Τι Είναι τα Call Links του WhatsApp και πώς να τα Χρησιμοποιήσετε

Image for Τι Είναι τα Call Links του WhatsApp και πώς να τα Χρησιμοποιήσετε

Το WhatsApp σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με πολλούς και διάφορους τρόπους, εντελώς δωρεάν, έχοντας την εφαρμογή στο Android σας ή χρησιμοποιώντας την έκδοση Web της εφαρμογής.

Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας είναι περισσότερο γνωστό για τη δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων, καθώς σας επιτρέπει να συνομιλείτε με ένα πρόσωπο ή ακόμη και με περισσότερους χρήστες δημιουργώντας ομάδες.

Οι δημιουργοί της εφαρμογής ανακοίνωσαν πρόσφατα πως θα μπορείτε πλέον να κάνετε άμεσες κλήσεις με τους συνομιλητές σας, όπως ακριβώς στο Zoom ή το Google Meet.

Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και ξεκινήστε κι εσείς να συνομιλείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Χρήση των Call Links στο WhatsApp των Android

Η λειτουργία των Call Links ή Συνδέσμων Κλήσεων του WhatsApp αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Android και η χρήση της θα είναι πολύ απλή.

Όπως ακριβώς και σε άλλες εφαρμογές επικοινωνίας, έτσι και στο WhatsApp, θα μπορείτε απλά να πατάτε ένα κουμπί για να δημιουργείτε αυτόματα τον σύνδεσμο κλήσης, που θα μπορείτε στη συνέχεια να τον μοιραστείτε με τους συνομιλητές σας.

Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
  • Πηγαίνετε στην καρτέλα Κλήσεις.
  • Στο πάνω μέρος της οθόνης θα βρείτε τη λειτουργία των Call Links.
  • Πατήστε το κουμπί Δημιουργία Συνδέσμου Κλήσης.
  • Κάντε αντιγραφή του συνδέσμου που θα δημιουργηθεί και μοιραστείτε το link με τους χρήστες με τους οποίους θέλετε να συνομιλήσετε.

Μπορείτε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο που δημιουργήσατε, τόσο με έναν συνομιλητή, όσο και με ομάδες. Φυσικά, η κοινοποίηση συνδέσμων σε ομάδες δεν είναι πάντα ασφαλής. Όταν μοιράζεστε τον σύνδεσμο σε μια ομάδα, όλα τα μέλη της ομάδας μπορούν να πάρουν μέρος στη συνομιλία, καθώς και να κοινοποιήσουν τον σύνδεσμο σε άλλες ομάδες.

Αν η νέα αυτή λειτουργία του WhatsApp δεν είναι προς τα παρόν διαθέσιμη στην εφαρμογή για εσάς, δοκιμάστε να κάνετε ενημέρωση της εφαρμογής στον σύνδεσμο που ακολουθεί. Η νέα λειτουργία αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής μέχρι το τέλος του μήνα.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…