Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Image for Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Αν ανταλλάζετε φωτογραφίες με τους φίλους σας στο WhatsApp και θέλετε να τις αποθηκεύσετε στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς!

Με την εφαρμογή του WhatsApp μπορείτε να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλου είδους πολυμέσα, εντελώς δωρεάν. Το έξυπνο εργαλείο επικοινωνίας αποθηκεύει αυτόματα όλα τα πολυμέσα που λαμβάνετε στη μνήμη της συσκευής σας, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση όποτε θέλετε.

Κάποιοι χρήστες του WhatsApp επιλέγουν να απενεργοποιήσουν την αυτόματη αποθήκευση των φωτογραφιών στο Android τους, ώστε να εξοικονομήσουν χώρο μνήμης στη συσκευή τους.

Αν ανήκετε σε αυτούς τους χρήστες, στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες του WhatsApp που θα επιλέξετε στην γκαλερί του Android σας.

Αποθήκευση Φωτογραφιών του WhatsApp στην Γκαλερί των Android

Η αποθήκευση φωτογραφιών από τις συνομιλίες του WhatsApp στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία και σας την παρουσιάζουμε παρακάτω.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
 • Βρείτε τη συνομιλία με τη φωτογραφία που σας ενδιαφέρει.
 • Πατήστε παρατεταμένα πάνω στη φωτογραφία.
 • Επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες.
 • Πατήστε Αποθήκευση.

Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε στην γκαλερί φωτογραφιών της συσκευής σας, όπου θα διαπιστώσετε ότι η φωτογραφία έχει αποθηκευτεί με επιτυχία. Να θυμάστε πως μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία για περισσότερες από μία φωτογραφίες, αλλά θα πρέπει πάντα να τις αποθηκεύετε μεμονωμένα.

Αυτόματη Αποθήκευση Φωτογραφιών του WhatsApp στην Γκαλερί των Android

Αν τώρα θέλετε να αποθηκεύετε αυτόματα όλες τις φωτογραφίες των WhatsApp συνομιλιών σας στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, μπορείτε απλά να κάνετε τα παρακάτω.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις.
 • Πατήστε Συνομιλίες
 • Στην επιλογή Αποθήκευση στην γκαλερί σύρετε τον διακόπτη στην ενεργή θέση.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας βοηθήσει να αποθηκεύετε αυτόματα όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο στην γκαλερί φωτογραφιών του smartphone σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς εργαλείου επικοινωνίας και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας, μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλης εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp
Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του WhatsApp για την επικοινωνίας σας, ίσως να γνωρίζετε πως η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε άμεσα μηνύματα βίντεο με τους συνομιλητές σας. Τι γίνεται όμως αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τ…

Πώς να Επαναφέρετε τον Αλγόριθμο του TikTok για να Λαμβάνετε Νέες Προτάσεις
Πώς να Επαναφέρετε τον Αλγόριθμο του TikTok για να Λαμβάνετε Νέες Προτάσεις

Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει μια ποικιλία βίντεο που μπορείτε να παρακολουθείτε για αμέτρητες ώρες. Πώς μπορείτε όμως να λαμβάνετε νέο περιεχόμενο όταν οι προτάσεις της εφαρμογής είναι επαναλαμβανόμενες; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερι…

Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας
Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας

Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα δημιουργίας και κοινοποίησης δημοσιεύσεων μεταξύ δύο λογαριασμών. Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε κι εσείς να μοιραστείτε μια δημοσίευση με κάποιον άλλον χρήστη της εφαρμογής, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα. Το Inst…

Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android
Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Telegram; Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό για να ελέγξετε το ιστορικό σύνδεσης του λογαριασμού σας στη δημοφιλή εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την ενίσχυση…

Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα
Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα

Θέλετε να δείτε κάποια δημοσίευση του Instagram αλλά δεν έχετε λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο; Δοκιμάστε τους εύκολους τρόπους που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται δημοσιεύσεις πολλών ειδ…