Πώς να Μπλοκάρετε Κλήσεις του WhatsApp στο Android σας

Image for Πώς να Μπλοκάρετε Κλήσεις του WhatsApp στο Android σας

Θέλετε να απαλλαχθείτε από ενοχλητικές κλήσεις στην εφαρμογή του WhatsApp; Δοκιμάστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

Η εφαρμογή του WhatsApp προσφέρει πολλές και διάφορες χρήσιμες λειτουργίες και ενημερώνεται συχνά με νέο περιεχόμενο για δωρεάν χρήση. Πριν λίγο καιρό το WhatsApp λάνσαρε τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν βιντεοκλήσεων μέσω Διαδικτύου.

Τι γίνεται όμως όταν δε θέλετε να λαμβάνετε ενοχλητικές κλήσεις στο κινητό σας; Ακολουθήστε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και ρυθμίστε τις κλήσεις στο WhatsApp του Android σας όπως επιθυμείτε.

Πώς να Μπλοκάρετε τις Κλήσεις από έναν Συγκεκριμένο Χρήστη

Αν λαμβάνετε ενοχλητικές κλήσεις από έναν συγκεκριμένο ανεπιθύμητο χρήστη, το μόνο που έχετε να κάνετε για να απαλλαχθείτε είναι να μπλοκάρετε τον χρήστη στο WhatsApp.

Πολύ απλά:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
 • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις>Λογαριασμός.
 • Πατήστε Ιδιωτικότητα>Blocked.
 • Εκεί μπορείτε να προσθέσετε όλους τους χρήστες που θέλετε να μπλοκάρετε.

Επιπλέον, μπορείτε να μπλοκάρετε χρήστες απευθείας από τις συνομιλίες σας. Βρείτε τη συνομιλία με τον χρήστη που θέλετε να μπλοκάρετε, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες και επιλέξτε Μπλοκάρισμα Χρήστη.

Να θυμάστε πως αν μπλοκάρετε κάποιον χρήστη, εκτός από τις κλήσεις θα μπλοκάρετε και τα εισερχόμενα μηνύματα που σας στέλνει.

Σίγαση Όλων των Εισερχόμενων Κλήσεων

Αν τώρα θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε κλήσεις από όλους τους χρήστες του WhatsApp, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
 • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις>Ειδοποιήσεις.
 • Σύρετε τους εικονικούς διακόπτες για να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Με τον τρόπο αυτόν οι χρήστες του WhatsApp θα μπορούν να σας καλούν αλλά δε θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις κλήσεις που λαμβάνετε ανοίγοντας την εφαρμογή και πηγαίνοντας στην καρτέλα Κλήσεις.

Τέλος, αν θέλετε να σταματήσετε τις κλήσεις του WhatsApp ολοκληρωτικά στο Android σας, δοκιμάστε να κατεβάσετε μια παλιότερη έκδοση της εφαρμογής ή ένα βοηθητικό εργαλείο APK για το μπλοκάρισμα όλων των κλήσεων στη δημοφιλή εφαρμογή.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλης εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους
Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Θέλετε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις και τα reels σας στο Instagram αποκλειστικά και μόνο με τους στενούς σας φίλους; Η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει πλέον να το κάνετε! Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, με εκα…

Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android
Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Θέλετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο smartphone Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρ…

Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android
Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android

Θέλετε να επισημάνετε ένα από το σχόλια σε κάποια από τις δημοσιεύσεις σας στην εφαρμογή του TikTok του Android σας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με πολύ απλό τρόπο! Η εφαρμογή του TikTok ακολουθεί το παράδειγμα μεγάλων εφαρμογών όπως του Instagram και του YouTube, προσφέροντας…

Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram

Θέλετε να μάθετε αν κάποιος κοινοποίησε μια δημοσίευση σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να δημοσιεύουν περιεχόμενο στο…

Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp
Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Οι κωδικοί πρόσβασης passkeys είναι ο νέος τρόπος προστασίας των λογαριασμών μας και έχουν ήδη γίνει μέρος μεγάλων εφαρμογών, όπως το WhatsApp. Και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς να τους ενεργοποιήσετε για τον λογαριασμό σας. Τα passkeys σας επιτρέπουν να κλειδώσετε και…