Πώς να Στείλετε Αθόρυβα Μηνύματα στο Instagram

Image for Πώς να Στείλετε Αθόρυβα Μηνύματα στο Instagram

Θέλετε να ανταλλάζετε μηνύματα στο Instagram χωρίς να στέλνετε ειδοποιήσεις στους συνομιλητές σας; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. 

Η εφαρμογή του Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές στον κόσμο και πολλοί από εμάς περνάμε την ώρα μας βλέποντας δημοσιεύσεις και ιστορίες των φίλων μας. Επιπλέον, δεν είναι λίγοι οι χρήστες του Instagram που χρησιμοποιούν την εφαρμογή για την επικοινωνία τους.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα με άλλους χρήστες της εφαρμογής, καθώς και πολυμέσα, όπως ηχογραφήσεις, φωτογραφίες και βίντεο.

Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως μπορείτε να στείλετε αθόρυβα μηνύματα στους συνομιλητές σας στο Instagram με απλό τρόπο. Είτε θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα για κάποια δημοσίευση, είτε θέλετε να αντιδράσετε σε μια ιστορία, μπορείτε να το κάνετε εντελώς αθόρυβα.

Ακολουθήστε τον απλό τρόπο που θα βρείτε παρακάτω και ξεκινήστε να στέλνετε αθόρυβα μηνύματα με τους συνομιλητές σας στην εφαρμογή του Instagram.

Αποστολή Αθόρυβων Μηνυμάτων στο Instagram των Android

Η αποστολή αθόρυβων μηνυμάτων είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram και μπορείτε κι εσείς να δοκιμάσετε να στείλετε ένα μήνυμα στους συνομιλητές σας χωρίς καμία ειδοποίηση.

Πολύ απλά κάντε τα παρακάτω:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο των μηνυμάτων πάνω δεξιά.
 • Βρείτε τον συνομιλητή στον οποίο θέλετε να στείλτε το αθόρυβο μήνυμα.
 • Πληκτρολογήστε /silent και αφήστε ένα κενό.
 • Συνεχίστε πληκτρολογώντας το μήνυμα που θέλετε να στείλετε.
 • Κάντε Αποστολή.

Με τον τρόπο αυτό θα στείλετε το μήνυμα που θέλετε στον συνομιλητή σας χωρίς καμία ειδοποίηση. Η μέθοδος αυτή είναι ιδανική για χρήστες του Instagram που θέλουν να ανταλλάζουν μηνύματα με μυστικό τρόπο, αποκρύβοντας τελείως τις ειδοποιήσεις νέων μηνυμάτων.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους
Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Θέλετε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις και τα reels σας στο Instagram αποκλειστικά και μόνο με τους στενούς σας φίλους; Η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει πλέον να το κάνετε! Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, με εκα…

Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android
Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Θέλετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο smartphone Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρ…

Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android
Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android

Θέλετε να επισημάνετε ένα από το σχόλια σε κάποια από τις δημοσιεύσεις σας στην εφαρμογή του TikTok του Android σας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με πολύ απλό τρόπο! Η εφαρμογή του TikTok ακολουθεί το παράδειγμα μεγάλων εφαρμογών όπως του Instagram και του YouTube, προσφέροντας…

Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram

Θέλετε να μάθετε αν κάποιος κοινοποίησε μια δημοσίευση σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να δημοσιεύουν περιεχόμενο στο…

Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp
Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Οι κωδικοί πρόσβασης passkeys είναι ο νέος τρόπος προστασίας των λογαριασμών μας και έχουν ήδη γίνει μέρος μεγάλων εφαρμογών, όπως το WhatsApp. Και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς να τους ενεργοποιήσετε για τον λογαριασμό σας. Τα passkeys σας επιτρέπουν να κλειδώσετε και…