Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok

Image for Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok

Είστε λάτρεις του TikTok; Θέλετε να κάνετε το κανάλι σας ακόμη πιο δημοφιλές; Δοκιμάστε να αλλάξετε το παλιό σας όνομα με ένα νέο και καλύτερο όνομα.

Η εφαρμογή του TikTok επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν και να μοιράζονται σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με τους ακόλουθους τους. Και όπως όλες οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και το TikTok, σας ζητά να ορίσετε ένα όνομα χρήστη για τον λογαριασμό σας.

Αν δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας πριν χρόνια και το όνομά σας δεν εκπροσωπεί πια τον λογαριασμό σας, υπάρχει τρόπος να το αλλάξετε και σας τον παρουσιάζουμε παρακάτω.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο και αντικαταστήστε το όνομα του λογαριασμού σας με ένα νέο όνομα, που ταιριάζει στο είδος του περιεχομένου που μοιράζεστε, ώστε να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους.

Αλλαγή Ονόματος Χρήστη στο TikTok των Android

Για να αλλάξετε όνομα χρήστη στον λογαριασμό σας στο TikTok, μπορείτε απλά να πάτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και να αντικαταστήσετε το όνομα σας με ένα νέο όνομα.

Πολύ απλά:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
  • Επιλέξτε Επεξεργασία Προφίλ.
  • Πατήστε Όνομα Χρήστη.
  • Αντικαταστήστε το όνομά σας με ένα νέο όνομα και πατήστε Αποθήκευση.

Με τον εύκολο αυτό τρόπο μπορείτε να επιλέξετε ένα νέο όνομα χρήστη για τον λογαριασμό σας στο TikTok. Να θυμάστε πως μπορείτε να αλλάξετε και πάλι το όνομα σας αν δεν είστε ευχαριστημένοι, αλλά μόνο μετά από έναν μήνα. Κι αυτό γιατί το TikTok σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγή ονόματος μόνο μια φορά το μήνα.

Επιπλέον, όταν επιλέγετε ένα νέο όνομα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο γράμματα, αριθμούς, κάτω παύλες και τελείες (και οι τελείες δεν μπορούν να βρίσκονται στο τέλος του ονόματος).

Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τις πολλαπλές αλλαγές ονόματος, καθώς μπορεί να μπερδεύετε τους ακόλουθους σας, που κάνουν αναζήτηση του περιεχομένου σας με το όνομα χρήστη που ήδη γνωρίζουν.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση του TikTok και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας.

  1. TikTok

    TikTok

    Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok
Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok

Η εφαρμογή του TikTok έχει δεχθεί πολλές φορές αρνητικές κριτικές σχετικά με τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας που προσφέρει στους χρήστες του. Και όχι άδικα, καθώς συγκριτικά με άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok προσφέρει περιορισμένες λειτουργίας ασφαλείας. Αν θέλετε …

Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram
Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram

Θέλετε να δείτε αν κάποιος από τους φίλους σας είναι online στην εφαρμογή του Instagram; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να ελέγξετε ποιες επαφές σας είναι συνδεδεμένες στη δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram εκτός …

Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας
Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Αν ανταλλάζετε φωτογραφίες με τους φίλους σας στο WhatsApp και θέλετε να τις αποθηκεύσετε στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Με την εφαρμογή του WhatsApp μπορείτε να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλου είδους πολυμέσα, εντελ…

Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok
Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok

Είστε λάτρεις του TikTok; Θέλετε να κάνετε το κανάλι σας ακόμη πιο δημοφιλές; Δοκιμάστε να αλλάξετε το παλιό σας όνομα με ένα νέο και καλύτερο όνομα. Η εφαρμογή του TikTok επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν και να μοιράζονται σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με το…

Πώς να Στείλετε Αθόρυβα Μηνύματα στο Instagram
Πώς να Στείλετε Αθόρυβα Μηνύματα στο Instagram

Θέλετε να ανταλλάζετε μηνύματα στο Instagram χωρίς να στέλνετε ειδοποιήσεις στους συνομιλητές σας; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο.  Η εφαρμογή του Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές στον κόσμο και πολλοί από εμάς…