Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου σε Android

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου σε Android

Είστε λάτρεις του ποδοσφαίρου; Θέλετε να παρακολουθήσετε τους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου δωρεάν στο κινητό σας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κατάλληλο εργαλείο στο κινητό σας.

Για τον επόμενο μήνα, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν έναν λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενοι, καθώς μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου σε καθημερινή βάση.

Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να παρακολουθήσετε έναν αγώνα και δεν έχετε τηλεόραση κοντά σας; Δοκιμάστε να δείτε τους αγώνες ποδοσφαίρου που θέλετε στο Android σας με ένα από τα παρακάτω εργαλεία.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αγώνων σε Android και δείτε τα κορυφαία ματς του Παγκόσμιου Κυπέλλου όπου κι αν είστε!

 1. ΑΝΤ1 TV

  ΑΝΤ1 TV

  Ο ANT1 είναι το επίσημο κανάλι του φετινού πρωταθλήματος Παγκόσμιου Κυπέλλου, κι αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο του ακόμη κι αν δεν έχετε τηλεόραση, το μόνο που χρειάζεστε είναι την εφαρμογή για Android. Μερικοί αγώνες προϋποθέτουν την εγγραφή στο ANT1+ αλλά με ελάχιστο μηνιαίο κόστος.

 2. Sling Television

  Sling Television

  Το Sling είναι μια εφαρμογή που προβάλλει τηλεοπτικό περιεχόμενο κορυφαίων καναλιών με περισσότερες από 100 επιλογές. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να βλέπετε περιεχόμενο ζωντανά αλλά και να δημιουργείτε τη δική σας λίστα καναλιών με τα αγαπημένα σας κανάλια για άμεση πρόσβαση κάθε στιγμή. Μεταξύ άλλων μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ESPN, Disney Channel, CNN και άλλα.

 3. fuboTV - Live Sports & TV

  fuboTV – Live Sports & TV

  Αν τώρα αναζητάτε ένα εργαλείο παρακολούθησης αποκλειστικά αθλητικού περιεχομένου, το Fubo είναι η κατάλληλη εφαρμογή για εσάς. Εδώ θα βρείτε όλους τους κορυφαίους αγώνες για ζωντανή παρακολούθηση, καθώς και αθλητικά νέα με όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Η εφαρμογή προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις συσκευές Android.

 4. YouTube

  YouTube

  Μήπως προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή που μπορεί να έχετε ήδη στο Android σας; Δοκιμάστε να αναζητήσετε τον αγώνα που σας ενδιαφέρει στην εφαρμογή του YouTube! Εδώ θα βρείτε περιεχόμενο αναμετάδοσης των κορυφαίων αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου, που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν.

 5. Twitter

  Twitter

  Η εφαρμογή του Twitter περιλαμβάνει περιεχόμενο όλων των ειδών και μεταξύ άλλων αναμεταδίδει ανεπίσημα αγώνες μέσα από τους λογαριασμούς κάποιων χρηστών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε το hashtag του αγώνα που σας ενδιαφέρει και να δείτε ζωντανά τον αγώνα. Η λύση αυτή απευθύνεται σε χρήστες που δε θέλουν να κατεβάσουν μια νέα εφαρμογή ή να κάνουν χρήση κάποιου VPN.

Πώς να Κάνετε Live Streaming στο Instagram των Android
Πώς να Κάνετε Live Streaming στο Instagram των Android

Θέλετε να κάνετε live streaming στην εφαρμογή του Instagram; Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον σημερινό μας αναλυτικό οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο και ιστορίες με τους ακόλουθους σας, αλλά και να παρακολουθείτε περιεχό…

Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok
Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok

Η εφαρμογή του TikTok έχει δεχθεί πολλές φορές αρνητικές κριτικές σχετικά με τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας που προσφέρει στους χρήστες του. Και όχι άδικα, καθώς συγκριτικά με άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok προσφέρει περιορισμένες λειτουργίας ασφαλείας. Αν θέλετε …

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου σε Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου σε Android

Είστε λάτρεις του ποδοσφαίρου; Θέλετε να παρακολουθήσετε τους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου δωρεάν στο κινητό σας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κατάλληλο εργαλείο στο κινητό σας. Για τον επόμενο μήνα, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν έναν λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενοι…

Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram
Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram

Θέλετε να δείτε αν κάποιος από τους φίλους σας είναι online στην εφαρμογή του Instagram; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να ελέγξετε ποιες επαφές σας είναι συνδεδεμένες στη δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram εκτός …

Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας
Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Αν ανταλλάζετε φωτογραφίες με τους φίλους σας στο WhatsApp και θέλετε να τις αποθηκεύσετε στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Με την εφαρμογή του WhatsApp μπορείτε να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλου είδους πολυμέσα, εντελ…