Πώς να Στείλετε Αθόρυβα Μηνύματα στο Instagram

Image for Πώς να Στείλετε Αθόρυβα Μηνύματα στο Instagram

Θέλετε να ανταλλάζετε μηνύματα στο Instagram χωρίς να στέλνετε ειδοποιήσεις στους συνομιλητές σας; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. 

Η εφαρμογή του Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές στον κόσμο και πολλοί από εμάς περνάμε την ώρα μας βλέποντας δημοσιεύσεις και ιστορίες των φίλων μας. Επιπλέον, δεν είναι λίγοι οι χρήστες του Instagram που χρησιμοποιούν την εφαρμογή για την επικοινωνία τους.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα με άλλους χρήστες της εφαρμογής, καθώς και πολυμέσα, όπως ηχογραφήσεις, φωτογραφίες και βίντεο.

Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως μπορείτε να στείλετε αθόρυβα μηνύματα στους συνομιλητές σας στο Instagram με απλό τρόπο. Είτε θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα για κάποια δημοσίευση, είτε θέλετε να αντιδράσετε σε μια ιστορία, μπορείτε να το κάνετε εντελώς αθόρυβα.

Ακολουθήστε τον απλό τρόπο που θα βρείτε παρακάτω και ξεκινήστε να στέλνετε αθόρυβα μηνύματα με τους συνομιλητές σας στην εφαρμογή του Instagram.

Αποστολή Αθόρυβων Μηνυμάτων στο Instagram των Android

Η αποστολή αθόρυβων μηνυμάτων είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram και μπορείτε κι εσείς να δοκιμάσετε να στείλετε ένα μήνυμα στους συνομιλητές σας χωρίς καμία ειδοποίηση.

Πολύ απλά κάντε τα παρακάτω:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο των μηνυμάτων πάνω δεξιά.
 • Βρείτε τον συνομιλητή στον οποίο θέλετε να στείλτε το αθόρυβο μήνυμα.
 • Πληκτρολογήστε /silent και αφήστε ένα κενό.
 • Συνεχίστε πληκτρολογώντας το μήνυμα που θέλετε να στείλετε.
 • Κάντε Αποστολή.

Με τον τρόπο αυτό θα στείλετε το μήνυμα που θέλετε στον συνομιλητή σας χωρίς καμία ειδοποίηση. Η μέθοδος αυτή είναι ιδανική για χρήστες του Instagram που θέλουν να ανταλλάζουν μηνύματα με μυστικό τρόπο, αποκρύβοντας τελείως τις ειδοποιήσεις νέων μηνυμάτων.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Κάνετε Live Streaming στο Instagram των Android
Πώς να Κάνετε Live Streaming στο Instagram των Android

Θέλετε να κάνετε live streaming στην εφαρμογή του Instagram; Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον σημερινό μας αναλυτικό οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο και ιστορίες με τους ακόλουθους σας, αλλά και να παρακολουθείτε περιεχό…

Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok
Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok

Η εφαρμογή του TikTok έχει δεχθεί πολλές φορές αρνητικές κριτικές σχετικά με τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας που προσφέρει στους χρήστες του. Και όχι άδικα, καθώς συγκριτικά με άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok προσφέρει περιορισμένες λειτουργίας ασφαλείας. Αν θέλετε …

Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram
Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram

Θέλετε να δείτε αν κάποιος από τους φίλους σας είναι online στην εφαρμογή του Instagram; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να ελέγξετε ποιες επαφές σας είναι συνδεδεμένες στη δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram εκτός …

Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας
Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Αν ανταλλάζετε φωτογραφίες με τους φίλους σας στο WhatsApp και θέλετε να τις αποθηκεύσετε στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Με την εφαρμογή του WhatsApp μπορείτε να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλου είδους πολυμέσα, εντελ…

Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok
Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok

Είστε λάτρεις του TikTok; Θέλετε να κάνετε το κανάλι σας ακόμη πιο δημοφιλές; Δοκιμάστε να αλλάξετε το παλιό σας όνομα με ένα νέο και καλύτερο όνομα. Η εφαρμογή του TikTok επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν και να μοιράζονται σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με το…