Οι Καλύτερες Εφαρμογές Προσωπικού Βοηθού για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Προσωπικού Βοηθού για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Αναζητάτε έναν προσωπικό βοηθό αλλά δεν έχετε αρκετά χρήματα για να κάνετε μια νέα πρόσληψη; Δοκιμάστε τις εφαρμογές personal assistant που θα βρείτε παρακάτω!

Τα Androids εξελίσσονται με όλο και περισσότερες λειτουργίες, προσφέροντας μοναδικές εφαρμογές που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Μεταξύ άλλων χρήσιμων εφαρμογών, στο Androidlist θα βρείτε χρήσιμα εργαλεία προσωπικών βοηθών για άμεση χρήση.

Οι δωρεάν αυτές εφαρμογές λειτουργούν ως ψηφιακοί προσωπικοί βοηθοί, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις σας απευθείας στο Android σας. Επιπλέον, μπορούν να εκτελούν εργασίες για εσάς, για να σας εξοικονομούν χρόνο.

Παρακάτω θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο Android σας και να ξεκινήσετε να τις χρησιμοποιείτε σήμερα!

 1. Amazon Alexa

  Amazon Alexa

  Αν χρησιμοποιείτε το Amazon Eco στο σπίτι, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε την Alexa και στο κινητό σας. Με τη δωρεάν αυτή εφαρμογή μπορείτε να έχετε τη βοήθεια της δημοφιλούς Alexa όπου κι αν βρίσκεστε, με το πάτημα ενός κουμπιού. Μεταξύ άλλων μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή μουσικής, να ορίσετε ξυπνητήρια και ειδοποιήσεις, να κάνετε κλήσεις κ.ά.

 2. DataBot Assistant

  DataBot Assistant

  Με τον προσωπικό βοηθό DataBot μπορείτε να αποκτήσετε κάθε είδους πληροφορία, απευθείας στο κινητό σας. Το εικονικό αυτό ρομπότ θα γίνει ο αγαπημένος σας βοηθός, καθώς ακούει τόσο σε φωνητικές εντολές, όσο και σε εντολές μέσω chat. Μάθετε τον καιρό, δημιουργήστε προσωποποιημένες εντολές, κάντε αναπαραγωγή πολυμέσων και άλλα.

 3. Google Assistant

  Google Assistant

  Το Google Assistant είναι ίσως ο δημοφιλέστερος βοηθός των χρηστών Android, καθώς σας δίνει πρόσβαση σε πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Χρησιμοποιήστε φωνητικές εντολές για να κάνετε κλήσεις ή να στείλετε μηνύματα, να τραβήξετε φωτογραφίες, να ελέγξετε το ημερολόγιό σας, να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο και πολλά άλλα.

 4. Robin - AI Voice Assistant

  Robin – AI Voice Assistant

  Αν τώρα ετοιμάζετε το επόμενο ταξίδι σας και αναζητάτε έναν αξιόπιστο βοηθό για να σας συμβουλεύει σε ό,τι χρειάζεστε, το Robin είναι για εσάς. Εκτός από άμεση πρόσβαση σε μηνύματα και κλήσεις, με την εφαρμογή Robin μπορείτε να βρείτε άμεσα τους χάρτες που χρειάζεστε, να κάνετε λήψη πληροφοριών για μια νέα χώρα και άλλα.

 5. AIVC (Alice)

  AIVC (Alice)

  Το AIVC είναι ένα επίσης αποτελεσματικό εργαλείο προσωπικού βοηθού που σας προσφέρει τις λειτουργίες όλων των δημοφιλών εφαρμογών βοήθειας, σε ένα οργανωμένο περιβάλλον. Απευθυνθείτε στην Alice με οποιαδήποτε ερώτηση σας και λάβετε άμεσα πληροφορίες για τον καιρό ή την ώρα, κάνοντας επιπλέον απευθείας μεταφράσεις και πολλά άλλα.

Πώς να Κάνετε Live Streaming στο Instagram των Android
Πώς να Κάνετε Live Streaming στο Instagram των Android

Θέλετε να κάνετε live streaming στην εφαρμογή του Instagram; Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον σημερινό μας αναλυτικό οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο και ιστορίες με τους ακόλουθους σας, αλλά και να παρακολουθείτε περιεχό…

Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok
Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok

Η εφαρμογή του TikTok έχει δεχθεί πολλές φορές αρνητικές κριτικές σχετικά με τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας που προσφέρει στους χρήστες του. Και όχι άδικα, καθώς συγκριτικά με άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok προσφέρει περιορισμένες λειτουργίας ασφαλείας. Αν θέλετε …

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου σε Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου σε Android

Είστε λάτρεις του ποδοσφαίρου; Θέλετε να παρακολουθήσετε τους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου δωρεάν στο κινητό σας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κατάλληλο εργαλείο στο κινητό σας. Για τον επόμενο μήνα, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν έναν λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενοι…

Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram
Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram

Θέλετε να δείτε αν κάποιος από τους φίλους σας είναι online στην εφαρμογή του Instagram; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να ελέγξετε ποιες επαφές σας είναι συνδεδεμένες στη δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram εκτός …

Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας
Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Αν ανταλλάζετε φωτογραφίες με τους φίλους σας στο WhatsApp και θέλετε να τις αποθηκεύσετε στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Με την εφαρμογή του WhatsApp μπορείτε να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλου είδους πολυμέσα, εντελ…