Πώς να Μπλοκάρετε Κλήσεις του WhatsApp στο Android σας

Image for Πώς να Μπλοκάρετε Κλήσεις του WhatsApp στο Android σας

Θέλετε να απαλλαχθείτε από ενοχλητικές κλήσεις στην εφαρμογή του WhatsApp; Δοκιμάστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

Η εφαρμογή του WhatsApp προσφέρει πολλές και διάφορες χρήσιμες λειτουργίες και ενημερώνεται συχνά με νέο περιεχόμενο για δωρεάν χρήση. Πριν λίγο καιρό το WhatsApp λάνσαρε τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν βιντεοκλήσεων μέσω Διαδικτύου.

Τι γίνεται όμως όταν δε θέλετε να λαμβάνετε ενοχλητικές κλήσεις στο κινητό σας; Ακολουθήστε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και ρυθμίστε τις κλήσεις στο WhatsApp του Android σας όπως επιθυμείτε.

Πώς να Μπλοκάρετε τις Κλήσεις από έναν Συγκεκριμένο Χρήστη

Αν λαμβάνετε ενοχλητικές κλήσεις από έναν συγκεκριμένο ανεπιθύμητο χρήστη, το μόνο που έχετε να κάνετε για να απαλλαχθείτε είναι να μπλοκάρετε τον χρήστη στο WhatsApp.

Πολύ απλά:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
 • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις>Λογαριασμός.
 • Πατήστε Ιδιωτικότητα>Blocked.
 • Εκεί μπορείτε να προσθέσετε όλους τους χρήστες που θέλετε να μπλοκάρετε.

Επιπλέον, μπορείτε να μπλοκάρετε χρήστες απευθείας από τις συνομιλίες σας. Βρείτε τη συνομιλία με τον χρήστη που θέλετε να μπλοκάρετε, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες και επιλέξτε Μπλοκάρισμα Χρήστη.

Να θυμάστε πως αν μπλοκάρετε κάποιον χρήστη, εκτός από τις κλήσεις θα μπλοκάρετε και τα εισερχόμενα μηνύματα που σας στέλνει.

Σίγαση Όλων των Εισερχόμενων Κλήσεων

Αν τώρα θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε κλήσεις από όλους τους χρήστες του WhatsApp, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
 • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις>Ειδοποιήσεις.
 • Σύρετε τους εικονικούς διακόπτες για να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Με τον τρόπο αυτόν οι χρήστες του WhatsApp θα μπορούν να σας καλούν αλλά δε θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις κλήσεις που λαμβάνετε ανοίγοντας την εφαρμογή και πηγαίνοντας στην καρτέλα Κλήσεις.

Τέλος, αν θέλετε να σταματήσετε τις κλήσεις του WhatsApp ολοκληρωτικά στο Android σας, δοκιμάστε να κατεβάσετε μια παλιότερη έκδοση της εφαρμογής ή ένα βοηθητικό εργαλείο APK για το μπλοκάρισμα όλων των κλήσεων στη δημοφιλή εφαρμογή.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλης εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Κάνετε Live Streaming στο Instagram των Android
Πώς να Κάνετε Live Streaming στο Instagram των Android

Θέλετε να κάνετε live streaming στην εφαρμογή του Instagram; Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον σημερινό μας αναλυτικό οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο και ιστορίες με τους ακόλουθους σας, αλλά και να παρακολουθείτε περιεχό…

Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok
Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok

Η εφαρμογή του TikTok έχει δεχθεί πολλές φορές αρνητικές κριτικές σχετικά με τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας που προσφέρει στους χρήστες του. Και όχι άδικα, καθώς συγκριτικά με άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok προσφέρει περιορισμένες λειτουργίας ασφαλείας. Αν θέλετε …

Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram
Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram

Θέλετε να δείτε αν κάποιος από τους φίλους σας είναι online στην εφαρμογή του Instagram; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να ελέγξετε ποιες επαφές σας είναι συνδεδεμένες στη δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram εκτός …

Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας
Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Αν ανταλλάζετε φωτογραφίες με τους φίλους σας στο WhatsApp και θέλετε να τις αποθηκεύσετε στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Με την εφαρμογή του WhatsApp μπορείτε να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλου είδους πολυμέσα, εντελ…

Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok
Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok

Είστε λάτρεις του TikTok; Θέλετε να κάνετε το κανάλι σας ακόμη πιο δημοφιλές; Δοκιμάστε να αλλάξετε το παλιό σας όνομα με ένα νέο και καλύτερο όνομα. Η εφαρμογή του TikTok επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν και να μοιράζονται σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με το…