταξύ άλλων λειτουργιών, η εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε τις δικές σας δημοσκοπήσεις στις συνομιλίες σας με εύκολο τρόπο.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε κι εσείς τις δικές σας δημοσκοπήσεις, τόσο για τη δουλειά, όσο και για τη διασκέδαση σας στο WhatsApp, στην παρακάτω οδηγό θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη δωρεάν αυτή λειτουργία της δημοφιλούς εφαρμογής.

Δημιουργία Δημοσκοπήσεων στο WhatsApp των Android

Η νέα λειτουργία δημοσκοπήσεων είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του WhatsApp και μπορείτε κι εσείς να δημιουργήσετε τη δική σας δημοσκόπηση σε μια προσωπική ή ομαδική συνομιλία ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο κινητό σας.
  • Βρείτε και ανοίξτε τη συνομιλία ή ομάδα στην οποία θέλετε να μοιραστείτε τη δημοσκόπηση.
  • Πατήστε το εικονίδιο με τον συνδετήρα και επιλέξτε Δημοσκόπηση.
  • Εκεί μπορείτε να εισάγετε την ερώτηση και τις επιλογές απάντησης.
  • Μόλις είστε έτοιμοι, πατήστε Αποστολή για να μοιραστείτε τη δημοσκόπηση με τους συνομιλητές σας.

Οι δημοσκοπήσεις του WhatsApp σας επιτρέπουν να εισάγετε την ερώτηση που θέλετε με τουλάχιστον 2 ή περισσότερες επιλογές απάντησης. Ο κάθε συνομιλητής σας μπορεί να επιλέξει όσες απαντήσεις θέλει στην ερώτηση σας, ενώ για να δείτε ποιος απάντησε τι θα πρέπει να πατήσετε πάνω στην επιλογή Προβολή Απαντήσεων.

Αν πατήσετε παρατεταμένα πάνω στη δημοσκόπηση, μπορείτε να επιλέξετε Πληροφορίες για να δείτε ποιοι από τους συνομιλητές σας είδαν τη δημοσκόπηση, αλλά και ποιοι δεν απάντησαν.

Εκτός από τη δυνατότητα απάντησης, οι συνομιλητές σας μπορούν ακόμη και να αντιδράσουν στις συνομιλίες σας με emojis, αλλά και να απαντήσουν αφήνοντας ένα μήνυμα κειμένου.

Να θυμάστε πως δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσκοπήσεις σας αφού τις μοιραστείτε. Αυτό σημαίνει πως αν αλλάξατε γνώμη, θα πρέπει να διαγράψετε τη δημοσκόπηση και να δημιουργήσετε μια νέα.

Αν αναζητάτε επιπλέον χαρακτηριστικά για τις δημοσκοπήσεις σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποια βοηθητική εφαρμογή για το WhatsApp, καθώς η εφαρμογή δεν προσφέρει προς το παρόν άλλες λειτουργίες.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλης εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…