Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κρυμμένων Αντικειμένων για Android

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κρυμμένων Αντικειμένων για Android

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών παζλ με κρυμμένα αντικείμενα; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τα δωρεάν παιχνίδια που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο.

Τα παιχνίδια με κρυμμένα αντικείμενα ή παιχνίδια βρες τα αντικείμενα όπως είναι επίσης γνωστά είναι διασκεδαστικά παζλ για όλες τις ηλικίες. Στα παιχνίδια αυτά ο στόχος σας είναι απλός: θα πρέπει να ελέγξετε ένα δωμάτιο και να προσπαθήσετε να βρείτε όλα τα αντικείμενα που κρύβονται στις γωνιές του.

Τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν εκπληκτικά γραφικά, με διαφορετικά στοιχεία και αντικείμενα, που δυσκολεύουν την εύρεση των αντικειμένων.

Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε πέντε από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε και να ξεκινήσετε να παίζετε εντελώς δωρεάν στο κινητό σας.

  1. Time Gap Hidden Object Mystery

    Time Gap Hidden Object Mystery

    Ταξιδέψτε στον χρόνο, επισκεφτείτε διάφορες χώρες και γνωρίστε μερικές από τις σημαντικότερες ιστορικές φιγούρες σε αυτό το παιχνίδι παζλ που θα σας καταπλήξει με τα γραφικά του. Θα πρέπει να λύσετε γρίφους πολλών ειδών και να βρείτε κρυμμένα αντικείμενα σε διάφορα περιβάλλοντα, ενώ ανακαλύπτετε νέους κόσμους σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι μυστηρίου.

  2. Can You Escape - Tower

    Can You Escape – Tower

    Μπείτε σε έναν πύργο και προσπαθήστε να αποδράσετε, λύνοντας τα παζλ που θα βρείτε στα διάφορα σκηνικά του παιχνιδιού. Ελέγξτε το περιβάλλον του κάθε χώρου και αναζητήστε τα αντικείμενα που χρειάζεστε ώστε να ανοίξετε την πόρτα. Να θυμάστε πως θα πρέπει να ακολουθείτε μια συγκεκριμένη σειρά για να προχωρήσετε, διαφορετικά θα παραμείνετε εγκλωβισμένοι στον πύργο.

  3. June's Journey - Hidden Object

    June’s Journey – Hidden Object

    Παίξτε παρέα με την ντετέκτιβ June και ακολουθήστε την στο ταξίδι της! Στο καλοσχεδιασμένο αυτό παιχνίδι παζλ, θα πρέπει να λύσετε τα μυστήρια και να διαλευκάνετε διαφορετικές υποθέσεις για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Σε κάθε σκηνικό που επισκέπτεστε, θα πρέπει να βρείτε τα κρυμμένα αντικείμενα και να μαζέψετε τα στοιχεία που χρειάζεστε για να λύσετε κάθε μυστήριο.

  4. Adventure Escape: Murder Manor

    Adventure Escape: Murder Manor

    Σε αυτό το παιχνίδι μυστηρίου γίνεστε μάρτυρες ενός συγκλονιστικού φόνου και καλείστε να λύσετε το μυστήριο, λύνοντας διαφορετικά παζλ και γρίφους. Ακολουθήστε τους έξυπνους και διασκεδαστικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού και βοηθήστε τους να βρουν τα κρυμμένα αντικείμενα στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Μην ξεχνάτε να συγκεντρώνετε αντικείμενα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.

  5. The Secret Society® - Hidden Mystery

    The Secret Society® – Hidden Mystery

    Στο Secret Society θα γίνετε μέρος μιας μυστικής κοινωνίας και θα πρέπει να λύσετε διάφορους γρίφους και μυστήρια για να βρείτε τον θείο σας που έχει εξαφανιστεί. Θα πρέπει να βρείτε διαφορετικά αντικείμενα σε διαφορετικά περιβάλλοντα, καθώς και ενδείξεις, και θα πρέπει να καταλάβετε τη σημασία τους ώστε να βρείτε τον χαμένο θείο σας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Android για να Περάσετε την Ώρα σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Android για να Περάσετε την Ώρα σας

Θέλετε να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα με ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς! Στο Androidlist θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών για δωρεάν λήψη στο smartphone σας. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο παιχνίδι να κατεβάσετε για να περάσετε την ώρα σας, …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Football Manager για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Football Manager για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στη διαχείριση των δικών σας ποδοσφαιρικών ομάδων; Ήρθε η ώρα να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα, με τις εφαρμογές football manager που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές football manager τραβούν το ενδιαφέρουν των ποδοσ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια επιστημονικής φαντασίας συναρπάζουν παίκτες όλων των ηλικιών, μεταφέροντας τους σε νέους κόσμους στο μέλλον. Αν είστε λάτρεις του είδους, στην πλατφόρμα του Androidlist μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Δημιουργίας Πόλεων για Android που Αξίζει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Δημιουργίας Πόλεων για Android που Αξίζει να Κατεβάσετε

Θέλετε να δημιουργήσετε την πόλη των ονείρων σας όπως ακριβώς την ονειρεύεστε; Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε τους δικούς σας κόσμους στις παρακάτω εφαρμογές! Τα παιχνίδια δημιουργίας κόσμων σας επιτρέπουν να κατασκευάζετε πόλεις από το μηδέν με τα στοιχεία …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια για Android Όπως το God of War που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια για Android Όπως το God of War που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι σαν το God of War στο Android smartphone σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές! Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και αν το πλάνο σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές είναι να παίζετε ασταμάτητα παιχνίδια στο Android σ…