Πώς να Μπλοκάρετε Κλήσεις του WhatsApp στο Android σας

Image for Πώς να Μπλοκάρετε Κλήσεις του WhatsApp στο Android σας

Θέλετε να απαλλαχθείτε από ενοχλητικές κλήσεις στην εφαρμογή του WhatsApp; Δοκιμάστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

Η εφαρμογή του WhatsApp προσφέρει πολλές και διάφορες χρήσιμες λειτουργίες και ενημερώνεται συχνά με νέο περιεχόμενο για δωρεάν χρήση. Πριν λίγο καιρό το WhatsApp λάνσαρε τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν βιντεοκλήσεων μέσω Διαδικτύου.

Τι γίνεται όμως όταν δε θέλετε να λαμβάνετε ενοχλητικές κλήσεις στο κινητό σας; Ακολουθήστε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και ρυθμίστε τις κλήσεις στο WhatsApp του Android σας όπως επιθυμείτε.

Πώς να Μπλοκάρετε τις Κλήσεις από έναν Συγκεκριμένο Χρήστη

Αν λαμβάνετε ενοχλητικές κλήσεις από έναν συγκεκριμένο ανεπιθύμητο χρήστη, το μόνο που έχετε να κάνετε για να απαλλαχθείτε είναι να μπλοκάρετε τον χρήστη στο WhatsApp.

Πολύ απλά:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις>Λογαριασμός.
  • Πατήστε Ιδιωτικότητα>Blocked.
  • Εκεί μπορείτε να προσθέσετε όλους τους χρήστες που θέλετε να μπλοκάρετε.

Επιπλέον, μπορείτε να μπλοκάρετε χρήστες απευθείας από τις συνομιλίες σας. Βρείτε τη συνομιλία με τον χρήστη που θέλετε να μπλοκάρετε, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες και επιλέξτε Μπλοκάρισμα Χρήστη.

Να θυμάστε πως αν μπλοκάρετε κάποιον χρήστη, εκτός από τις κλήσεις θα μπλοκάρετε και τα εισερχόμενα μηνύματα που σας στέλνει.

Σίγαση Όλων των Εισερχόμενων Κλήσεων

Αν τώρα θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε κλήσεις από όλους τους χρήστες του WhatsApp, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις>Ειδοποιήσεις.
  • Σύρετε τους εικονικούς διακόπτες για να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Με τον τρόπο αυτόν οι χρήστες του WhatsApp θα μπορούν να σας καλούν αλλά δε θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις κλήσεις που λαμβάνετε ανοίγοντας την εφαρμογή και πηγαίνοντας στην καρτέλα Κλήσεις.

Τέλος, αν θέλετε να σταματήσετε τις κλήσεις του WhatsApp ολοκληρωτικά στο Android σας, δοκιμάστε να κατεβάσετε μια παλιότερη έκδοση της εφαρμογής ή ένα βοηθητικό εργαλείο APK για το μπλοκάρισμα όλων των κλήσεων στη δημοφιλή εφαρμογή.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλης εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…