Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Image for Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Αν ανταλλάζετε φωτογραφίες με τους φίλους σας στο WhatsApp και θέλετε να τις αποθηκεύσετε στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς!

Με την εφαρμογή του WhatsApp μπορείτε να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλου είδους πολυμέσα, εντελώς δωρεάν. Το έξυπνο εργαλείο επικοινωνίας αποθηκεύει αυτόματα όλα τα πολυμέσα που λαμβάνετε στη μνήμη της συσκευής σας, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση όποτε θέλετε.

Κάποιοι χρήστες του WhatsApp επιλέγουν να απενεργοποιήσουν την αυτόματη αποθήκευση των φωτογραφιών στο Android τους, ώστε να εξοικονομήσουν χώρο μνήμης στη συσκευή τους.

Αν ανήκετε σε αυτούς τους χρήστες, στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες του WhatsApp που θα επιλέξετε στην γκαλερί του Android σας.

Αποθήκευση Φωτογραφιών του WhatsApp στην Γκαλερί των Android

Η αποθήκευση φωτογραφιών από τις συνομιλίες του WhatsApp στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία και σας την παρουσιάζουμε παρακάτω.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
  • Βρείτε τη συνομιλία με τη φωτογραφία που σας ενδιαφέρει.
  • Πατήστε παρατεταμένα πάνω στη φωτογραφία.
  • Επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες.
  • Πατήστε Αποθήκευση.

Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε στην γκαλερί φωτογραφιών της συσκευής σας, όπου θα διαπιστώσετε ότι η φωτογραφία έχει αποθηκευτεί με επιτυχία. Να θυμάστε πως μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία για περισσότερες από μία φωτογραφίες, αλλά θα πρέπει πάντα να τις αποθηκεύετε μεμονωμένα.

Αυτόματη Αποθήκευση Φωτογραφιών του WhatsApp στην Γκαλερί των Android

Αν τώρα θέλετε να αποθηκεύετε αυτόματα όλες τις φωτογραφίες των WhatsApp συνομιλιών σας στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, μπορείτε απλά να κάνετε τα παρακάτω.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις.
  • Πατήστε Συνομιλίες
  • Στην επιλογή Αποθήκευση στην γκαλερί σύρετε τον διακόπτη στην ενεργή θέση.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας βοηθήσει να αποθηκεύετε αυτόματα όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο στην γκαλερί φωτογραφιών του smartphone σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς εργαλείου επικοινωνίας και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας, μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλης εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…