Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Ζόμπι για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Ζόμπι για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια με ζόμπι; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για να περάσετε την ώρα σας; Η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς!

Στο Androidlist θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών, είναι τα παιχνίδια με ζόμπι. Στα περισσότερα παιχνίδια του είδους μεταφέρεστε σε μετά-αποκαλυπτικούς κόσμους, όπου θα πρέπει να επιβιώσετε από την εισβολή των ζόμπι.

Αν είστε κι εσείς λάτρεις του Walking Dead ή αν απλά θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι με ζόμπι στο Android σας, οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς.

Βρείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια με ζόμπι και κάντε δωρεάν λήψη απευθείας στο Android σας.

 1. Dead Ahead

  Dead Ahead

  Το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία των παιχνιδιών οδήγησης και των παιχνιδιών επιβίωσης για Android. Μπείτε σε ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον και οδηγήστε τη μοτοσικλέτα σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε για να αποφύγετε τις ορδές των ζόμπι που σας καταδιώκουν. Επιπλέον, θα πρέπει να μαζεύετε δυνάμεις και να σκοτώνετε τα ζόμπι.

 2. DEAD TRIGGER 2: FIRST PERSON ZOMBIE SHOOTER GAME

  DEAD TRIGGER 2: FIRST PERSON ZOMBIE SHOOTER GAME

  Στη δεύτερη έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού με ζόμπι θα πρέπει να στοχεύσετε σωστά για να εξοντώσετε τα ζόμπι που συναντάτε στο δρόμο σας. Ακόμη, θα πρέπει να βοηθήσετε τους επιζώντες και να ολοκληρώσετε αποστολές  για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Κάθε φορά που σκοτώνετε ζόμπι, θα λαμβάνετε χρήματα για να αγοράζετε όπλα και άλλα στοιχεία.

 3. Doomsday: Last Survivors

  Doomsday: Last Survivors

  Γίνετε οι τελευταίοι επιζώντες σε αυτό το παιχνίδι αποκάλυψης με ζόμπι, όπου θα πρέπει να κινηθείτε σε έναν απέραντο κόσμο και να επιβιώσετε από τα ζόμπι. Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να κατασκευάσετε και να προστατέψετε το καταφύγιό σας, να δημιουργήσετε ομάδες επιζώντων, να εκπαιδεύσετε τους χαρακτήρες σας και να εξοντώσετε όλα τα ζόμπι.

 4. Into the Dead 2

  Into the Dead 2

  Η συναρπαστική συνέχεια του Into the Dead σας μεταφέρει σε ένα νέο περιβάλλον όπου θα πρέπει και πάλι να αντιμετωπίσετε τα ζόμπι που συναντάτε στον δρόμο σας. Στο παιχνίδι θα βρείτε και πρωτότυπες αποστολές, όπου θα πρέπει να κάνετε ταξίδια σε συγκεκριμένες τοποθεσίες ή να εξοντώσετε έναν προκαθορισμένο αριθμό ζόμπι για να λάβετε ανταμοιβές.

 5. State of Survival

  State of Survival

  Μπείτε σε έναν έρημο κόσμο, γεμάτο τρομακτικά ζόμπι και δημιουργήστε τη δική σας βάση για να επιβιώσετε. Στο καλοσχεδιασμένο αυτό παιχνίδι θα πρέπει να κάνετε συμμαχίες με άλλους παίκτες και να πολεμήσετε από κοινού ενάντια στα ζόμπι. Επιπλέον, θα πρέπει να ανανεώνετε τη βάση σας με νέα στοιχεία και να αποκτάτε ισχυρούς πόρους για την επιβίωση σας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα ένα συναρπαστικό παιχνίδι tycoon για το Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές στο Android σας! Τα παιχνίδια tycoon είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών στο Androidlist με παίκτες όλων των ηλικιών. Η αποστολή σας στα δημιουργικά αυτά πα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Ιαπωνία; Αν η απάντηση σας είναι anime, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Οι χαρακτήρες anime εμπνέουν τόσο ταινίες και σειρές, όσο βιβλία και παιχνίδια! Αν είστε κι εσείς λάτρεις της ιαπωνικής αυτής τέχνης, παρακάτω θα βρείτε …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι με βρικόλακες για το Android σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια είναι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του είδους στο Androidlist! Οι βρικόλακες πρωταγωνιστούν, τόσο σε ταινίες και σειρές, όσο και σε βιβλία, και ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν και σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των LEGO; Αναζητάτε τα καλύτερα παιχνίδια με τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών; Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών LEGO για το Android σας! Τα LEGO μεγάλωσαν γενιές και γενιές κι αν ανήκετε στους φανατικούς των αγαπημένων παιχνιδ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω συναρπαστικά παιχνίδια merge που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια merge ή παιχνίδια συγχώνευσης, έχουν έναν και μοναδικό στόχο: τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων στοιχείων. Η πρωτότυπη αυτ…