Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roguelike για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roguelike για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια roguelike είναι ένα από τα δημοφιλέστερα είδη παιχνιδιών που σας μεταφέρουν σε σκοτεινά μπουντρούμια με χιλιάδες εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσετε για να προχωρήσετε στο παιχνίδι.

Κάθε παιχνίδι προσφέρει ένα διαφορετικό περιβάλλον και έναν εθιστικό τρόπο παιχνιδιού που θα σας κάνει να κολλήσετε. Οι roguelike εφαρμογές έχουν στοιχεία των παιχνιδιών RPG, ενώ θα πρέπει να κατανοήσετε το σύστημα κάθε παιχνιδιού για να κερδίσετε.

Στη σημερινή μας λίστα παιχνιδιών θα βρείτε πέντε από τα καλύτερα παιχνίδια roguelike για να κατεβάσετε δωρεάν στο Android σας. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και ξεκινήστε να παίζετε δωρεάν στην οθόνη του smartphone σας.

 1. Shattered Pixel Dungeon

  Shattered Pixel Dungeon

  Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι roguelike RPG μεταφέρεστε σε ένα περιβάλλον pixel με 4 διαφορετικούς χαρακτήρες, αμέτρητα επίπεδα, φοβερούς εχθρούς και πάνω από 150 αντικείμενα που μπορείτε να συγκεντρώσετε και να χρησιμοποιήσετε όσο προχωράτε. Θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τις κινήσεις σας σε κάθε επίπεδο και να εφαρμόσετε στρατηγικές για να κερδίσετε.

 2. Pathos: Nethack Codex

  Pathos: Nethack Codex

  Μπείτε σε ένα σκοτεινό μπουντρούμι, εμπνευσμένο από το Nethack και εξερευνήστε το προσεκτικά για να προχωρήσετε. Επιλέξτε μία από τις 13 περιπέτειες και εφαρμόστε διαφορετικές στρατηγικές για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς και τα εμπόδια που συναντάτε στον δρόμο σας. Το παιχνίδι προσφέρει ένα ρετρό περιβάλλον με διαφορετικούς χαρακτήρες.

 3. Soul Knight

  Soul Knight

  Στο παιχνίδι Soul Knight θα πρέπει να συγκεντρώσετε θησαυρούς σε φοβερά μπουντρούμια, γεμάτα τρομακτικά τέρατα. Μπορείτε να μαζεύετε και να χρησιμοποιείτε διαφορετικά όπλα για να αντιμετωπίζετε τους εχθρούς σας. Κάθε χαρακτήρας που επιλέγετε έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ικανότητες, και κάθε επίπεδο προσφέρει μια νέα, ξεχωριστή εμπειρία παιχνιδιού.

 4. Dead Cells

  Dead Cells

  Το Dead Cells σας μεταφέρει σε ένα σκοτεινό κάστρο που βρίσκεται σε ένα νησί, όπου θα ζήσετε την απόλυτη περιπέτεια αλχημείας. Θα πρέπει να μπείτε σε μάχες με εχθρούς και να κατανοήσετε τα συστήματα τους για να καταφέρετε να τους νικήσετε. Με κάθε νίκη σας ξεκλειδώνετε νέα επίπεδα με νέους εχθρούς και εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσετε.

 5. Caves (Roguelike)

  Caves (Roguelike)

  Αυτό το παιχνίδι pixel προσφέρει διαφορετικές σπηλιές, στις οποίες θα πρέπει να περιηγηθείτε και να αντιμετωπίσετε πολλά και διαφορετικά εμπόδια. Θα πρέπει να συγκεντρώνετε και να χρησιμοποιείτε διαφορετικά στοιχεία και όπλα, με τα οποία θα αντιμετωπίζετε διαφορετικούς εχθρούς. Το παιχνίδι προσφέρει διαφορετικούς χαρακτήρες για να διαλέξετε αυτόν που προτιμάτε.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα ένα συναρπαστικό παιχνίδι tycoon για το Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές στο Android σας! Τα παιχνίδια tycoon είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών στο Androidlist με παίκτες όλων των ηλικιών. Η αποστολή σας στα δημιουργικά αυτά πα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Ιαπωνία; Αν η απάντηση σας είναι anime, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Οι χαρακτήρες anime εμπνέουν τόσο ταινίες και σειρές, όσο βιβλία και παιχνίδια! Αν είστε κι εσείς λάτρεις της ιαπωνικής αυτής τέχνης, παρακάτω θα βρείτε …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι με βρικόλακες για το Android σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια είναι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του είδους στο Androidlist! Οι βρικόλακες πρωταγωνιστούν, τόσο σε ταινίες και σειρές, όσο και σε βιβλία, και ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν και σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των LEGO; Αναζητάτε τα καλύτερα παιχνίδια με τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών; Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών LEGO για το Android σας! Τα LEGO μεγάλωσαν γενιές και γενιές κι αν ανήκετε στους φανατικούς των αγαπημένων παιχνιδ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω συναρπαστικά παιχνίδια merge που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια merge ή παιχνίδια συγχώνευσης, έχουν έναν και μοναδικό στόχο: τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων στοιχείων. Η πρωτότυπη αυτ…