Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok

Image for Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok

Η εφαρμογή του TikTok έχει δεχθεί πολλές φορές αρνητικές κριτικές σχετικά με τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας που προσφέρει στους χρήστες του. Και όχι άδικα, καθώς συγκριτικά με άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok προσφέρει περιορισμένες λειτουργίας ασφαλείας.

Αν θέλετε να ελέγξετε καλύτερα τον λογαριασμό σας, μπορείτε πάντα να κάνετε ένα αίτημα για τη λήψη δεδομένων του λογαριασμού σας στο TikTok και να λάβετε μια αναφορά με λεπτομέρειες για τη δραστηριότητα σας στη δημοφιλή εφαρμογή.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και μάθετε ποια δεδομένα μπορείτε να λάβετε, αλλά και πώς να κάνετε αίτημα λήψης μέσα από την εφαρμογή του TikTok.

Λήψη Δεδομένων στην εφαρμογή του TikTok

Αν αναρωτιέστε ποια δεδομένα του TikTok μπορείτε να κατεβάσετε στο Android σας, η παρακάτω λίστα που δημιουργήσαμε είναι για εσάς.

Το TikTok σας επιτρέπει να κάνετε δωρεάν λήψη των παρακάτω πληροφοριών.

 • Προφίλ: όνομα χρήστη, εικόνα προφίλ, περιγραφή, πληροφορίες επικοινωνίας
 • Δραστηριότητα: βίντεο, σχόλια, ιστορικό συνομιλιών, ιστορικό αγορών, likes, αγαπημένα 
 • Ρυθμίσεις: πληροφορίες ιδιωτικότητας, ειδοποιήσεων ή γλώσσας

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε αίτημα λήψης των δεδομένων που θα επιλέξετε.
<h2″>Διαδικασία Αιτήματος Λήψης Δεδομένων

Αν αποφασίσετε πως θέλετε να κάνετε λήψη των πληροφοριών και της ανάλυσης του λογαριασμού σας, μπορείτε να κάνετε αίτημα απευθείας μέσα από την εφαρμογή του TikTok.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο κινητό σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο του μενού.
 • Επιλέξτε Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια.
 • Πατήστε Εξατομίκευση και Δεδομένα.
 • Επιλέξτε Λήψη Δεδομένων του TikTok.

Στην επόμενη σελίδα μπορείτε να επιλέξετε τα δεδομένα που θέλετε να κατεβάσετε στο κινητό σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει απλά να πατήσετε το κόκκινο κουμπί Λήψη.

Η διαδικασία λήψης θα χρειαστεί λίγο χρόνο, αλλά δε χρειάζεται να ελέγχετε συνεχώς την εφαρμογή, καθώς το TikTok θα σας ειδοποιήσει μόλις η αναφορά σας είναι έτοιμη.

Να θυμάστε πως μπορείτε να κατεβάσετε την αναφορά στο κινητό σας για 4 μέρες μετά το αίτημα λήψης σας. Αν δεν κάνετε λήψη, η εφαρμογή του TikTok θα διαγράψει αυτόματα την αναφορά και θα πρέπει να κάνετε ένα νέο αίτημα από την αρχή.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του TikTok και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας.

 1. TikTok

  TikTok

  Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok
Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok

Η εφαρμογή του TikTok έχει δεχθεί πολλές φορές αρνητικές κριτικές σχετικά με τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας που προσφέρει στους χρήστες του. Και όχι άδικα, καθώς συγκριτικά με άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok προσφέρει περιορισμένες λειτουργίας ασφαλείας. Αν θέλετε …

Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram
Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram

Θέλετε να δείτε αν κάποιος από τους φίλους σας είναι online στην εφαρμογή του Instagram; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να ελέγξετε ποιες επαφές σας είναι συνδεδεμένες στη δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram εκτός …

Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας
Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Αν ανταλλάζετε φωτογραφίες με τους φίλους σας στο WhatsApp και θέλετε να τις αποθηκεύσετε στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Με την εφαρμογή του WhatsApp μπορείτε να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλου είδους πολυμέσα, εντελ…

Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok
Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok

Είστε λάτρεις του TikTok; Θέλετε να κάνετε το κανάλι σας ακόμη πιο δημοφιλές; Δοκιμάστε να αλλάξετε το παλιό σας όνομα με ένα νέο και καλύτερο όνομα. Η εφαρμογή του TikTok επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν και να μοιράζονται σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με το…

Πώς να Στείλετε Αθόρυβα Μηνύματα στο Instagram
Πώς να Στείλετε Αθόρυβα Μηνύματα στο Instagram

Θέλετε να ανταλλάζετε μηνύματα στο Instagram χωρίς να στέλνετε ειδοποιήσεις στους συνομιλητές σας; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο.  Η εφαρμογή του Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές στον κόσμο και πολλοί από εμάς…