Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πάρτι για να Παίξετε με τους Φίλους σας

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πάρτι για να Παίξετε με τους Φίλους σας

Ετοιμάζεστε να κάνετε πάρτι στο σπίτι; Αναζητάτε ένα παιχνίδι που θα διασκεδάσει την παρέα σας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι την κατάλληλη εφαρμογή στο Android σας!

Τα περισσότερα παιχνίδια Android είναι για ατομική χρήση ή για παιχνίδι με άλλους παίκτες στο Διαδίκτυο. Στην πλατφόρμα μας όμως μπορείτε να βρείτε και επιλογές παιχνιδιών για να παίζετε με τους φίλους σας στα πάρτι που διοργανώνετε.

Οι παρακάτω εφαρμογές παιχνιδιών που συγκεντρώσαμε για εσάς είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο Android σας. Επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει στις προτιμήσεις της παρέας σας και διασκεδάστε με τις ώρες στο επόμενο πάρτι που θα διοργανώσετε.

 1. Heads Up!

  Heads Up!

  Το Heads Up! είναι ένα παιχνίδι από την Ellen Degeneres, που θα κάνει τα πάρτι σας ακόμη πιο διασκεδαστικά. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι απλός: θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή και στη συνέχεια να τοποθετήσετε το Android σας στο μέτωπό σας. Ο συμπαίκτης σας θα πρέπει να περιγράψει τη λέξη που με εμφανίζεται στην οθόνη και θα εσείς πρέπει να μαντέψετε σωστά για να κερδίσετε.

 2. Pictionary Air

  Pictionary Air

  Το Pictionary Air είναι η εξελιγμένη έκδοση του παιχνιδιού Σκιτσογραφίες. Εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ειδικό στυλό του δημοφιλούς παιχνιδιού και να ζωγραφίσετε στον αέρα μια λέξη, ώστε να τη μαντέψει η ομάδα σας. Η εφαρμογή παρουσιάζει το σκορ της κάθε ομάδας, προσφέρει ένα έξυπνο χρονόμετρο, καθώς και διάφορα αστεία εφέ για περισσότερη διασκέδαση.

 3. Dark Stories

  Dark Stories

  Στο σκοτεινό αυτό παιχνίδι που είναι ιδανικό για τη γιορτή του Χάλογουιν θα πρέπει να μεταμορφωθείτε σε ντετέκτιβ και να λύσετε 90 διαφορετικές ιστορίες μυστηρίου με τους φίλους σας. Ο αφηγητής της παρέας θα διαβάσει την ιστορία στην ομάδα του, και τα μέλη της ομάδας θα πρέπει στη συνέχεια να κάνουν εύστοχες ερωτήσεις ώστε να λυθεί το μυστήριο.

 4. What if..

  What if..

  Αν τώρα αναζητάτε ένα παιχνίδι για να σπάσετε τον πάγο και να γελάσετε με την παρέα σας, το What if.. είναι μια καλή επιλογή. Όπως λέει το όνομα του, στο αστείο αυτό παιχνίδι θα πρέπει να απαντήσετε Ναι ή Όχι στα πιο αστεία σενάρια που μπορείτε να φανταστείτε. Η εφαρμογή προσφέρει ένα απλό περιβάλλον με εύκολο χειρισμό και υπόσχεται να σας διασκεδάσει.

 5. Charades!

  Charades!

  Το παιχνίδι παντομίμας δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Η ηλεκτρονική έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού Charades σας καλεί να αποδείξετε τις ικανότητες σας στην παντομίμα, περιγράφοντας μια λέξη όσο καλύτερα μπορείτε με το σώμα σας. Η εφαρμογή προσφέρει διάφορες δημοφιλείς κατηγορίες, όπως ταινίες και τραγούδια για ατέλειωτο παιχνίδι.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Φούσκες για να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Φούσκες για να Παίξετε στο Android σας

Σας αρέσουν τα παιχνίδια με φούσκες; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για να ξεκινήσετε το παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις δωρεάν εφαρμογές που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο! Τα παιχνίδια με φούσκες είναι απλά παιχνίδια παζλ που απευθύνονται σε παίκτες όλων των η…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Ζωής για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Ζωής για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Τα παιχνίδια προσομοίωσης ζωής είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών, που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τους δικούς σας κόσμους και να ζήσετε μια νέα ζωή. Στα περισσότερα από αυτά τα φανταστικά παιχνίδια μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας ήρωες με τα χαρακτηριστικ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roguelike για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roguelike για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια roguelike είναι ένα από τα δημοφιλέστερα είδη παιχνιδιών που σας μεταφέρουν σε σκοτεινά μπουντρούμια με χιλιάδες εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσετε για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι προσφέρει ένα διαφορετικό περιβάλλον και έναν εθιστικό τρόπο παιχν…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κρυμμένων Αντικειμένων για Android
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κρυμμένων Αντικειμένων για Android

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών παζλ με κρυμμένα αντικείμενα; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τα δωρεάν παιχνίδια που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Τα παιχνίδια με κρυμμένα αντικείμενα ή παιχνίδια βρες τα αντικείμενα όπως είναι επίσης γ…

Τα Καλύτερα Android Παιχνίδια Multiplayer για να Παίζετε με Φίλους
Τα Καλύτερα Android Παιχνίδια Multiplayer για να Παίζετε με Φίλους

Θέλετε να περάσετε τις διακοπές των Χριστουγέννων παίζοντας παιχνίδια με τους φίλους σας; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε όλες τις τελευταίες τάσεις παιχνιδιών multiplayer για να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας! Τα παιχνίδια Android σας επιτρέπουν να παίζετε τόσο μόνοι σας, ό…