Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κρυμμένων Αντικειμένων για Android

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κρυμμένων Αντικειμένων για Android

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών παζλ με κρυμμένα αντικείμενα; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τα δωρεάν παιχνίδια που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο.

Τα παιχνίδια με κρυμμένα αντικείμενα ή παιχνίδια βρες τα αντικείμενα όπως είναι επίσης γνωστά είναι διασκεδαστικά παζλ για όλες τις ηλικίες. Στα παιχνίδια αυτά ο στόχος σας είναι απλός: θα πρέπει να ελέγξετε ένα δωμάτιο και να προσπαθήσετε να βρείτε όλα τα αντικείμενα που κρύβονται στις γωνιές του.

Τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν εκπληκτικά γραφικά, με διαφορετικά στοιχεία και αντικείμενα, που δυσκολεύουν την εύρεση των αντικειμένων.

Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε πέντε από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε και να ξεκινήσετε να παίζετε εντελώς δωρεάν στο κινητό σας.

 1. Time Gap Hidden Object Mystery

  Time Gap Hidden Object Mystery

  Ταξιδέψτε στον χρόνο, επισκεφτείτε διάφορες χώρες και γνωρίστε μερικές από τις σημαντικότερες ιστορικές φιγούρες σε αυτό το παιχνίδι παζλ που θα σας καταπλήξει με τα γραφικά του. Θα πρέπει να λύσετε γρίφους πολλών ειδών και να βρείτε κρυμμένα αντικείμενα σε διάφορα περιβάλλοντα, ενώ ανακαλύπτετε νέους κόσμους σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι μυστηρίου.

 2. Can You Escape - Tower

  Can You Escape – Tower

  Μπείτε σε έναν πύργο και προσπαθήστε να αποδράσετε, λύνοντας τα παζλ που θα βρείτε στα διάφορα σκηνικά του παιχνιδιού. Ελέγξτε το περιβάλλον του κάθε χώρου και αναζητήστε τα αντικείμενα που χρειάζεστε ώστε να ανοίξετε την πόρτα. Να θυμάστε πως θα πρέπει να ακολουθείτε μια συγκεκριμένη σειρά για να προχωρήσετε, διαφορετικά θα παραμείνετε εγκλωβισμένοι στον πύργο.

 3. June's Journey - Hidden Object

  June’s Journey – Hidden Object

  Παίξτε παρέα με την ντετέκτιβ June και ακολουθήστε την στο ταξίδι της! Στο καλοσχεδιασμένο αυτό παιχνίδι παζλ, θα πρέπει να λύσετε τα μυστήρια και να διαλευκάνετε διαφορετικές υποθέσεις για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Σε κάθε σκηνικό που επισκέπτεστε, θα πρέπει να βρείτε τα κρυμμένα αντικείμενα και να μαζέψετε τα στοιχεία που χρειάζεστε για να λύσετε κάθε μυστήριο.

 4. Adventure Escape: Murder Manor

  Adventure Escape: Murder Manor

  Σε αυτό το παιχνίδι μυστηρίου γίνεστε μάρτυρες ενός συγκλονιστικού φόνου και καλείστε να λύσετε το μυστήριο, λύνοντας διαφορετικά παζλ και γρίφους. Ακολουθήστε τους έξυπνους και διασκεδαστικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού και βοηθήστε τους να βρουν τα κρυμμένα αντικείμενα στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Μην ξεχνάτε να συγκεντρώνετε αντικείμενα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.

 5. The Secret Society® - Hidden Mystery

  The Secret Society® – Hidden Mystery

  Στο Secret Society θα γίνετε μέρος μιας μυστικής κοινωνίας και θα πρέπει να λύσετε διάφορους γρίφους και μυστήρια για να βρείτε τον θείο σας που έχει εξαφανιστεί. Θα πρέπει να βρείτε διαφορετικά αντικείμενα σε διαφορετικά περιβάλλοντα, καθώς και ενδείξεις, και θα πρέπει να καταλάβετε τη σημασία τους ώστε να βρείτε τον χαμένο θείο σας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα ένα συναρπαστικό παιχνίδι tycoon για το Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές στο Android σας! Τα παιχνίδια tycoon είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών στο Androidlist με παίκτες όλων των ηλικιών. Η αποστολή σας στα δημιουργικά αυτά πα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Ιαπωνία; Αν η απάντηση σας είναι anime, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Οι χαρακτήρες anime εμπνέουν τόσο ταινίες και σειρές, όσο βιβλία και παιχνίδια! Αν είστε κι εσείς λάτρεις της ιαπωνικής αυτής τέχνης, παρακάτω θα βρείτε …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι με βρικόλακες για το Android σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια είναι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του είδους στο Androidlist! Οι βρικόλακες πρωταγωνιστούν, τόσο σε ταινίες και σειρές, όσο και σε βιβλία, και ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν και σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των LEGO; Αναζητάτε τα καλύτερα παιχνίδια με τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών; Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών LEGO για το Android σας! Τα LEGO μεγάλωσαν γενιές και γενιές κι αν ανήκετε στους φανατικούς των αγαπημένων παιχνιδ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω συναρπαστικά παιχνίδια merge που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια merge ή παιχνίδια συγχώνευσης, έχουν έναν και μοναδικό στόχο: τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων στοιχείων. Η πρωτότυπη αυτ…