Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Ζόμπι για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Ζόμπι για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια με ζόμπι; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για να περάσετε την ώρα σας; Η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς!

Στο Androidlist θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών, είναι τα παιχνίδια με ζόμπι. Στα περισσότερα παιχνίδια του είδους μεταφέρεστε σε μετά-αποκαλυπτικούς κόσμους, όπου θα πρέπει να επιβιώσετε από την εισβολή των ζόμπι.

Αν είστε κι εσείς λάτρεις του Walking Dead ή αν απλά θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι με ζόμπι στο Android σας, οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς.

Βρείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια με ζόμπι και κάντε δωρεάν λήψη απευθείας στο Android σας.

 1. Dead Ahead

  Dead Ahead

  Το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία των παιχνιδιών οδήγησης και των παιχνιδιών επιβίωσης για Android. Μπείτε σε ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον και οδηγήστε τη μοτοσικλέτα σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε για να αποφύγετε τις ορδές των ζόμπι που σας καταδιώκουν. Επιπλέον, θα πρέπει να μαζεύετε δυνάμεις και να σκοτώνετε τα ζόμπι.

 2. DEAD TRIGGER 2: FIRST PERSON ZOMBIE SHOOTER GAME

  DEAD TRIGGER 2: FIRST PERSON ZOMBIE SHOOTER GAME

  Στη δεύτερη έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού με ζόμπι θα πρέπει να στοχεύσετε σωστά για να εξοντώσετε τα ζόμπι που συναντάτε στο δρόμο σας. Ακόμη, θα πρέπει να βοηθήσετε τους επιζώντες και να ολοκληρώσετε αποστολές  για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Κάθε φορά που σκοτώνετε ζόμπι, θα λαμβάνετε χρήματα για να αγοράζετε όπλα και άλλα στοιχεία.

 3. Doomsday: Last Survivors

  Doomsday: Last Survivors

  Γίνετε οι τελευταίοι επιζώντες σε αυτό το παιχνίδι αποκάλυψης με ζόμπι, όπου θα πρέπει να κινηθείτε σε έναν απέραντο κόσμο και να επιβιώσετε από τα ζόμπι. Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να κατασκευάσετε και να προστατέψετε το καταφύγιό σας, να δημιουργήσετε ομάδες επιζώντων, να εκπαιδεύσετε τους χαρακτήρες σας και να εξοντώσετε όλα τα ζόμπι.

 4. Into the Dead 2

  Into the Dead 2

  Η συναρπαστική συνέχεια του Into the Dead σας μεταφέρει σε ένα νέο περιβάλλον όπου θα πρέπει και πάλι να αντιμετωπίσετε τα ζόμπι που συναντάτε στον δρόμο σας. Στο παιχνίδι θα βρείτε και πρωτότυπες αποστολές, όπου θα πρέπει να κάνετε ταξίδια σε συγκεκριμένες τοποθεσίες ή να εξοντώσετε έναν προκαθορισμένο αριθμό ζόμπι για να λάβετε ανταμοιβές.

 5. State of Survival

  State of Survival

  Μπείτε σε έναν έρημο κόσμο, γεμάτο τρομακτικά ζόμπι και δημιουργήστε τη δική σας βάση για να επιβιώσετε. Στο καλοσχεδιασμένο αυτό παιχνίδι θα πρέπει να κάνετε συμμαχίες με άλλους παίκτες και να πολεμήσετε από κοινού ενάντια στα ζόμπι. Επιπλέον, θα πρέπει να ανανεώνετε τη βάση σας με νέα στοιχεία και να αποκτάτε ισχυρούς πόρους για την επιβίωση σας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Ζόμπι για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Ζόμπι για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια με ζόμπι; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για να περάσετε την ώρα σας; Η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς! Στο Androidlist θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών, είναι τα …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιβίωσης για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιβίωσης για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών επιβίωσης; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για να παίξετε δωρεάν στο Android σας; Το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Τα παιχνίδια επιβίωσης είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών για χρήστες όλων των ηλικιών. Ο τρόπος παιχνιδιού στα …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πάρτι για να Παίξετε με τους Φίλους σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πάρτι για να Παίξετε με τους Φίλους σας

Ετοιμάζεστε να κάνετε πάρτι στο σπίτι; Αναζητάτε ένα παιχνίδι που θα διασκεδάσει την παρέα σας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι την κατάλληλη εφαρμογή στο Android σας! Τα περισσότερα παιχνίδια Android είναι για ατομική χρήση ή για παιχνίδι με άλλους παίκτες στο Διαδίκτυο. Στην π…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Gacha που Πρέπει να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Gacha που Πρέπει να Παίξετε στο Android σας

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών gacha; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές του είδους για ασταμάτητο παιχνίδι στο Android σας. Τα παιχνίδια gacha δεν είναι τυχαία μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών στο Google Play. Το κορυφαίο είδος προσφέρει μο…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε

Το Pokemon GO είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, που σας μεταφέρει σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας. Στο διαδραστικό αυτό παιχνίδι θα πρέπει να κυνηγήσετε και να πιάσετε Pokemon διαφόρων ειδών, καθώς περιηγήστε σε διαφορετικούς χώρους. Αν είστε λάτρεις …