Οι Καλύτερες Εφαρμογές Προσωπικού Βοηθού για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Προσωπικού Βοηθού για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Αναζητάτε έναν προσωπικό βοηθό αλλά δεν έχετε αρκετά χρήματα για να κάνετε μια νέα πρόσληψη; Δοκιμάστε τις εφαρμογές personal assistant που θα βρείτε παρακάτω!

Τα Androids εξελίσσονται με όλο και περισσότερες λειτουργίες, προσφέροντας μοναδικές εφαρμογές που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Μεταξύ άλλων χρήσιμων εφαρμογών, στο Androidlist θα βρείτε χρήσιμα εργαλεία προσωπικών βοηθών για άμεση χρήση.

Οι δωρεάν αυτές εφαρμογές λειτουργούν ως ψηφιακοί προσωπικοί βοηθοί, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις σας απευθείας στο Android σας. Επιπλέον, μπορούν να εκτελούν εργασίες για εσάς, για να σας εξοικονομούν χρόνο.

Παρακάτω θα βρείτε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο Android σας και να ξεκινήσετε να τις χρησιμοποιείτε σήμερα!

 1. Amazon Alexa

  Amazon Alexa

  Αν χρησιμοποιείτε το Amazon Eco στο σπίτι, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε την Alexa και στο κινητό σας. Με τη δωρεάν αυτή εφαρμογή μπορείτε να έχετε τη βοήθεια της δημοφιλούς Alexa όπου κι αν βρίσκεστε, με το πάτημα ενός κουμπιού. Μεταξύ άλλων μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή μουσικής, να ορίσετε ξυπνητήρια και ειδοποιήσεις, να κάνετε κλήσεις κ.ά.

 2. DataBot Assistant

  DataBot Assistant

  Με τον προσωπικό βοηθό DataBot μπορείτε να αποκτήσετε κάθε είδους πληροφορία, απευθείας στο κινητό σας. Το εικονικό αυτό ρομπότ θα γίνει ο αγαπημένος σας βοηθός, καθώς ακούει τόσο σε φωνητικές εντολές, όσο και σε εντολές μέσω chat. Μάθετε τον καιρό, δημιουργήστε προσωποποιημένες εντολές, κάντε αναπαραγωγή πολυμέσων και άλλα.

 3. Google Assistant

  Google Assistant

  Το Google Assistant είναι ίσως ο δημοφιλέστερος βοηθός των χρηστών Android, καθώς σας δίνει πρόσβαση σε πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Χρησιμοποιήστε φωνητικές εντολές για να κάνετε κλήσεις ή να στείλετε μηνύματα, να τραβήξετε φωτογραφίες, να ελέγξετε το ημερολόγιό σας, να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο και πολλά άλλα.

 4. Robin - AI Voice Assistant

  Robin – AI Voice Assistant

  Αν τώρα ετοιμάζετε το επόμενο ταξίδι σας και αναζητάτε έναν αξιόπιστο βοηθό για να σας συμβουλεύει σε ό,τι χρειάζεστε, το Robin είναι για εσάς. Εκτός από άμεση πρόσβαση σε μηνύματα και κλήσεις, με την εφαρμογή Robin μπορείτε να βρείτε άμεσα τους χάρτες που χρειάζεστε, να κάνετε λήψη πληροφοριών για μια νέα χώρα και άλλα.

 5. AIVC (Alice)

  AIVC (Alice)

  Το AIVC είναι ένα επίσης αποτελεσματικό εργαλείο προσωπικού βοηθού που σας προσφέρει τις λειτουργίες όλων των δημοφιλών εφαρμογών βοήθειας, σε ένα οργανωμένο περιβάλλον. Απευθυνθείτε στην Alice με οποιαδήποτε ερώτηση σας και λάβετε άμεσα πληροφορίες για τον καιρό ή την ώρα, κάνοντας επιπλέον απευθείας μεταφράσεις και πολλά άλλα.

Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp
Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του WhatsApp για την επικοινωνίας σας, ίσως να γνωρίζετε πως η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε άμεσα μηνύματα βίντεο με τους συνομιλητές σας. Τι γίνεται όμως αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τ…

Πώς να Επαναφέρετε τον Αλγόριθμο του TikTok για να Λαμβάνετε Νέες Προτάσεις
Πώς να Επαναφέρετε τον Αλγόριθμο του TikTok για να Λαμβάνετε Νέες Προτάσεις

Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει μια ποικιλία βίντεο που μπορείτε να παρακολουθείτε για αμέτρητες ώρες. Πώς μπορείτε όμως να λαμβάνετε νέο περιεχόμενο όταν οι προτάσεις της εφαρμογής είναι επαναλαμβανόμενες; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερι…

Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Τιμολογίων για Μικρές Επιχειρήσεις
Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Τιμολογίων για Μικρές Επιχειρήσεις

Θέλετε να βάλετε τα λογιστικά σας σε τάξη και να κόβετε εύκολα τιμολόγια για την επιχείρησή σας; Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές τιμολογίων που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Τα λογιστικά δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, κι αν έχετε αποφασίσει να τα διαχ…

Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας
Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας

Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα δημιουργίας και κοινοποίησης δημοσιεύσεων μεταξύ δύο λογαριασμών. Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε κι εσείς να μοιραστείτε μια δημοσίευση με κάποιον άλλον χρήστη της εφαρμογής, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα. Το Inst…

Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android
Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Telegram; Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό για να ελέγξετε το ιστορικό σύνδεσης του λογαριασμού σας στη δημοφιλή εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την ενίσχυση…