Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Image for Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Αν ανταλλάζετε φωτογραφίες με τους φίλους σας στο WhatsApp και θέλετε να τις αποθηκεύσετε στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς!

Με την εφαρμογή του WhatsApp μπορείτε να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλου είδους πολυμέσα, εντελώς δωρεάν. Το έξυπνο εργαλείο επικοινωνίας αποθηκεύει αυτόματα όλα τα πολυμέσα που λαμβάνετε στη μνήμη της συσκευής σας, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση όποτε θέλετε.

Κάποιοι χρήστες του WhatsApp επιλέγουν να απενεργοποιήσουν την αυτόματη αποθήκευση των φωτογραφιών στο Android τους, ώστε να εξοικονομήσουν χώρο μνήμης στη συσκευή τους.

Αν ανήκετε σε αυτούς τους χρήστες, στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες του WhatsApp που θα επιλέξετε στην γκαλερί του Android σας.

Αποθήκευση Φωτογραφιών του WhatsApp στην Γκαλερί των Android

Η αποθήκευση φωτογραφιών από τις συνομιλίες του WhatsApp στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία και σας την παρουσιάζουμε παρακάτω.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
 • Βρείτε τη συνομιλία με τη φωτογραφία που σας ενδιαφέρει.
 • Πατήστε παρατεταμένα πάνω στη φωτογραφία.
 • Επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες.
 • Πατήστε Αποθήκευση.

Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε στην γκαλερί φωτογραφιών της συσκευής σας, όπου θα διαπιστώσετε ότι η φωτογραφία έχει αποθηκευτεί με επιτυχία. Να θυμάστε πως μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία για περισσότερες από μία φωτογραφίες, αλλά θα πρέπει πάντα να τις αποθηκεύετε μεμονωμένα.

Αυτόματη Αποθήκευση Φωτογραφιών του WhatsApp στην Γκαλερί των Android

Αν τώρα θέλετε να αποθηκεύετε αυτόματα όλες τις φωτογραφίες των WhatsApp συνομιλιών σας στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, μπορείτε απλά να κάνετε τα παρακάτω.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις.
 • Πατήστε Συνομιλίες
 • Στην επιλογή Αποθήκευση στην γκαλερί σύρετε τον διακόπτη στην ενεργή θέση.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας βοηθήσει να αποθηκεύετε αυτόματα όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο στην γκαλερί φωτογραφιών του smartphone σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς εργαλείου επικοινωνίας και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας, μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλης εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Κάνετε Live Streaming στο Instagram των Android
Πώς να Κάνετε Live Streaming στο Instagram των Android

Θέλετε να κάνετε live streaming στην εφαρμογή του Instagram; Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον σημερινό μας αναλυτικό οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο και ιστορίες με τους ακόλουθους σας, αλλά και να παρακολουθείτε περιεχό…

Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok
Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok

Η εφαρμογή του TikTok έχει δεχθεί πολλές φορές αρνητικές κριτικές σχετικά με τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας που προσφέρει στους χρήστες του. Και όχι άδικα, καθώς συγκριτικά με άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok προσφέρει περιορισμένες λειτουργίας ασφαλείας. Αν θέλετε …

Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram
Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram

Θέλετε να δείτε αν κάποιος από τους φίλους σας είναι online στην εφαρμογή του Instagram; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να ελέγξετε ποιες επαφές σας είναι συνδεδεμένες στη δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram εκτός …

Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας
Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Αν ανταλλάζετε φωτογραφίες με τους φίλους σας στο WhatsApp και θέλετε να τις αποθηκεύσετε στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Με την εφαρμογή του WhatsApp μπορείτε να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλου είδους πολυμέσα, εντελ…

Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok
Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok

Είστε λάτρεις του TikTok; Θέλετε να κάνετε το κανάλι σας ακόμη πιο δημοφιλές; Δοκιμάστε να αλλάξετε το παλιό σας όνομα με ένα νέο και καλύτερο όνομα. Η εφαρμογή του TikTok επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν και να μοιράζονται σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με το…