Πώς να Κάνετε Χρήση του Telegram σε Android TV

Image for Image for Πώς να Κάνετε Χρήση του Telegram σε Android TV

Αν έχετε smart TV μπορείτε να κάνετε προβολή του περιεχομένου του Android σας απευθείας στο Android σας, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών επικοινωνίας, όπως το Telegram.

Τα Android σας επιτρέπουν να συγχρονίζεται το περιεχόμενο του κινητού σας απευθείας στη smart TV σας μέσω WiFi. Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε δύο αποτελεσματικούς τρόπους για να κάνετε χρήση του Telegram απευθείας σε Android TV.

Χρήση του Telegram σε Android TV μέσω Chromecast

Αν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του Chromecast στην Android TV σας, ίσως ήδη να γνωρίζετε πως μπορείτε να κάνετε προβολή του περιεχομένου του Android σας στην τηλεόραση σας με απλό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Συνδέστε το Android και το Chromecast στο ίδιο δίκτυο WiFi.
  • Ανοίξτε το Google Home και πηγαίνετε στην μπάρα πλοήγησης.
  • Επιλέξτε Cast Screen.
  • Βρείτε και πατήστε το Chromecast στη λίστα επιλογών.
  • Δείτε το περιεχόμενο του Android σας απευθείας στην Android TV σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε απλά να επιλέξετε την εφαρμογή του Telegram στο Android σας και θα δείτε απευθείας το περιεχόμενο της εφαρμογής στην τηλεόραση σας.

Χρήση του Telegram σε Android TV μέσω Κοινής Χρήσης

Ένας άλλος τρόπος προβολής του περιεχομένου του Telegram στην Android TV σας είναι μέσω κοινής χρήσης της οθόνης του smartphone σας απευθείας στην τελεόραση σας. Η μέθοδος αυτή προϋποθέτει τη χρήση μιας συμβατής smart TV με το Android σας.

Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Συνδέστε το Android και την τηλεόραση σας στο ίδιο δίκτυο WiFi.
  • Μπείτε στο μενού γρήγορων ρυθμίσεων στο Android σας.
  • Βρείτε και πατήστε την επιλογή Broadcast ή Αναμετάδοση.
  • Στη λίστα των συσκευών βρείτε και επιλέξτε την τηλεόραση σας.
  • Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και το περιεχόμενο του Android σας θα εμφανιστεί στην τηλεόραση σας.

Έπειτα, μπορείτε να περιηγηθείτε στο περιβάλλον του Telegram απευθείας στο smartphone σας, βλέποντας τις κινήσεις και το περιεχόμενο της εφαρμογής στην οθόνη της τηλεόρασης σας.

Ελπίζουμε οι δύο αυτοί εύκολοι τρόπο κοινής χρήσης της εφαρμογής του Telegram να σας φανούν χρήσιμοι, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Telegram για επαγγελματικούς λόγους.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Telegram και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…