Πώς να Μπλοκάρετε Κάποιον Χρήστη στο Telegram

Image for Πώς να Μπλοκάρετε Κάποιον Χρήστη στο Telegram

To Telegram επιτρέπει στους χρήστες του να επικοινωνούν με μηνύματα, αλλά και να πραγματοποιούν κλήσεις και βιντεοκλήσεις, έχοντας μόνο μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Το Telegram συγχρονίζει αυτόματα τις επαφές της συσκευής σας και σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με όσους έχουν έναν λογαριασμό στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας.

Τι γίνεται όμως όταν δε θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα ή κλήσεις από κάποιον χρήστη; Όπως όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας, έτσι και το Telegram, σας επιτρέπει να μπλοκάρετε τους ανεπιθύμητους χρήστες, ώστε να μην μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να μπλοκάρετε κι εσείς ανεπιθύμητους χρήστες και βεβαιωθείτε πως δε θα σας ενοχλήσουν στο μέλλον.

Αποκλεισμός Χρηστών στο Telegram των Android

Αν αποφασίσετε να μπλοκάρετε κάποιον χρήστη στο Telegram, ο χρήστης αυτός δε θα μπορεί να σας στέλνει μηνύματα ή να σας καλεί. Η διαδικασία αποκλεισμού είναι πολύ απλή και σας την παρουσιάζουμε παρακάτω.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο Android σας.
 • Βρείτε τον χρήστη που θέλετε να μπλοκάρετε.
 • Ξεκινήστε μια νέα συνομιλία.
 • Πατήστε την εικόνα προφίλ του χρήστη πάνω δεξιά.
 • Στην καρτέλα της επαφής βρείτε την επιλογή Περισσότερα (More).
 • Στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέξτε Αποκλεισμός Χρήστη.

Με τον εύκολο αυτόν τρόπο μπορείτε να είστε βέβαιοι πως ο χρήστης αυτός θα σταματήσει να σας ενοχλεί. Να θυμάστε πως αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για να ξεμπλοκάρετε τον χρήστη που αποκλείσατε.

Προβολή Αποκλεισμένων Χρηστών στο Telegram και Προσθήκη Νέων

Αν τώρα θέλετε να δείτε όλους τους αποκλεισμένους χρήστες σε ένα σημείο, κάντε τα παρακάτω.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο Android σας.
 • Πατήστε Ρυθμίσεις > Απόρρητο και Ασφάλεια.
 • Στο νέο μενού βρείτε την επιλογή Αποκλεισμένοι Χρήστες.
 • Εκεί θα βρείτε όλους τους χρήστες που έχετε αποκλείσει, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και νέους αριθμούς.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να απαλλαχθείτε μια για πάντα από ανεπιθύμητους χρήστες στην εφαρμογή του Telegram.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Telegram και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

 1. Telegram

  Telegram

  Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok
Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok

Η εφαρμογή του TikTok έχει δεχθεί πολλές φορές αρνητικές κριτικές σχετικά με τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας που προσφέρει στους χρήστες του. Και όχι άδικα, καθώς συγκριτικά με άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok προσφέρει περιορισμένες λειτουργίας ασφαλείας. Αν θέλετε …

Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram
Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram

Θέλετε να δείτε αν κάποιος από τους φίλους σας είναι online στην εφαρμογή του Instagram; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να ελέγξετε ποιες επαφές σας είναι συνδεδεμένες στη δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram εκτός …

Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας
Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Αν ανταλλάζετε φωτογραφίες με τους φίλους σας στο WhatsApp και θέλετε να τις αποθηκεύσετε στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Με την εφαρμογή του WhatsApp μπορείτε να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλου είδους πολυμέσα, εντελ…

Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok
Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok

Είστε λάτρεις του TikTok; Θέλετε να κάνετε το κανάλι σας ακόμη πιο δημοφιλές; Δοκιμάστε να αλλάξετε το παλιό σας όνομα με ένα νέο και καλύτερο όνομα. Η εφαρμογή του TikTok επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν και να μοιράζονται σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με το…

Πώς να Στείλετε Αθόρυβα Μηνύματα στο Instagram
Πώς να Στείλετε Αθόρυβα Μηνύματα στο Instagram

Θέλετε να ανταλλάζετε μηνύματα στο Instagram χωρίς να στέλνετε ειδοποιήσεις στους συνομιλητές σας; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο.  Η εφαρμογή του Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές στον κόσμο και πολλοί από εμάς…