Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Ζόμπι για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Ζόμπι για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια με ζόμπι; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για να περάσετε την ώρα σας; Η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς!

Στο Androidlist θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών, είναι τα παιχνίδια με ζόμπι. Στα περισσότερα παιχνίδια του είδους μεταφέρεστε σε μετά-αποκαλυπτικούς κόσμους, όπου θα πρέπει να επιβιώσετε από την εισβολή των ζόμπι.

Αν είστε κι εσείς λάτρεις του Walking Dead ή αν απλά θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι με ζόμπι στο Android σας, οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς.

Βρείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια με ζόμπι και κάντε δωρεάν λήψη απευθείας στο Android σας.

  1. Dead Ahead

    Dead Ahead

    Το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία των παιχνιδιών οδήγησης και των παιχνιδιών επιβίωσης για Android. Μπείτε σε ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον και οδηγήστε τη μοτοσικλέτα σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε για να αποφύγετε τις ορδές των ζόμπι που σας καταδιώκουν. Επιπλέον, θα πρέπει να μαζεύετε δυνάμεις και να σκοτώνετε τα ζόμπι.

  2. DEAD TRIGGER 2: FIRST PERSON ZOMBIE SHOOTER GAME

    DEAD TRIGGER 2: FIRST PERSON ZOMBIE SHOOTER GAME

    Στη δεύτερη έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού με ζόμπι θα πρέπει να στοχεύσετε σωστά για να εξοντώσετε τα ζόμπι που συναντάτε στο δρόμο σας. Ακόμη, θα πρέπει να βοηθήσετε τους επιζώντες και να ολοκληρώσετε αποστολές  για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Κάθε φορά που σκοτώνετε ζόμπι, θα λαμβάνετε χρήματα για να αγοράζετε όπλα και άλλα στοιχεία.

  3. Doomsday: Last Survivors

    Doomsday: Last Survivors

    Γίνετε οι τελευταίοι επιζώντες σε αυτό το παιχνίδι αποκάλυψης με ζόμπι, όπου θα πρέπει να κινηθείτε σε έναν απέραντο κόσμο και να επιβιώσετε από τα ζόμπι. Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να κατασκευάσετε και να προστατέψετε το καταφύγιό σας, να δημιουργήσετε ομάδες επιζώντων, να εκπαιδεύσετε τους χαρακτήρες σας και να εξοντώσετε όλα τα ζόμπι.

  4. Into the Dead 2

    Into the Dead 2

    Η συναρπαστική συνέχεια του Into the Dead σας μεταφέρει σε ένα νέο περιβάλλον όπου θα πρέπει και πάλι να αντιμετωπίσετε τα ζόμπι που συναντάτε στον δρόμο σας. Στο παιχνίδι θα βρείτε και πρωτότυπες αποστολές, όπου θα πρέπει να κάνετε ταξίδια σε συγκεκριμένες τοποθεσίες ή να εξοντώσετε έναν προκαθορισμένο αριθμό ζόμπι για να λάβετε ανταμοιβές.

  5. State of Survival

    State of Survival

    Μπείτε σε έναν έρημο κόσμο, γεμάτο τρομακτικά ζόμπι και δημιουργήστε τη δική σας βάση για να επιβιώσετε. Στο καλοσχεδιασμένο αυτό παιχνίδι θα πρέπει να κάνετε συμμαχίες με άλλους παίκτες και να πολεμήσετε από κοινού ενάντια στα ζόμπι. Επιπλέον, θα πρέπει να ανανεώνετε τη βάση σας με νέα στοιχεία και να αποκτάτε ισχυρούς πόρους για την επιβίωση σας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Android για να Περάσετε την Ώρα σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Android για να Περάσετε την Ώρα σας

Θέλετε να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα με ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς! Στο Androidlist θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών για δωρεάν λήψη στο smartphone σας. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο παιχνίδι να κατεβάσετε για να περάσετε την ώρα σας, …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Football Manager για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Football Manager για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στη διαχείριση των δικών σας ποδοσφαιρικών ομάδων; Ήρθε η ώρα να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα, με τις εφαρμογές football manager που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές football manager τραβούν το ενδιαφέρουν των ποδοσ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιστημονικής Φαντασίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια επιστημονικής φαντασίας συναρπάζουν παίκτες όλων των ηλικιών, μεταφέροντας τους σε νέους κόσμους στο μέλλον. Αν είστε λάτρεις του είδους, στην πλατφόρμα του Androidlist μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Δημιουργίας Πόλεων για Android που Αξίζει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Δημιουργίας Πόλεων για Android που Αξίζει να Κατεβάσετε

Θέλετε να δημιουργήσετε την πόλη των ονείρων σας όπως ακριβώς την ονειρεύεστε; Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε τους δικούς σας κόσμους στις παρακάτω εφαρμογές! Τα παιχνίδια δημιουργίας κόσμων σας επιτρέπουν να κατασκευάζετε πόλεις από το μηδέν με τα στοιχεία …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια για Android Όπως το God of War που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια για Android Όπως το God of War που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι σαν το God of War στο Android smartphone σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές! Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και αν το πλάνο σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές είναι να παίζετε ασταμάτητα παιχνίδια στο Android σ…