Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιβίωσης για Android που Πρέπει να Παίξετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιβίωσης για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών επιβίωσης; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για να παίξετε δωρεάν στο Android σας; Το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς!

Τα παιχνίδια επιβίωσης είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών για χρήστες όλων των ηλικιών. Ο τρόπος παιχνιδιού στα παιχνίδια επιβίωσης είναι απλός: θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να αντιμετωπίσετε εμπόδια που εμφανίζονται στον δρόμο σας, ώστε να επιβιώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τα περισσότερα παιχνίδια του είδους προσφέρουν έναν εθιστικό τρόπο παιχνιδιού, που θα δοκιμάσει τις ικανότητες και τις αντοχές σας. Βρείτε παρακάτω τα πέντε κορυφαία παιχνίδια επιβίωσης που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο Android σας και ξεκινήστε το παιχνίδι σήμερα!

 1. ARK: Survival Evolved

  ARK: Survival Evolved

  Αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών δεινοσαύρων και των παιχνιδιών επιβίωσης το παιχνίδι αυτό είναι για εσάς. Σε αυτό το καλοσχεδιασμένο παιχνίδι θα πρέπει να στοχεύσετε σωστά για να εξοντώσετε άγριους δεινόσαυρους και να επιβιώσετε. Επιπλέον, θα πρέπει να δημιουργείτε καταφύγια, να βρίσκετε όπλα και να εκπαιδεύετε δεινόσαυρους.

 2. Day R

  Day R

  Στο δημοφιλές αυτό παιχνίδι επιβίωσης, μπαίνετε σε έναν ανοιχτό κόσμο και θα πρέπει να βρείτε και να δημιουργήσετε ομάδες με άλλους επιζώντες για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Θα πρέπει να πάρετε μέρος σε μάχες, να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά όπλα με τα αντικείμενα που βρίσκετε στον χώρο, να εξερευνήσετε νέους κόσμους και πολλά άλλα.

 3. Last Day on Earth: Survival

  Last Day on Earth: Survival

  Στο Last Day on Earth μεταφέρεστε στο 2027 και θα πρέπει να επιβιώσετε από μια επιδημία ζόμπι που καταστρέφει τον κόσμο. Όπως και στα περισσότερα παιχνίδια επιβίωσης με ζόμπι, έτσι και εδώ, θα πρέπει να εξερευνήσετε τον χάρτη για να βρείτε φαγητό, να μαζέψετε διάφορα χρήσιμα αντικείμενα και να δημιουργήσετε καταφύγια για να επιβιώσετε.

 4. LifeAfter

  LifeAfter

  Το LifeAfter είναι ένα RPG παιχνίδι επιβίωσης που σας καλεί να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας για να επιβιώσετε σε έναν κόσμο γεμάτο ζόμπι. Θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να σκεφτείτε σωστά για να επιβιώσετε, να δημιουργήσετε εργαλεία και καταφύγια, να βρείτε φαγητό και να χρησιμοποιήσετε σωστά όλους τους πόρους που βρίσκετε.

 5. Rebel Inc.

  Rebel Inc.

  Αν τέλος αναζητάτε ένα παιχνίδι επιβίωσης με στοιχεία στρατηγικής, το Rebel Inc. είναι για εσάς. Σε αυτόν τον  προσομοιωτή θα πρέπει να έχετε στρατηγική σκέψη για να βοηθήσετε μια χώρα να έρθει στα πόδια της, έπειτα από χρόνια συγκρούσεων. Θα πρέπει να σταθεροποιήσετε πέντε περιοχές, να κάνετε σωστές επενδύσεις και να έχετε τους αντάρτες υπό έλεγχο.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Ζόμπι για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Ζόμπι για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια με ζόμπι; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για να περάσετε την ώρα σας; Η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς! Στο Androidlist θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών, είναι τα …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιβίωσης για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιβίωσης για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών επιβίωσης; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για να παίξετε δωρεάν στο Android σας; Το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Τα παιχνίδια επιβίωσης είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών για χρήστες όλων των ηλικιών. Ο τρόπος παιχνιδιού στα …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πάρτι για να Παίξετε με τους Φίλους σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πάρτι για να Παίξετε με τους Φίλους σας

Ετοιμάζεστε να κάνετε πάρτι στο σπίτι; Αναζητάτε ένα παιχνίδι που θα διασκεδάσει την παρέα σας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι την κατάλληλη εφαρμογή στο Android σας! Τα περισσότερα παιχνίδια Android είναι για ατομική χρήση ή για παιχνίδι με άλλους παίκτες στο Διαδίκτυο. Στην π…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Gacha που Πρέπει να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Gacha που Πρέπει να Παίξετε στο Android σας

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών gacha; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές του είδους για ασταμάτητο παιχνίδι στο Android σας. Τα παιχνίδια gacha δεν είναι τυχαία μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών στο Google Play. Το κορυφαίο είδος προσφέρει μο…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε

Το Pokemon GO είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, που σας μεταφέρει σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας. Στο διαδραστικό αυτό παιχνίδι θα πρέπει να κυνηγήσετε και να πιάσετε Pokemon διαφόρων ειδών, καθώς περιηγήστε σε διαφορετικούς χώρους. Αν είστε λάτρεις …